dimecres, 25 de gener del 2012

Avui serien de Tercera... (capítol 17)

S'ha acabat la primera volta a Primera Catalana, i ho ha fet mantenint els candidats a l'ascens que ja exposava la setmana passada. Figueres i Rapitenca (que ja s'ho havia assegurat fa 10 dies) són campions d'hivern i, a dia d'avui, pujarien a Tercera. Els acompanyen al capdavant Mollet i Tàrrega, que si avui acabés el campionat disputarien la promoció per ascendir a Tercera. Però queden 17 jornades i les coses estan molt ajustades. A dia d'avui, Palamós (al grup 1), Júpiter o Reddis (al 2) tenen l'objectiu ben a prop.

Després de disset jornades (una volta), avui serien de Tercera...

  • Figueres. El Premià, dotzè classificat, arrencavaun empat del líder (0-0), en un duel en què els locals jugaven amb un home menys els últims 25 minuts. Els maresmencs segueixen en la bona línia d'asseguarar una plaça còmoda després d'un mal inici, mentre que els empordanesos sumaven el punt que els assegurava el campionat d'hivern, però veuen com els perseguidors s'apropen. Només dos punts separen el Figueres del Palamós, tercer classificat. El Figueres obrirà la segona volta rebent el cuer, el Júnior. Teniu un resum del Premià-Figueres gràcies a aquesta notícia de Tramuntana TV Esports:

  • Rapitenca. Els del Montsià segueixen liderant el grup 2 i ho fan ampliant el marge respecte el segon (7 punts) i el tercer (ja són 10 punts). Victòria contra el Torreforta (9è), amb remuntada als últims 20 minuts guiada pel doblet de Javier Ramos (3-1). El liderat de la Rapìtenca és consistent: equip menys golejat (7 gols encaixats en 17 partits), amb menys derrotes (només una) i rendibilitzant els gols marcats (26 gols han donat 40 punts). Tot seguit us deixo un extens resum del Rapitenca-Torreforta, via Més Esport, del Canal TE, penjat a YouTube per l'usuari Vídeos Rapitenca:

  • Mollet o Tàrrega. El Mollet derrotava una enfonsada Gramenet B (2-1) i s'enfilava a la taula. Els vallesans mantenen la segona plaça però s'apropen al líder, a qui tenen ara només un punt per sobre. Els gols de Caballero i Torcal eren contrarrestats per la diana visitant, de Gerard Tejedor. Tot això als primers 34 minuts. Després el marcador ja no es movia. Els molletencs es mantenen com l'equip menys golejat del grup (15 gols en contra) i ara rebran el Peralada, situat una posició per sobre del filial de la Grama. Teniu el resum del Mollet-Grama B en aquest enllaç de Vallès Visió. Al grup 2, el Tàrrega és segon... gràcies, en part, al Júpiter. Els urgellencs queien estrepitosament a casa contra el Viladecans (0-3) però l'ensopegada no era aprofitada pels barcelonins, que també perdien davant l'EFAC Almacelles (1-3 vídeo-crònica de BTV Esports aquí). El principal beneficiat és el Reddis, que després de guanyar l'Olesa (2-0) és a només tres punts de la segona plaça, empatat amb el Júpiter. Aquest és el resum del Tàrrega-Viladecans, gràcies al compte de YouTube de la UE Tàrrega:

 
Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2  

Actes dels partits.
Teniu les actes de la jornada 17 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada