dimarts, 20 de setembre del 2011

Prèvia de la jornada (5a)

Aquests són els horaris de la cinquena jornada, que es disputarà íntegrament dimecres

DIMECRES, 21 DE SETEMBRE
18'30h Rubí-Olot
19h Pobla Mafumet-Manlleu
19'15h Castelldefels-Europa
20h Vilanova-Santboià
20h Amposta-Muntanyesa
20h Masnou-Vilafranca
20'15h Prat-Terrassa
20'15h Vic-Balaguer
21h Cornellà-Gavà
21h Gramenet-Espanyol B

A priori hi ha tres partits de màxima atenció. La Pobla de Mafumet buscarà, després de la primera derrota, tornar a les places de playoff rebent el Manlleu, que arriba al duel després del primer triomf. Els osonencs són, amb l'Europa, l'equip que més rendibilitat treu dels seus gols (3 dianes han donat 5 punts).

L'altre partit destacat és el Cornellà-Gavà. Un nou derbi del Baix Llobregat servirà per provar la reacció dels de Jordi Roger després de la primera derrota a Sant Boi. Els gavanencs buscaran el primer triomf a domicili per mantenir la quarta plaça que ara mateix ocupen.

Prat i Terrassa disputaran un clar duel d'aspirants marcat per les dinàmiques oposades en l'última cita. Els pratencs arriben de perdre el primer partit de l'any, mentre que el Terrassa manté la bona línia i espera conservar la tercera plaça sent, a més, l'equip més golejador en aquesta arrencada. L'any passat, el Prat s'imposava per la mínima (1-0), amb gol d'Ernest.

Els colíders buscaran mantenir-se a dalt de tot lluny de casa seva. La il·lusió de la Grama, combinada amb el seu primer triomf a casa, seran posades a prova per l'Espanyol B, que arriba al partit després d'un triomf important contra la Pobla. L'últim precedent entre tots dos conjunts va ser a Segona B, la temporada 2009/2010, amb dos empats, a Santa Coloma (1-1, amb gols de Luismi -ESP- i Jorge Rojas -GRA-, el 06/09/2009) i a Sant Adrià (2-2, el 17/01/2010).

L'altre colíder barceloní, l'Europa, visitarà un Castelldefels situat en zona de descens (per diferència de gols). Els del Baix Llobregat, amb una mitjana d'un gol per partit, reben un equip que karcant-ne 6 ha sumat 10 punts. El duel arriba amb un jugador gracienc en forma, Javi Lara, autor de la meitat dels gols (3) del conjunt de Dólera. L'any passat, 0 a 3 per als barcelonins.

La jornada s'obrirà amb un duel de nouvinguts. Els que s'apropin al Municipal de Can Rosés esperaran veure la cara que hi ha mostrat el Rubí en els dos partits que hi ha disputat fins ara (3-1 al Gavà i 3-2 al Terrassa). Al davant, un Olot que després de guanyar els dos partits disputats a casa buscarà estrenar el caseller de punts a domicili.

Els equips inèdits, de victòries i de gols, en el cas del Vic, buscaran estrenar-se a casa. El conjunt osonenc rep el Balaguer amb la intenció de marcar el primer gol del curs. Els lleidatans, després de guanyar el Rubí (1-0), esperen mostrar fora de casa la bona línia de joc i resultats de casa.

El Vilanova que juntament amb el Vic encara no ha guanyat, rebrà un Santboià que s'estrenava fa dos dies contra el Cornellà. Els del Garraf tenen l'últim precedent a favor. Fa dues campanyes, dos gols de Santi Triguero decidien el duel per a l'equip llavors entrenat per Santi Palanca (2-0, el 09/05/2010).

El Vilafranca repeteix partit lluny del Penedès i arribarà al Masnou amb la intenció de sumar el tercer triomf consecutiu. El conjunt maresmenc ha sumat un punt dels últims nou. El partit suposarà el retorn al municipal masnoví d'homes que hi jugaven l'any passat, com Molina o Josu.

Duel de reivindicacions al Montsià. L'Amposta espera capgirar un inici irregular apel·lant al sempre inspirat Miguel Reverté, que ha marcat sis gols, consecutivament, en els tres últims partits. El Muntanyesa, empatat a putns, espera sumar el primer triomf lluny de Nou Barris i refer-se, a més de la cruel derrota de diumenge contra el Vilafranca. Fa gairebé un any exacte (26/09/2010), victòria dels de Miki Carrillo (1-3).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada