diumenge, 16 d’octubre del 2011

Resultats jornada 10

Ja han passat deu jornades. Hem arribat a la primera meta volant del campionat de Tercera 2011/2012. Aquesta setmana ens dedicarem a analitzar el que ha donat de si aquest primer tram de campionat. De moment, ens deixa el següent resum:

Zona de play-off: Espanyol B (22), Terrassa i Vilafranca (21) i Prat (18)
Zona de descens: Muntanyesa (9), Amposta (6) i Vilanova (5)
Equip màxim golejador: Terrassa (21)
Equip menys golejat: Pobla Mafumet (5)
Equip menys golejador: Vic (8)
Equip més golejat: Amposta (21)
Millor equip a casa: Olot i Terrassa (13 punts de 15 possibles)
Millor equip a domicili: Prat (12 punts de 15 possibles)
Pitjor equip a casa: Vilanova (2 punts de 15 possibles)
Pitjor equip a domicili: Gavà, Gramenet i Castelldefels (1 punt de 15 possibles)
Màxim golejador individual: Carlos Martínez (Terrassa FC, 8)
Més setmanes en play-off: Espanyol B i Terrassa, les 10 jornades disputades
Més setmanes en descens: Vilanova, 7 jornades
Total de gols: 260, 26 gols per jornada, 2'6 gols per partit

Durant la setmana desgranarem l'evolució del campionat en les deu primeres cites.

Com dèiem durant la setmana, l'Espanyol B segueix al liderat, però l'empat al Nou Sardenya (1-1) apropa els dos principals perseguidors, Terrassa i Vilafranca, ja que tots dos han guanyat. Els blanc-i-blaus s'avançaven a Gràcia però Cano aconseguia igualar el duel. L'Europa suma després de dues derrotes seguides i frega la zona de play-off. Partit seguit via el compte de twitter del CE Europa. Aquí teniu el resum que n'han fet els companys de BTV Esports, amb entrevista en directe del company David Bertran als dos entrenadors:


El Terrassa ha sumat tres punts contra la Grama en un partit fluix de tots dos conjunts, segons explicaven els companys de Gent de la Grama. La victòria egarenca (2-1) manté els vallesans a la segona plaça, ara a un sol punt del líder. Partit seguit via Gent de la Grama, 95punt2esports i el periodista terrassenc Albert Prieto.

També se situa a un punt el Vilafranca, que després de l'ensopegada al Prat ha tornat a sumar els tres punts contra el Castelldefels (2-0). El degà penedesenc ha sumat 21 dels últims 24 punts en joc. Partit seguit gràcies a La Prèvia FCV i el twitter oficial de la UE Castelldefels.

El Prat s'ha colat a les places de play-off, a les quals retorna (ja va ser quart a la 2a jornada). Els pratencs han tancat una setmana brillant (3 de 3) amb una golejada a Amposta (1-5). L'excel·lent moment de forma de l'atac pratenc destrossa els del Montsià, que continuen penúltims, i es beneficia de l'empat del fins ara quart, la Pobla de Mafumet. El filial del Nàstic ha empatat a Balaguer (0-0), resultat que manté els de la Noguera a la zona tranquila però que treu els tarragonins de les places preferents. L'Amposta-Prat seguit via El Prat Esports i Ivan Beltran, mentre que del Balaguer-Pobla Mafumet n'he obtingut informació via el twitter del Pobla Mafumet CF.

Qui s'apropa, i amb quina força, als quatre primers és el Manlleu. Els osonencs han destrossat el registre del Gavà fins avui -ple de victòries a casa- i han esclafat els blaugrana a la Bòbila (0-4). El que havia de ser el duel entre Triguero i Planagumà (els dos '11') ha acabat sent la coronació d'Eduard Fortet, que substituïnt Planagumà -lesionat- ha marcat tres gols. Partit seguit via Esports Ràdio Manlleu i Rai Roma.

A Tercera ja no hi ha cap equip que mantingui ple de victòries a casa. A més del Gavà, el registre el mantenia l'Olot, que no perdia però empatava (1-1) amb un Vilanova que segueix sense trobar el camí de la victòria i és cuer. Partit seguit via els comptes de twitter dels dos equips, UE Olot i CF Vilanova.

El Muntanyesa segueix sense retrobar-se amb el joc o els resultats, i això que avui Villegas havia avançat els de Miki Carrilo. El Cornellà, rei de l'empat, ha igualat gràcies a Puerto, als últims minuts, i després de cinc empats (1-1) segueix a la zona còmoda de la taula. Partit seguit via José Antonio Amores. Aquí teniu el resum que n'han fet els companys de BTV Esports:


El Vic ha trencat amb el malefici de domicili... i de quina manera! Els osonencs eren l'únic equip que no havia sumat fora i avui s'han imposat contundentment a Rubí (0-3). Excel·lent inici de lliga del Vic, però també d'un Rubí que cedeix la segona derrota a casa de la temporada. Partit seguit via el jugador de l'UE Vic, Marc Verdaguer.

Qui s'ha retrobat amb la victòria nou setmanes després és el Masnou. Un gol de Txema ha decidit el duel al Joan Baptista Milà (0-1). Aquesta és la primera derrota de Miguel López com a tècnic del Santboià. Partit seguit via Sergi Quitian.

Aquests són els resultats de la desena jornada:

DIUMENGE, 16 D'OCTUBRE
Santboià 0-1 Masnou (Txema)
Europa 1-1 Espanyol B (Cano / Cristian Alfonso)
Muntanyesa 1-1 Cornellà (Villegas / Puerto)
Rubí 0-3 Vic (Pol Coll, Maik Molist i Óscar Almendros)
Gavà 0-4 Manlleu (Ginés i Fortet -3-)
Terrassa 2-1 Gramenet (Lalo i Carlos Martínez / Toni Pérez)
Balaguer 0-0 Pobla Mafumet 
Olot 1-1 Vilanova (Granell / Carlitos)
Vilafranca 2-0 Castelldefels (Josu Rodríguez i Raúl Calvo) 
Amposta 1-5 Prat (Becerra / Ferran Vila, Fran Bea, Ignacio Rosillo, Pedro i Óscar Sierra)

CLASSIFICACIÓ
Després de la desena jornada així està la classificació:


Font: elaboració pròpia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada