diumenge, 15 de gener del 2012

Resultats jornada 20

El Terrassa va acabar la primera volta líder i inicia la segona a la mateixa plaça de privilegi. La jornada ha vist com cap dels quatre primers guanyava, però tots quatre es mantenen en zona de play-off per desena jornada consecutiva.

Els vallesans empataven amb el Vilafranca (1-1) en un duel en què s'avançaven ben aviat, gràcies a Libo, però que un exegarenc, Reyes, empatava a la represa. Segons explicaven els cronistes, els dos gols són per emmarcar, especialment el del degà penedesenc. Ho confirmarem demà. [Partit seguit via La Prèvia FCV i 95 punt 2 esports].

Segueix segon el Prat malgrat encaixar la primera derrota a domicili després de vuit duels. El Manlleu s'ha imposat als pratencs (2-0) en un partit que s'ha resolt al descompte. Segons han explicat els companys d'El Prat Esports, el duel ha estat impregnat de polèmica arbitral, amb penal decisiu (el que suposa l'u a zero) injust segons els pratencs. Demà, també, sortirem de dubtes. El Prat segueix segon, a 3 punts del líder, i el Manlleu és cinquè, però empatat a punts amb el tercer i el quart. [Partit seguit via Esports Ràdio Manlleu i El Prat Esports].

Dos equips, tercer i quart, que han ensopegat a casa. El Castelldefels donava el cop, i batia l'Espanyol B a casa per primer cop aquest curs (0-1). Un gol d'Ivan Boniquet decidia un duel que reforça la moral dels mariners, que completaven un gran duel. El filial blanc-i-blau segueix tercer (no ha baixat encara d'aquesta plaça), però té el líder cinc punts per sobre. [Partit seguit via UE Castelldefels]. Aquest és el resum que n'ha fet BTV Esports:

www.btvnoticies.cat

La Pobla Mafumet ha vist perillar el play-off després de l'empat (2-2) contra el Vilanova. Els del Garraf han vist com els tarragonins igualaven a l'últim moment gràcies a Víctor Oribe. Al final, el filial del Nàstic segueix quart, i el Vilanova es manté en places de descens, encara a 3 punts de la salvació. [Partit seguit via Garraf Esports, Esports del Camp i Adrià Coch].


El Cornellà es manté a sis punts del play-off després d'empatar al camp de la Grama (1-1). Bon resultat per als colomencs, que treien l'orgull i igualaven el duel davant un dels equips forts de la classificació. Preocupa la lesió d'Oriol Miralles, mentre que el club colomenc ha anunciat la baixa de Juan Carlos Cervantes, que explica Marcos Moreno en aquest article a lajornada.cat. [Partit seguit via Gent de la Grama, UE Cornellà i Marcos Moreno].


Iniciava l'any de la millor manera, i a casa, el Gavà. En un dels partits més vistosos d'aquesta jornada, els gavanencs s'han imposat al Rubí (3-2) en un duel que ha tingut de tot. Els vallesans haguessin pogut igualar el duel amb un penal amb 3 a 2 al marcador, però Adrià Fradera, que avui compleix anys, ha aturat el llançament de Juan Carlos Sanz. El Gavà camina ferm cap a la permanència matemàtica, apropant-se a més al grup privilegiat. El Rubí, en canvi, encadena tres derrotes consecutives. [Partit seguit via Havok CF Gavà i la seva excel·lent crònica].

Recupera terreny amb un altre triomf per la mínima l'Europa. Guzmán donava el triomf contra l'Amposta (1-0) i els de Pedro Dólera ja han retallat cinc punts al quart en quatre dies. Ara, el play-off és vuit punts per sobre. L'Amposta segueix cuer, a 6 punts de la salvació. [Partit seguit via CE Europa i Carles Garcia, també amb la seva crònica a lajornada.cat]. Aquest és el resum que n'ha fet BTV Esports:

www.btvnoticies.cat

L'Olot empatava amb el Masnou (1-1) un resultat que satisfà els maresmencs (arrenquen un punt d'un camp difícil) i manté encallats els de Nitus Santos, amb el play-off nou punts per sobre. [Partit seguit via UE Olot].

Es desinfla a la zona tranquil·la el Balaguer, sorprès per un Muntanyesa que ha capgirat el gol inicial de Gabernet (1-3). Els barcelonins arrenquen la segona volta amb un gran impuls, matemàtic i moral, per el·ludir el descens. [Partit seguit via Àlvar Llobet]. Aquest és el resum que n'ha fet BTV Esports. No us perdeu el golàs d'Achile!

www.btvnoticies.cat

En un dels duels més directes de la jornada, el Vic ha mantingut la bona ratxa iniciada fa set dies a Manlleu amb un nou triomf a domicili, imposant-se al Santboià (0-2). El Vic confirma la bona línia i torna els dubtes a Sant Boi. [Partit seguit via FC Santboià, Sergi Quitian i Marc Verdaguer].



Aquests són els resultats de la vintena jornada:

DIUMENGE, 15 DE GENER
Gramenet 1-1 Cornellà (Rubén Alcaraz / Xavier Puerto)
Pobla Mafumet 2-2 Vilanova (Alfons i Víctor Oribe / Roberto Camacho -2-)
Espanyol B 0-1 Castelldefels (Ivan Boniquet)
Santboià 0-2 Vic (Poves i Óscar Muñoz)
Gavà 3-2 Rubí (Javier González -pp-, David Jiménez i Juan Carlos / Dani Ortega i Toni)
Europa 1-0 Amposta (Guzmán)
Balaguer 1-3 Muntanyesa (Gabernet / Achille, Eloi i Fran Malfitani)
Manlleu 2-0 Prat (Baruc -p- i Criado)
Olot 1-1 Masnou (Robert / Manel)
Terrassa 1-1 Vilafranca (Libo / Reyes)

CLASSIFICACIÓ
Classificació després de la disputa de la vintena jornada:

Font: elaboració pròpia
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada