dijous, 13 d’octubre del 2011

Resultats Jornada 9

L'Espanyol B manté el liderat i agafa marge per, si no hi ha sorpreses, seguir al davant després de la desena jornada, primer punt d'inflexió. El filial blanc-i-blau es va imposar a un bon Gavà (3-1) que va merèixer més. El segon gol perico, de Bakary, és anotat amb la mà. Aquí teniu el resum dels companys de BTV Esports:


Els perseguidors no guanyaven, fet que incrementava la distància del líder. El fins ara colíder, Vilafranca, queia al Prat (3-0) en el primer triomf dels pratencs al Sagnier aquest cur. Els homes d'Agustín Vacas s'apropen així a les places de privilegi. Terrassa i Pobla, també en playoff, empataven (0-0). Un punt que dóna el segon lloc, de nou, als egarencs.

L'Europa sumava una nova derrota, la segona en cinc dies, a Santa Coloma. La Grama s'imposava als graciencs (3-1) que van fer un partit molt fluix. Aquí teniu el resum de BTV Esports:


Al grup capdavanter (per sota del playoff), alts i baixos. Cornellà i Olot empataven (0-0) i sumen i segueixen. El Manlleu, en canvi, perdia a casa contra un Santboià que agafa forces i s'allunya del descens (2-4). Està sent la setmana gran del Rubí. Segon desplaçament en cinc dies, i segona victòria pel mateix resultat (0-2). Posats a buscar coincidències, el primer gol també el va fer Montoro. Els vallesans són ara a 3 punts de la quarta plaça.

Per la part baixa, com dèiem, la Grama agafa aire i també surt reforçat de la 9a jornada el Balaguer. Triomf important a l'Alumnes Obrers (1-2). El Vilanova, en canvi, segueix amb el mal moment, i la victòria, després de 810 minuts, no arriba.

La golejada de la temporada -fins ara- es vivia als Canyars. El Castelldefels esclafava el Muntanyesa (5-0) que se situa prop de les places de descens. Aquí teniu el resum dels companys de BTV Esports:


El Vic segueix sumant exclusivament a casa. L'Amposta allarga el mal inici (0-0) mentre que els vigatans amplien la llegenda del Municipal: tot i haver sumat 2 victòries en 5 partits, en aquests 450 minuts només han encaixat 1 gol.


Aquests són els resultats de la novena jornada, disputada ahir dimecres.

DIMECRES, 12 D'OCTUBRE
Gramenet 3-1 Europa (Raventós, Roberto Morales, Oriol Molins / Delmàs -p-)
Espanyol B 3-1 Gavà (Pirulo, Bakary i Darder / Santi Triguero)
Pobla Mafumet 0-0 Terrassa
Cornellà 0-0 Olot
Castelldefels 5-0 Muntanyesa (Javi Rodriguez, Boniquet, Uri, Javi Sánchez -2-)
Prat 3-0 Vilafranca (Charly Ruiz, Ferran Vila, Matamala)
Masnou 0-2 Rubí (Montoro, Epitié)
Vic 0-0 Amposta
Manlleu 2-4 Santboià (Criado i Aumatell / Jordi Martínez -2-, Guillem Cornellà i Gely)
Vilanova 1-2 Balaguer (Carlitos / Ermengol i Salat)

CLASSIFICACIÓ
Aquesta és la classificació després de la 9a jornada:

Font: elaboració pròpia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada