dimecres, 5 d’octubre del 2011

Actualitat a Tercera (05/10/2011)

La primera destitució del curs, les males ratxes de Prat i Amposta i un dels millors jugadors de la Tercera 20010/2011 centren l'actualitat d'aquests dies a la categoria que ens ocupa.

  • Paco Clos critica el Santboià després de la destitució. El diari Mundo Deportivo recollia dilluns (i se'n feia ressò el web de futbol català Futbol Catalunya) les paraules de Paco Clos després de ser destituït, diumenge, com a tècnic del FC Santboià. A l'article s'exposava, entre altres fets, que el club va comunicar la destitució abans de fer-li saber a l'encara tècnic, o que la majoriade junta no li donava suport, sobretot des de la marxa de Juan Carlos Pérez Rojo. Clos, a més, explica que el nou tècnic, Miguel López, ja havia contactat amb membres del club i la plantilla. teniu l'article complet aquí.

  •  Mals temps pel Prat al Sagnier. L'AE Prat ha iniciat l'any sumant 9 punts en 7 partits -res excessivament negatiu- però té un clar problema a casa. Els pratencs no han guanyat cap dels 4 partits disputats fins ara. El balanç, tres empats i només dos gols a favor. És, com explica el col·laborador d'El Prat Ràdio i Radio Marca Manolo Gol, la pitjor arrencada del Prat a Tercera. Al programa El Prat Esports de dilluns van comptar amb el porter i capità Toni Texeira, que explicava al cap d'esports d'El Prat Ràdio, José David Muñoz, i al col·laborador de l'emissora Jaume Monés les sensacions viscudes a la plantilla durant aquestes primeres jornades. Texeira creu que l'equip té mala sort. "Sembla que la pilota no vulgui entrar". Entre altres causes dels mals resultats el porter cita la intensitat. "A vegades tirem la primera part, com davant el Terrassa o el Balaguer. Fins a la segona part no dominem als rivals". A més, s'hi afegeix també l'atzar. "La mala sort, no poder estar encertats de cara a porteria, també ens fa no sumar punts que hauríem de sumar sobretot a casa". Aquí teniu la intervenció completa de Toni Texeira a El Prat Ràdio:

    • El pitjor Amposta dels últims cursos. Tampoc a Amposta estan contents amb l'arrencada de l'equip. Tal com recull avui Xavi Solé a El 9 Esportiu l'arrencada dels del Montsià és la pitjor des que van tornar a Tercera. En la seva quarta campanya a la categoria des del retorn gairebé 50 anys després, l'Amposta suma 5 punts. Fa un any en tenia 9; el 2009 en sumava 8, i fa tres anys només un més que ara. I això que l'equip és el cinquè més golejador.

    • Les mans del Muntanyesa. BTV Esports entrevistava ahir el porter del CF Muntanyesa, Marc Ramírez, sens dubte un dels jugadors més destacats de la temporada passada a Tercera. El jugador reflexiona sobre el seu pas per Nou Barris. "Des que he arribat tot ha anat bé, amb l'ascens a Tercera fa dos anys i l'any passat que va ser genial". Sobre l'inici del curs actual, Ramírez espera iniciar el canvi de tendència d'immediat. "L'any pasat encaixàvem pocs gols, aquest any n'encaixem més; són dinàmiques, esperem que diumenge la porteria es quedi a zero". De fet, el Muntanyesa és el quart equip més golejat de la categoria, quelcom que contrasta amb la situació del curs passat. Sobre el seu horitzó a les ordres de Miki Carrillo, Ramírez té clara la fita: "el meu somni és igualar l'aconseguit l'any passat i aconseguir l'ascens a Segona B". Podeu veure l'entrevista aquí.

    • Arriba Eloi Jiménez. El Muntanyesa fitxa l'extrem Eloi Jiménez. El jugador arriba al club de Nou Barris dues setmanes després d'abandonar el Vilafranca. Serà el quart equip de Tercera d'Eloi en tres temporades. El 2010 abandonava el Vilanova i, amb Santi Triguero i Gerard Boira, marxava al Gavà, amb qui disputava el curs passat; aquest estiu fitxava pel Vilafranca, però després d'abandonar el club penedesenc, buscarà ocupar el lloc (a la plantilla, i no tant sobre el terreny de joc, en ser posicions diferents) d'Edu San José. Aquesta és la notícia que n'ha fet BTV:


    • 35 anys de futbol català. Tanquem els breus amb una celebració. Dimarts complia 35 anys el davanter del CF Gavà Santi Triguero. Història viva del nostre futbol -màxim golejadr de la història del CF Vilanova-, en breu li retrem l'homenatge particular des del programa 'Esports en Xarxa' i, òbviament, en aquest blog. Us n'informarem en ben poques hores... Triguero goleja als camps del futbol català des de 1995.
     
    Santi Triguero, al Gavà-Llagostera del curs passat / Foto: Gavà TV

      Cap comentari:

      Publica un comentari a l'entrada