dilluns, 12 de setembre del 2011

Idees de la 3a jornada

  • Els filials avisen. L'Espanyol B i la Pobla de Mafumet ja comanden a la taula. Els de Raúl Longhi van exhibir poder ofensiu en 47 minuts a Vilanova (amb l'1-4 de Pirulo), mentre que el conjunt tarragoní superava amb solvència la Grama (2-0).

  • Un Europa rendible. 4 gols han donat 7 punts que deixen el conjunt gracienc al coliderat. Roger Segalés, amb els seus dos gols a domicili (Amposta i Vic) ha "donat" 4 punts als homes de Pedro Dólera. En aquesta arrencada s'han desfet de dos nouvinguts (Rubí i Vic). Ara, la revàlida: dissabte reben el Prat.

  •  La força de Can Rosés. Gavà (3-1) i Terrassa (3-2) ja han tastat la solidesa de la UE Rubí a casa. Ahir els egarencs van deixar-se el liderat prop de casa, malgrat haver remuntat el gol inicial amb doblet de Carlos.

  • Cornellà i Prat, invictes. A més de la tríada de colíders, els dos conjunts del Baix Llobregat tampoc coneixen encara la derrota, i segueixen sumant. Els de la Via Fèrria aconseguien el primer triomf davant el Manlleu (2-1), mentre que els pratencs van sumar un punt gràcies al gol d'Óscar Sierra al minut 73.

  • L'espectacle, al Masnou. Sis gols, dos d'ells (Ceballos i Hanza) de bandera, i un espectacle de reaccions i contrarreaccions, les que es van viure ahir al municipal maresmenc. El Muntanyesa semblava refer-se de la desfeta a Olot als primers minuts, però els de Claudio Festa van mostrar el seu excel·lent nivell en aquesta arrencada.

  • El Santboià no reacciona. Recuperat el gol, els de Paco Clos van fer el més difícil (remuntar els gols d'Uri), però van rebre el cop final, amb el 3 a 2 definitiu de Javi Rodríguez.

  • El Vilanova troba el gol... Després de no haver estrenat el caseller de gols (ni a favor ni en contra), el 3-4 d'ahir obre els comptes golejadors dels d'Ángel Alcolea, que a punt van estar de posar contra les cordes a tot un Espanyol B.

  • ...el Vic, inèdit. El conjunt de la capital d'Osona és l'únic equip que encara no ha marcat cap gol. La falta de pòlvora en els primers 270 minuts del curs s'està deixant notar: 1 punt sumat i el Vic ja és cuer.

  • El Vilafranca s'estrena. L'únic equip que no havia sumat cap punt assolia el primer triomf gràcies al doblet d'un central, Dani García, davant l'UE Olot.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada