dimarts, 11 d’octubre del 2011

Prèvia de la jornada (9a)

Aquests són els horaris de la novena jornada, que es disputa íntegrament el dimecres, 12 d'octubre.

DIMECRES, 12 D'OCTUBRE
11'45h Gramenet-Europa
12h Espanyol B-Gavà
12h Pobla Mafumet-Terrassa
12h Cornellà-Olot
12h Castelldefels-Muntanyesa
12h Prat-Vilafranca
12h Masnou-Rubí
16h Vic-Amposta
18h Manlleu-Santboià
18h Vilanova-Balaguer

En línies generals, la jornada presenta partits prou igualats (a priori, òbviament) dels que destaquen, sobretot, els que protagonitzen els equips capdavanters. D'entrada, cinc equips poden acabar com a líders, quelcom altament noticiable si tenim en compte que, fins ara, només hem vist dos líders.

Potser podríem citar com a partit de la jornada el Pobla Mafumet-Terrassa. Els tarragonins arriben al duel instal·lats de nou a la zona de playoff i encadenant tres victòries seguides, amb balanç golejador de 4 a 0. Al davant, el màxim golejador de la categoria, que vol recuperar el terreny que va perdre amb l'empat 'in extremis' contra el Vilanova.

A Sant Adrià i Santa Coloma també es veuran partits de nivell. L'Espanyol B-Gavà posarà a prova el líder, contra un rival que compleix a casa (12 de 12) però que té com a assignatura pendent les sortides a domicili. Els gavanencs no marquen fora de casa des de fa un mes (Aitor Unzué, al Prat). Seguiré aquest partit en viu, en rebreu detalls al moment en aquest blog, com vam fer dissabte amb l'Europa-Pobla.

Precisament el conjunt gracienc visitarà Can Peixauet. La Grama vol tornar al camí de les victòries al mateix escenari en què ha derrotat al Masnou i el Santboià. L'Europa, de la seva banda, no es trobava fora del playoff des de la jornada 2 i buscarà recuperar el terreny perdut dissabte contra la Pobla.

També és altament destacbale el "partit dels reptes" que es viurà al Sagnier. El Prat espera millorar el seu mal inici a casa (cap victòria en 4 partits) contra el Vilafranca dels rècords. El degà penedesenc ha guanyat tot el que ha jugat des de l'11 de setembre. Sis victòries seguides que els de Puchi voldran convertir en set per assolir el liderat.

Dos equips repetiran, un a casa i un fora. El Manlleu jugarà el segon partit consecutiu al Municipal rebent el Santboià. Un cop sortits de la zona de descens, després de l'empat amb el líder, els de Sant Boi esperen impedir l'ascens d'un Manlleu que a casa no ha perdut i només ha encaixat dos gols en quatre partits.

El Rubí, en canvi, repetirà lluny de Can Rosés. Després de sumar el primer triomf a domicili del curs a Amposta, els vallesans visiten un altre equip en zona de descens, el Masnou de Claudio Festa, que fa 45 dies que no guanya (des de la primera jornada). Un triomf vallesà els desplaçaria de la zona mitjana la part alta.

Una zona en què Cornellà i Olot volen donar un pas més. Els dos conjunts es troben a la Via Férria en plena dinàmica positiva. Pels de la Garrotxa el repte és sumar a domicili, mentre que els de Jordi Roger volen mantenir la imbatiblitat a casa.

Als Canyars el Castelldefels buscarà allunyar-se de les places perilloses contra un equip que persegueix el mateix, el Muntanyesa. Els del Baix Llobregat acumulen tres derrotes consecutives, mentre que els de Miki Carrillo només han sumat un punt dels últims nou possibles.

El Vic retorna al Municipal, escenari on ha sumat tots els punts que té. Els osonencs, que han encaixat un gol en quatre partits a casa, reben l'Amposta que arriba en estat crític al duel.

Més crític es troba, per ara, el Vilanova. Els del Garraf segueixen perseguint el primer triomf de la temporada. La primera víctima podria ser el Balaguer, que arriba al duel després de perdre a casa contra el Cornellà. Els d'Angel Alcolea -que sumen 4 punts- podrien passar de cuers a sortir del descens si aconsegueixen la primera alegria per a l'afició de l'Alumnes Obrers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada