dijous, 20 d’octubre del 2011

Primera meta volant (2): 1x1

Anteriorment, a l'anàlisi de la primera meta volant:

Un, per un, sotmetem els 20 equips a anàlisi. Clara i breu: nota, adjectiu i tres línies d'explicació. Les notes (completament subjectives, lògicament) responen a com els equips han complert amb allò a què aspiraven. Repassem l'1x1 dels equips de Tercera.


  • Espanyol B. 8 - Complidor. Malgrat no sorprendre pràcticament ningú, l'inici de campionat dels blanc-i-blaus admet pocs retrets. Seriosos en totes les línies, l'autèntica prova de foc per als de Longhi arribarà ara, en els enfrontaments davant els altres candidats al play-off.
 
  • Terrassa. 8 - Reivindicat. Els egarencs han començat l'any mostrant una gran solidesa, amb un excel·lent potencial ofensiu i disposat a assaltar el liderat a la fase més consistent del campionat.

  • Vilafranca. 8'5 - Sorpresa. Malgrat el bon nivell dels fitxatges i dels jugadors que seguien, l'alta quantitat de novetats no feia preveure que el degà penedesenc arribés a la primera meta volant sent l'equip amb més triomfs. L'evolució als propers partits marcarà l'horitzó per als de Puchi.

  • Prat. 8 - Explosiu. Ha estat oblidar la mala arrencada a casa i disparar-se a la taula. L'inici dels pratencs confirma totes aquelles previsions dels qui els assenyalaven com candidat clar als play-off. Pòlvora al davant i ordre al darrere, la mescla perfecta.

  • Pobla Mafumet. 7 - Silenciós. Alguns potser n'esperaven més contundència en els triomfs, o veure'l situat més amunt a aquestes alçades, però a poc a poc el filial del Nàstic.

  • Manlleu. 7 - Elèctric. El triomf a Gavà (0-4) ens presenta l'equip de Cargol, aprofitant una gran oportunitat per apropar-se als capdavanters. El però, alguna ensopegada que l'ha frenat de ser més amunt a la taula.

  • Europa. 7 - Fidel. El conjunt gracienc no enganya. L'estil és el dels últims anys i, a poc a poc, li dóna fruits. El desencert en alguns partits el deixa fora del play-off per ara, però les idees al Nou Sardenya estan clares, i l'equip té encara molt a dir.

  • Olot. 8'5 - Revelació. Com a nouvingut a la categoria ha iniciat el curs en una gran forma, fomentant l'arrencada en la força del Municipal garrotxí.

  • Cornellà. 6 - Desafortunat. Massa empats i poc encert de cara a gol en les últimes jornades l'han deixat a mitja taula. Bon equip, bona filosofia i defensa seriosa. A la segona meta volant hauria d'estar més amunt.

  • Rubí. 7 - Guerrer. Va iniciar l'any sorprenent dos dels grans, i quan ha començat a perdre força a casa ha tret importants triomfs a domicili. Un altre dels nouvinguts que està donant guerra.

  • Gavà. 6'5 - Contradictori. Alterna grans tardes amb partits en què no treu a lluir tots els seus arguments. La pressió (dit pel mateix Albert Poch) és el taló d'Aquil·les del conjunt

  • Balaguer. 6'5 - Eficient. Els recursos que té Jordi Cortés els està aprofitant a la perfecció. Victòries a domicili contra rivals directes han compensat les mancances en les derrotes a casa.

  • Vic. 7 - Ascendent. Els osonencs no van començar bé però a poc a poc van anar arribant els gols, els triomfs a casa... i la victòria a Rubí, que manté l'equip fora del descens.

  • Gramenet. 6'5 - Coratjós. No eren senzilles les condicions amb què els colomencs iniciaven el curs: descens, dificultats econòmiques i marxa de jugadors no convidaven a la il·lusió, però els Raventós, Morales, Miralles o Pérez estan tirant l'equip amunt.

  • Castelldefels. 6 - Casolà. L'estat de forma als Canyars el manté fora de les places perilloses. Amb un potent joc ofensiu que encara no s'ha desplegat al màxim nivell, els del Baix Llobregat tenen com a assignatura pendent les sortides.

  • Santboià. 5 - Agitat. Un inici decebedor i els canvis a la banqueta no han permés veure un Santboià en calma. Amb Miguel López, l'equip ha de respondre ara després de la primera derrota, per valorar si deixarà la zona baixa.

  • Masnou. 5 - Feble. El conjunt maresmenc ha encaixat molts gols i s'ha mostrat tou en la majoria de jornades. La victòria al Joan Baptista Milà pot actuar com a revitalitzador d'un equip encallat durant les primeres deu jornades.

  • Muntanyesa. 5 - Pressionat. No havia de ser un any fàcil per a la 'Monta'. L'excel·lent (potser es queda curt) curs passat, malgrat que no hauria de fer-ho, sotmet a una certa pressió el conjunt de Nou Barris, que, a més, s'intenta sobreposar a les contínues baixes.

  • Amposta. 4 - Superat. L'equip no ha ofert una bona imatge en l'arrencada i, el que és pitjor, per ara no ha deixat entreveure marge de millora. De potencial en té, i al seu favor, que encara no s'hagi enfrontat a alguns rivals directes.

  • Vilanova. 4 - Impotent. No tenia a l'agost el Vilanova un equip com per no poder guanyar cap partit en les primeres deu jornades. L'equip punxa per tots els motius possibles: falta de sort, poc encert, errades defensives... la victòria no arriba i setmana rere setmana toca la moral de l'equip. Quan arribin els primers tres punts de cop, caldrà valorar la resposta d'un equip que trencarà amb el trauma.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada