diumenge, 6 de novembre del 2011

Resultats jornada 13

La tretzena jornada ha tornat a deixar-nos tres colíders, quelcom que no passava des de la jornada 4 (llavors Espanyol B-Terrassa-Europa). Ara egarencs i blanc-i-blaus segueixen al capdavant, als quals se suma un Prat que segueix en ratxa, sis victòries consecutives.

El fins ara líder ha empatat (1-1) contra un superlatiu Olot. Pirulo ha avançat els blanc-i-blaus amb un golàs de falta, però els de la Garrotxa han dominat abans i després de l'u a zero. El mig del camp olotí ha estat molt superior al de l'Espanyol B, i l'excel·lent treball de la banda esquerra (Edile-Hostench) ha trobat premi amb un gran gol, una obra d'art en jugada individual del nigerià Matthew Edile. Partit retransmès en viu des de Sant Adrià per l'XTVL. Les xifres diran que l'Olot no ha guanyat encara fora de casa, però el seu partit avui no admet retrets. Aquest és el resum dels companys de BTV Esports:


Prat i Terrassa atrapen el filial blanc-i-blau al capdavant amb dos triomfs a domicili. El partit a Sant Boi ha tingut el mateix nom propi que l'última cita del Terrassa: Xavi Molist. Tres gols seus, una setmana més, han derrotat un coratjós Santboià (2-3). [Partit seguit via 95 punt 2 Esports]. El Prat ha sumat la sisena victòria consecutiva al Masnou. Luis Larios, de penal, ha fet l'únic gol pratenc. [Partit seguit via El Prat Esports]

Quart és la Pobla Mafumet, que iniciava la jornada assegurant la plaça i mantenint uns excel·lents números d'imbatibilitat. L'equip suma 778 minuts sense encaixar un gol, i el porter Sergio López n'acumula 720 (8 partits sencers). 

Sergio López, en un moment del partit / Foto: Josep M. Garcia (Pobla Mafumet)

Un gol de Joel poc abans del descans encarrilava el triomf per al filial tarragoní, que a la represa veia com el Vilafranca gaudia d'oportunitats per igualar el marcador, sense sort. Als últims instants, Lladó feia el segon culminant un contraatac. [Partit seguit via La Prèvia FCV].

El Manlleu segueix amb la bona línia a casa i s'ha desfet del Balaguer (3-1), un triomf que deixa els osonencs a les portes del play-off. El mestre, Planagumà i l'alumne avantatjat, Aumatell, han donat la volta al gol inicial de Benet, i Baruc ha tancat el marcador. [Partit seguit via Esports Ràdio Manlleu].

La Bòbila ha vist un nou triomf del Gavà, la victòria de la tranquilitat contra l'Europa (2-0), que refreda l'impuls dels graciencs a la taula. Un doblet d'Aitor Unzué ha servit als blaugrana per mantenir la recuperació després del 0-4 del Manlleu fa quatre jornades. [Partit seguit via Havok CF Gavà]. Aquí teniu el resum de BTV Esports.

El Cornellà també refreda el seu impuls amb un empat (1-1) contra el Rubí, que a punt ha estat de ser un triomf vallesà. El Cornellà segueix sumant, segueix sent el rei de l'empat (6 en 13 jornades) i no té gaire lluny el capdavant, a 4 punts. [Partit seguit via el compte de Twitter de la UE Cornellà].

Grama i Muntanyesa no aconsegueixen respirar a la part baixa després de l'empat (2-2) a Can Peixauet. Un partit, com tants altres avui, presidit per una intensa pluja. [Partit seguit via Gent de la Grama i BTV Esports]. Ajuda inestimable per aclarir un problema amb l'acta (contemplava un 1-2) de Javi Chica, Toni Castro i el jugador del Muntanyesa, Xavi Valls. Aquest és el resum que n'han fet els companys de BTV:


El Vilanova ha aprovat el plebiscit que apuntàvem a la primera meta volant. La data clau per prendre el pols a l'equip era a la següent jornada de la primera victòria, i contra l'Amposta els vilanovins han tancat el segon triomf del curs (2-0), que els apropa fora del descens. [Partit seguit via Gerard Romero]

El Castelldefels-Vic ha quedat suspès per la intensa pluja que queia sobre els Canyars.

DISSABTE, 5 DE NOVEMBRE
Pobla Mafumet 2-0 Vilafranca (Joel i Lladó)

DIUMENGE, 6 DE NOVEMBRE
Gramenet 2-2 Muntanyesa (Roberto Morales -2- / Malfitani i Barriendos)
Gavà 2-0 Europa (Aitor Unzué -2-)
Santboià 2-3 Terrassa (Raúl Pradas, Marc Masip / Xavi Molist -3-)
Espanyol B 1-1 Olot (Pirulo / Matthew Edile)
Cornellà 1-1 Rubí (Puerto / Pedrito)
[SUSPÈS] Castelldefels-Vic
Masnou 0-1 Prat (Luis Larios -p-)
Manlleu 3-1 Balaguer (Aumatell, Planagumà i Baruc / Benet)
Vilanova 2-0 Amposta (Cristian i Carlitos)

CLASSIFICACIÓ
Així queda la taula després de la jornada 13:
Font: elaboració pròpia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada