dissabte, 22 d’octubre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 6)

Canvi al liderat del grup 1. El grup segueix tan equilibrat que el fins ara primer, el San Cristobal ja és tercer. L'Avià se situa al capdavant gràcies als gols marcats, ja que té la mateixa diferència (+4) que el segonm que segueix sent el Vilassar de Mar. El grup 2 manté el tàndem d'equips de fa una setmana, amb el Tàrrega al liderat, mantenint el ple, i el Vista Alegre que segueix endollat, a tres punts del liderat.

Després de 6 jornades, avui serien de Tercera...

  • Avià. Un gol de Daniel Sucías, al tram final del duel contra el Palamós, donava un triomf vital (3-2) per als del Berguedà. L'Avià és, juntament amb el Vilassar, l'únic equip invicte del grup 1, i obtenia un triomf de molt de prestigi davant el degà del futbol català, claríssim aspirant a l'ascens que es troba ara novè, però a només dos punts del liderat.

  • Tàrrega. L'equip de l'Urgell segueix disparadíssim. Suma els partits per victòries, és l'equip amb més gols a favor, i l'equip té capacitat de reacció. Contra l'Igualada, el gol inicial de Paredes pels de l'Anoia va acabar sent contrarrestat amb tres gols del conjunt local, que assolia així un triomf que el manté a dalt de tot del grup 2. Aquest cap de setmana, partit clau, a casa, contra la Rapitenca, situada a la tercera plaça.

  • Vilassar de Mar o Vista Alegre. El Vilassar presenta uns números envejables: és un dels dos equips invictes al grup 1 i, alhora, és el menys golejat de la categoria (4 gols en contra, igual que el san Lorenzo). L'empat al camp del Cerdanyola (0-0) combinat amb la segona derrota consecutiva, i segona per 3 a 0, del San Cristobal, deixa els maresmencs segons gràciesa la diferència de gols, ja que es dóna un triple empat entre els dos primers classificats i el mateix San Cristodal. El grup 1 està que bull! Al grup 2 el Vista Alegre manté la pla+a de privilegi després d'un convincent triomf contra l'Olímpic Can Fatjó (3-1). L'ex del Gavà Éric Herrera 'Caperucho' va obrir el marcador ben aviat; l'Olímpic empatava, però Arias i Brinquis Navarro donaven els tres punts amb dos gols als últims cinc minuts. Aquest cap de setmana visiten el Júpiter.

  • [BONUS] Els números de la Rapitenca. Si a Tercera parlem de les xifres eficients de la Pobla, és per què no coneixem les de la Rapitenca. El filial del Nàstic, a Tercera rendibilitza els gols a raó de 1'8 punts per gol, una xifra molt alta. A més, només encaixa 0'5 gols per partit. Conclusió: els partits es resolen amb pocs gols, i apareixen empats a zero, partits que es rendibilitzen tendint a infinit (1 punt / 0 gols = inifinits punts per gol, matemàtica pura). La Rapitenca ho fa encara millor: 2 punts per gol marcat (14 punts / 7 gols a favor) i només 0'33 gols en contra per partit. Resultat: l'equip és tercer amb un balanç golejador de 7-2. Tota una lliçó d'economia (golejadora) sostenible.



Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2
 
Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 6 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada