dilluns, 12 de setembre del 2011

Tres resums dels barcelonins de Tercera

Gràcies a la genial tasca dels companys d'esports de BTV, tres resums dels conjunts barcelonins de Tercera. El del Muntanyesa no s'ha pogut vincular en format vídeo, trobareu l'enllaç de la pàgina d'esports de BTV Notícies.

Vic 0-1 Europa
El vigatà Roger Segalés va ser el protagonista del partit, donant el triomf als homes de Pedro Dólera i desaprofitant un penal a la segona part per sentenciar el duel. Les imatges de BTV inclouen una mena de 'rad movie' de la jornada pels jugadors graciencs, des de la sev sortida des del carrer de les Camèlies fins als treballats 3 punts a Osona.


www.btvnoticies.cat

(Crònica i vídeo original de BTV aquí)

Masnou 3-3 Muntanyesa
Dos genials gols de Barriendos, primer, i de David ceballos, després, donava als homes de Miki Carrillo un  avantatge difícil de recuperar per al Masnou. Dani Morales, de cap, i Hanza, després, amb un golàs nascut d'una falta lateral, igualaven abans del descans. Al tram final, el partit embogia. Diego feia pujar el 3 a 2 al minut 85, però Comas empatava pel Muntanyesa al temps afegit.

(Crònica i vídeo original de BTV aquí)

Vilanova 3-4 Espanyol B
L'Espanyol B imposava la seva llei, amb patiments, a l'Alumnes Obrers. El virtuós Cristian Alfonso s'estrenava com a golejador blanc-i-blau enguany, i el no menys talentós Bakary feia el 0 a 2 al minut 18. Acosta retallava distàncies al minut 30, però Darder, abans del descans, feia el tercer per als de Longhi. A la represa, l'1 a 4 de Pirulo semblava tancar el duel, però Valldosera, de penal, i Roberto Camacho, amb el 3 a 4, portaven el partit a un tram final de molta emoció. Al final, triomf i liderat per al filial blanc-i-blau.


www.btvnoticies.cat

(Crònica i vídeo original de BTV aquí)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada