diumenge, 4 de desembre del 2011

Resultats jornada 17

Nova jornada, i nou canvi de líder. El Prat se situa al capdavant després d'una nova victòria a domicili, i ja en són vuit en nou partits. Aquest cop, triomf a camp del fins ara líder, la Pobla Mafumet (0-1). Un gol de Pedro García a la segona part ha donat els tres punts als pratencs. [Partit seguit via El Prat Esports].

Són primers, però amb un colíder, un fet bastant habitual en aquesta arrencada. El Terrassa ha derrotat el Balaguer a l'Olímpic (2-1), ha recuperat la condició de millor local de la categoria i s'ha situat al colíderat. Els egarencs també protagonitzen un altre coliderat, el de màxims golejadors. Xavi Molist i Carlos Martínez igualen a dalt de tot de la llista amb 11 dianes. [Partit seguit via Albert Prieto, 95 punt 2 esports, Àlvar Llobet i egar.cat].

Els dos colíders són els primers equips que sumen deu triomfs en aquest campionat.

L'Espanyol B s'ha unit al club dels reis de l'empat (amb Cornellà i Muntanyesa), i ha viscut la vuitena igualada de la temporada. Bakary, que debutava ahir amb el primer equip, ha avançat el filial, però Isma Porcel ha pogut igualar pel Rubí (1-1) abans del descans. Amb l'empat els de Longhi són tercers, mentre que el Rubí segueix completant una admirable primera volta. És el primer cop enguany que l'Espanyol B està per sota de la segona plaça. [Partit seguit via BTV Esports]. Aquí teniu el resum que n'han fet:


Ha retallat dos punts a tercer i quart el Manlleu, amb un triomf molt treballat contra el cuer, l'Amposta (4-2). Un partit que ha servit per viure el retorn golejador de Dani Planagumà, autor d'un doblet. Els manlleuencs són l'únic equip de fora de la zona de play-off que la setmana que ve pot ingressar entre els quatre primers, zona en què encara no ha estat enguany. [Partit seguit via Esports Ràdio Manlleu].

El Vilafranca ha sumat el primer empat de la temporada a Sant Boi. Explicava el company Lluís Montaner que els penedesencs han merescut més al camp del Santboià (1-1). Santolalla ha igualat el gol inicial de Guillem Cornellà, un dels virtuosos de la categoria a pilota aturada. Amb l'empat el degà penedesenc té el play-off quatre punts per sobre i el Santboià el descens cinc per sota, sense acabar d'allunyar-se'n però sumant amb regularitat. [Partit seguit via La Prèvia FCV].

El Cornellà donava el pas endavant de què parlàvem a la prèvia, s'imposava al camp del Masnou (1-2) i, sense estar-hi a prop (6 punts), presenta candidatura per ser a dalt a mitjà termini. Enric sentenciava el duel amb el 0 a 2 provisional. Els maresmencs segueixen sense aixecar cap, no guanyen a casa des del setembre i empaten a punts amb l'Amposta, cuer. La salvació, cinc punts per sobre. [Partit seguit via UE Cornellà].

No havia guanyat encara a domicili l'Olot, i avui ha pescat tres punts del Nou Sardenya (0-1), en un partit que hem viscut 'in situ' i que no ha estat gaire estètic. L'Europa ha estat incòmode sobre el terreny de joc els 90 minuts i cap dels dos equips ha pogut desplegar el joc que els caracteritza. Fent un futbol poc habitual, l'Olot ha donat el cop just iniciada la segona part. Jordi Roca, estel·lar novament, ha il·luminat l'atac i Robert ha aconseguit el seu primer gol del curs. Es trenca el malefici a domicili i l'equip mira amunt. L'Europa, en canvi, segueix en mala ratxa de resultats. L'equip hagués pogut invertir la tendència d'aquí quatre dies, a la segona part del duel contra el Masnou, ajornat el 13 de novembre per la pluja, però segons ha informat Futbol Catalunya la represa s'ajorna també ja que tres jugadors graciencs han de ser amb la selecció catalana amateur. Aquí teniu la notícia de l'Europa-Olot que ha fet BTV Esports:


D'una fita a domicili, a la recuperació de sensacions del Gavà a casa. Els blaugrana han golejat el Muntanyesa (3-0) i es reconcilien amb la Bòbila, on han guanyat 7 dels 9 partits disputats. Edgar, a més, ha aconseguit un doblet que el situa al podi de màxims golejadors, amb nou dianes. El Muntanyesa, de la seva banda, té un coixí mínim de 4 punts sobre el descens. [Partit seguit via lamalla esports i Havok CF Gavà]. Aquí teniu el resum amb imatges de Gavà TV que n'han fet els companys de l'Esports en Xarxa:


No tenia fortuna lluny dels Canyars... fins fa tres visites. El Castelldefels ha sumat a Vilanova la tercera victòria consecutiva a domicili i segueix en un moment molt dolç (0-2). Una victòria que, acompanyada del triomf de la Grama, retorna el Vilanova a les places de descens. Pel que diuen els cronistes, caldrà parar atenció al gol de Gilberto. Els vilanovins segueixen molt fluixos a casa: un triomf en nou partits. [Partit seguit via UE Castelldefels].

El debut de Lluís Planagumpa a la banqueta de la Grama no podia ser millor: victòria contra el Vic (2-0) i recuperació de les bones sensacions per al públic de Can Peixauet. El triomf, a més, treu els colomencs de les places de descens en què havien caigut fa set dies, i ajuda a afrontar amb millor cara la visita al líder de la propera jornada. [Partit seguit via Gent de la Grama]. El partit l'han cobert els companys de l'Esports en Xarxa, de l'XTVL, que han recollit en sala de premsa una important crítica del tècnic osonenc, Pere Vila:


Aquests són els resultats de la dissetena jornada:

DIUMENGE, 4 DE DESEMBRE

Gramenet 2-0 Vic (Luque i Manu)
Europa 0-1 Olot (Robert)
Gavà 3-0 Muntanyesa (Aitor Unzué i Edgar -2-)
Santboià 1-1 Vilafranca (Guillem Cornellà / Santolalla)
Espanyol B 1-1 Rubí (Bakary / Isma Porcel)
Pobla Mafumet 0-1 Prat (Pedro García)
Masnou 1-2 Cornellà (Romero / Pla i Enric)
Manlleu 4-2 Amposta (Dani Planagumà -2-, Aumatell i Bernat / Miguel -2-)
Vilanova 0-2 Castelldefels (Amir i Gilberto)
Terrassa 2-1 Balaguer (Carlos -2- / Xavi Gràcia)

CLASSIFICACIÓ
Així queda la taula després de disputar-se la dissetena jornada: 


Font: elaboració pròpia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada