dijous, 1 de setembre del 2011

Propera jornada (2a)

(El blog segueix aturat uns dies, reprendrem l'activitat al 100% a la jornada 3. De nou, disculpeu les molèsties)

Aquests són els partits de la segona jornada del grup V de Tercera, que es disputaran aquest cap de setmana (3 i 4 de setembre):

Pobla Mafumet-Masnou
Gramenet-Vilanova
Espanyol B-Cornellà
Manlleu-Castelldefels
Santboià-Prat
Gavà-Vic
Europa-Rubí
Terrassa-Amposta
Balaguer-Vilafranca
Olot-Muntanyesa

D'entrada, el partit de la jornada podria ser el que es viurà al Joan Baptista Milà. Un dels molts 'derbis' del Baix Llobregat, el Santboià-Prat. Els dos conjunts hi arribaran igualats de balanç a la classifiació (tots dos han empatat a zero en l'estrena), i les expectatives dels dos passen per situar-se a la part alta de la taula.

Només un altre duel serà disputat per equips que venen d'empatar a la primera jornada. Es tracta del Gramenet-Vilanova. El retorn de la competició de Tercera al Nou Municipal colomenc després de 19 anys viurà un partit (a priori) ben igualat.

El Pobla Mafumet-Masnou enfrontarà un dels favorits, el filial tarragoní, amb un dels equips que ha començat la temporada amb victòria.

El líder, l'Espanyol B, protagonitzarà un altre dels partits més destacats del cap de setmana. Rebrà el Cornellà de Jordi Roger, que després d'una pretemporada esperançadora va iniciar la lliga de la millor manera possible... en els primers minuts. L'empat final amb la Grama (2-2) no refreda l'ambició dels del Baix Llobregat. Serà un duel aparentment molt disputat.


El Manlleu rebrà el fins ara cuer, el Castelldefels, que esperarà recuperar-se lluny dels Canyars del 0 a 3 encaixat en l'estrena contra l'Espanyol B.

Un dels equips que han sorprès en l'arrencada, el Rubí, passarà tota una prova de foc en un dels escenaris més simbòlics de la categoria, el Nou Sardenya. L'Europa, després d'empatar a Amposta, buscarà fer-se fort al seu camp.

Precisament els del Montsià buscaran donar la sorpresa a un altre dels camps que més imposen al grup cinquè, l'Olímpic de Terrassa. Després d'una estrena immillorable (1 a 3 a Vilafranca) els homes de Miquel Olmo buscaran donar continuïtat a l'excel·lent joc col·lectiu que els va fer assolir el triomf davant el degà penedesenc.

L'Olot, que tot i la derrota al Masnou va deixar una molt bona imatge en el retorn a Tercera, rebrà el Muntanyesa, que espera mantenir la línia mostrada a la primera jornada contra el Balaguer.

A la Bòbila l'estrena lliguera del Gavà hauria de convertir-se en una reivindicació dels d'Albert Poch després de la desfeta a Rubí. Al davant, el Vic, que després d'una bona pretemporada arribarà al Baix Llobregat havent sumat el primer punt de l'any a casa contra el Santboià.

I en l'únic duel que enfrontarà a dos equips que encara no han sumat cap punt, Balaguer i Vilafranca intentaran escapar d'una part baixa encara poc preocupant. Tot i això, els dos conjunts arriben a la segona cita de l'any després d'haver caigut sense pal·liatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada