dimarts, 27 de setembre del 2011

Actualitat a Tercera (27/09/2011)

Avui rebem diverses notícies de la categoria, un cop els equips han digerit la sisena jornada i comencen a preparar la setena. Arriben novetats de Vilanova, Vilafranca, Gavà i Olot; i a Nou Barris els companys de BTV Esprots ens descobreixen una perla històrica.

  • Remo, fora 5 mesos. El migcampista del Vilanova (que ha jugat en quatre equips més de l'actual Tercera) pateix un trencament parcial del lligament creuat del genoll dret, i estarà un màxim de cinc mesos de baixa. La notícia l'han publicat els companys de Garraf Esports en aquesta piulada. A més, al seu web recullen, setmana rere setmana, la classificació del millor jugador del Vilanova segons el propi equip de Garraf Esports. Ara mateix, el premi seria per al porter Adrià Carrasquilla. Podeu veure la classificació aquí.

  • Moviments al Penedès. El FC Vilafranca, quart ara mateix a la classificació, ha efectuat, en els últims dies, dues baixes i dues altes. La setmana passada Eloi (ex de Vilanova i Gavà) abandonava l'entitat; i aquesta és Dani Ortiz (arribat enguany del Nàstic juvenil) qui marxa després de no disposar de minuts; al bloc de Puchi hi arriben ara Pere Roca -que retorna abans d'hora- i Moha, de 21 anys, del Cornellà. La informació la donen Esports Penedès i es troba, ampliada amb detalls dels jugadors i els moviments, al blog de La Prèvia del FCV, eina indispensable si voleu seguir l'actualitat de degà penedesenc.

  • La fortalesa de la Bòbila. Ahir a la nit, al programa 'El marcador', conduït per Juanjo Carrasco a Gavà Televisió, van repassar el triomf gavanenc contra el Vilanova (4-2) amb un protagonista directe del triomf. El defensa central Albert Vivó, que va actuar com a capità, va destacar la capacitat de l'equip de sobreposar-se a les dificultats -el gol inicial dels vilanovins-, i va situar el ritme com la clau de la reacció dels blaugrana. El bon nivell de l'equip a casa resideix, segons Vivó, en la filosofia que Poch els pretén traslladar: "ritme, combinació, construir des del darrere sobretot a la Bòbila". Després d'un any irregular, el central creu que ara es comença a veure un òptim Gavà. "Aquest any portem feina avançada en comparació amb l'any anterior", tot i que destaca el principa taló d'Aquiles de l'equip: "encara tenim problemes a pilota aturada. Hem de millorar, no podem començar els partits amb un gol en contra si controlem i portem el ritme del joc. Amb el pas de les jornades anirem millorant". El programa l'ha penjat, íntegrament, Havok al seu blog dedicat al CF Gavà. Podeu veure'l aquí. El blog, a més, és d'obligat seguiment si voleu saber què passa al conjunt del Baix Llobregat.

  • Futbol i turisme a Olot. La Unió Esportiva Olot ha iniciat una campanya que, en col·laboració amb diverses institucions i empreses de la Garrotxa, pretén facilitar el desplaçament i l'estada de les aficions visitants que s'apropin al Municipal olotí. Una excel·lent iniciativa, que respon al curiós eslògan "1+1=3" que recull avui el periodista José David Muñoz al seu blog Futbol a la taula, de l'edició digital del diari ARA, i que explicava el club al seu web.

  • El museu del futbol modest. Els companys de BTV Esports ens descobrien ahir el Museu del futbol de Nou Barris. Un espai creat per Salvador Ferrer, veí del barri barceloní de La Prosperitat (on hi ha el CF Muntanyesa) que recull imatges i material dels clubs històrics del districte de Nou Barris. Un espai de i per a col·leccionistes de l'imaginari del nostre futbol. Aquesta és la notícia que en feia BTV:

www.btvnoticies.cat // Crònica i vídeo original de BTV aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada