dimecres, 26 d’octubre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 7)

El Vilassar de Mar aprofitava l'empat de l'Avià a Terrassa, contra el San Cristobal, per situar-se a dalt de tot del grup 1. Per darrere, molt equips separats per molt pocs punts, encapçalats pel Peralada. Al grup 2 l'estat de gràcia del Tàrrega es manté després d'haver guanyat per la mínima la Rapitenca. De l'empat a punts entre Vista Alegre i Sants en surt guanyador l'equip barceloní, el primer de la capital catalana que se situa en places de susceptible ascens.

Set setmanes després de l'arrencada, avui serien de Tercera...

  • Vilassar de Mar. L'equip maresmenc esclafava el cuer i únic equip del grup 1 que encara no ha guanyat, el Júnior (0-3). Els gols d'Aitor González i el doblet d'Alejandro Cañadilla tancaven el quart triomf del Vilassar, que el situa a dalt de tot, aprofitant l'empat de l'Avià al camp del San Cristobal (1-1). L'equip del Berguedà va mantenir el liderat durant una estona, amb el gol de Joan Noguera, però l'empat al minut 82 el deixa en un grup de quatre equips (del 4t al 7è) empatats a dos punts del liderat. I és que les primeres places cremen. Entre els vuit primers, només tres punts. Cerdanyola, San Cristobal, Avià, Mollet, Gramenet B i Figueres empaiten les dues primeres places.

  • Tàrrega. El líder que suma els partits per victòries tenia un difícil repte amb la visita de la Rapitenca, l'equip menys golejat de la categoria. Al final, un gol de Juan de Miguel decidia (1-0) i manté els de l'Urgell al capdavant, amb 5 punts de marge sobre els dos principals perseguidors. de fet, un d'ells, el Vista Alegre, serà el rival d'aquest ca de setmana a Castelldefels.

  • Peralada o Sants. El conjunt gironí, que fins no fa gaire jugava a Tercera, ressorgeix i ocupa les dues primeres places per primer cop. És segon, a més, empatat a punts amb el màxim rival, el Figueres. La diferència de gols del Peralada el beneficia. La contundent victòria contra el Manresa (4-1) manté el bon nivell de l'equip, màxim golejador del grup 1 i amb una sola derrota. Sergio Arranz, Sergio García -en dues ocasions- i Julien Gallart signaven la golejada dels gironins. Al gfrup 2 l'empat del Vista Alegre a la Verneda donava l'oportunitat al Sants de situar-se segon. Els santsencs aconseguien un triomf de mèrit a Igualada (1-2), on encara ningú havia tret cap punt. Dos gols de Carlos Cano als últims vint minuts donaven la volta al gol inicial dels locals. El Sants rebrà ara un Torreforta que se situa quatre punts per sota.

  • [BONUS] Els gols del Júpiter-Sants. La cobertura de BTV Esports al futbol barceloní és espectacular. Si l'any passat la regularitat de les notícies dels equips de Segona B i Tercera ja era impecable, enguany cobreixen l'actualitat dels quatre barcelonins de Primera Catalana (grup 2), seguint-ne entrenaments i partits a casa. Aquí teniu el resum del Júpiter 2-2 Vista Alegre. Els de Castelldefels són tercers i posaran a prova el líder aquest diumenge:





Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2
 
Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 7 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada