diumenge, 29 de gener del 2012

Resultats jornada 22

El Terrassa ha recuperat el liderat de Tercera, una setmana després, gràcies a resoldre amb triomf el duel del Vallès Occidental contra el Rubí (3-1). Segons han explicat els companys del 95.2 Esports, el Rubí ha perdonat, però el Terrassa ha estat més efectiu amb les ocasions. El gol de Carlos serveix per trencar l'empat al capdavant de la llista de golejadors amb el seu compant Xavi Molist. Els egarencs són líders i s'asseguren plaça al play-off, com a mínim, fins la jornada 24 (totes elles de consecutives). El rècord de l'any passat és del Llagostera, que va encadenar 26 jornades entre els quatre primers. [Partit seguit via 95 punt 2 esports].

L'empat a la Bòbila acabava amb la setmana de lideratge del Prat. Els d'Agustín Vacas s'han avançat amb gol de Fran Bea, però el Gavà ha pogut igualar (i segueix invicte aquest 2012) gràcies a David Jiménez (1-1). Els gavanencs es mantenen en zona tranquil·la, i amb uns excel·lents números a casa (26 punts sumats). El partit ha estat l'últim que ha disputat Edgar Hernández amb la samarreta blaugrana. El jugador (9 gols aquest curs) signarà pel Sant Andreu, de Segona B. [Partit seguit via El Prat Esports i Havok].

Arrencava un punt tot i començar perdent a casa l'Espanyol B. El filial blanc-i-blau ha topat amb un Vilanova ben plantat, que a punt ha estat d'endur-se els tres punts (1-1). Santi Triguero ha avançat els del Garraf. Cinquè gol del vilanoví (dos amb el Gavà) i segon que marca a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià (el 12 d'octubre passat va anotar el 0 a 1, amb el Gavà). Pirulo, a la represa, ha arrencat un punt. L'Espanyol B ha començat perdent tots els partits que ha jugat aquest 2012. El balanç, 2 punts de 12 possibles. [Partit seguit via Marc Raymundo i lamallaesports]. Aquest és el resum que han fet els companys de BTV Esports:

www.btvnoticies.cat

Pobla Mafumet i Grama s'han repartit un punt per banda en l'empat sense gols a Can Peixauet (0-0). Un resultat que manté els colomencs a la zona de descens, i que deixa els tarragonins a les places de play-off, gràcies, en part, als altres resultats. [Partit seguit via Gent de la Grama i CF Pobla Mafumet].

També segueix a la zona de privilegi el Manlleu. Empat 'in extremis' contra un altre aspirant, un Cornellà que està fent bons els pronòstics, executant un majestuós full de ruta per al 2012. La reacció dels de Jordi Roger es reafirma setmana rere setmana, i la quarta plaça ja és, només, a quatre punts. El gol d'Enric Gallego (onzè del curs) ha estat a punt de donar tres punts d'or, però Javi González ha pogut igualar pels de Francesc Cargol, mantenint els osonencs a la quarta posició. [Partit seguit via Esports Ràdio Manlleu].

Se situa ben a prop dels afortunats el Vilafranca. Empat sense gols a Olot (0-0), i s'allarga el moment irregular del conjunt local. Els garrotxins són ara desens, a nou punts del play-off. [Partit seguit via UE Olot i Lluís Montaner - La Prèvia FCV].

El gran beneficiat de la jornada matinal ha estat el CE Europa. El triomf gracienc contra el Vic (2-0), a més, recupera constants del bon inici de curs dels de Dólera. Gol del capità, Delmàs, gol de Javi Lara i el play-off, a set punts. Per part vigatana, primera derrota de 2012. Els osonencs són ara a dos punts del descens. [Partit seguit via CE Europa i Marc Verdaguer]. Aquest és el resum dels companys de BTV Esports:

www.btvnoticies.cat

S'allunya del descens el Santboià. En el debut de Del Moral i Valle, l'estrella ha estat Jordi Martinez. EL davanter s'ha retrobat amb el gol tres mesos i mig després, i per partida doble. El cuetes ha estat clau per tombar el Castelldefels (2-0). Els de Miguel López aconsegueixen tres punts de marge sobre les places que cremen, mentre que per part marinera el descens és encara set punts per sota. [Partit seguit via FC Santboià i UE Castelldefels].

Segueix amb un ressorgiment lent però constant l'Amposta. Triomf a Balaguer dels de Jordi Fabregat (1-3), que ja són només a un punt de la salvació. El gol d'Ermengol (fins ara, assegurança de sumar punts, 4 victòries i 1 empat quan marcava) ha estat capgirat pels ebrencs, que confirmen una més que notable milloria. [Partit seguit via Àlvar Llobet i Ivan Beltri].

A Nou Barris el Muntanyesa segueix amb la bona línia dibuixada aquest inici d'any. Victòria convincent, amb dosis d'èpica inclosa, contra el cuer, un Masnou que té ara la salvació a 4 punts (2-0). Villegas ha posat els gols, i acabar amb un home menys i amb Marc Ramírez aturant un penal, l'èpica. Els de Miki Carrillo tenen ara un coixí de 6 punts. [Partit seguit via Laura Muriel i lamallaesports]. Aquest és el resum que han fet els companys de BTV Esports:

www.btvnoticies.cat

Aquests són els resultats de la vint-i-dosena jornada:

DIUMENGE 29 DE GENER
Gramenet 0-0 Pobla Mafumet
Espanyol B 1-1 Vilanova (Pirulo / Santi Triguero)
Santboià 2-0 Castelldefels (Jordi Martinez -2-)
Gavà 1-1 Prat (David Jiménez / Fran Bea)
Europa 2-0 Vic (Javi Lara i Delmàs)
Muntanyesa 2-0 Masnou (Jose Villegas -2-)
Balaguer 1-3 Amposta (Ermengol / David Narváez, Domínguez i Gustavo Soriano)
Manlleu 1-1 Cornellà (Javi González / Enric Gallego)
Olot 0-0 Vilafranca
Terrassa 3-1 Rubí (Joshua, Carlos Martínez i David López / Toni)

CLASSIFICACIÓ
Classificació després de la disputa de la jornada 22:


Font: tercera.cat
j

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada