divendres, 10 de febrer del 2012

Arriba el Terrassa-Prat (diumenge, 17h)

En aquesta segona volta he decidt que cada cop que s'enfrontin primer contra segon en faré una petita prèvia. En aquest cas, aprofito per penjar les últimes novetats de Prat, líder amb 45 punts, i Terrassa, segon amb 44, que diumenge s'enfrontaran a l'Olímpic egarenc.

El Terrassa arriba al duel amb una baixa de pes. El davanter Carlos Martínez, màxim golejador de la categoria amb 13 gols (llista golejadors) no jugarà per acumulació de targetes. Tampoc hi serà Libo, un dels dos expulsats al duel de Vic de dissabte passat. El Comitè, però, ha aixecat la sanció al porter Diego Gómez, que també va ser expulsat al duel d'Osona. S'explica en aquest article de La Torre del Palau i també en aquest altre de Canal Terrassa Vallès, en què també es recullen les altres baixes que té Miquel Olmo: Urbano, Osuna i Toni per lesió, i el dubte de David García. El partit podria significar l'entrada a l'onze titular d'homes com Terrón, Miguel Ángel Lozano o Romero, novetats dels egarencs en aquestmercat d'hivern.

Els vallesans són segons a la taula, però són el quart equip que més gols encaixa. S'explica en aquesta notícia de Canal Terrassa Vallès. L'actualitat dels mitjans de Terrassa també passa per les queixes que exposa Albert Morillas a egar.cat, centrades en els arbitratges polèmics que ha viscut l'equip aquest curs. S'expliquen, vídeos inclosos, en aquesta notícia.

Serà un partit que es viurà intensament també a les banquetes. Quelcom que fa sovint Miquel Olmo. El tècnic egarenc va accedir a una encertada iniciativa del programa Dorsal 10, de Canal Català Vallès. L'espai, dirigit per Adrián Arroyo i José Quereda 'Pirri' va seguir l'entrenador del Terrassa, amb micròfon de corbata, durant el Terrassa-Rubí de fa dues setmanes. El resultat el teniu al següent vídeo, a partir del minut 01'16'':


El Prat arribarà al duel esperant mantenir el liderat (li valen, òbviament, la victòria o l'empat) i, de retruc, igualar o guanyar el goal average amb els egarencs, que a l'anada (21 de setembre) d'imposaven (1-2) al Municipal Sagnier.

El club potablava signava ahir (dijous) un acord de col·laboració amb l'Ajuntament pratenc, per valor de 180.000 euros. A l'acte de la firma hi assistien l'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, i el president del club pratenc, Luis Quiñonero. L'aportació del consistori és la mateixa que l'any passat. Informació d'El Prat Esports.

Tejedor, alcalde del Prat, i Quiñonero, president AE Prat // @ElPratEsports

Els companys d'El Prat Esports també han informat via twitter (veure tuit) que el club posa un autocar gratuït per a aquells aficionats que vulguin anar diumenge a Terrassa. El punt de trobada és el Municipal Sagnier, a les 15'30 hores de diumenge.

Vacas, García Bernardo, Vicente i Olmo // @CatalunyaFut
A Radio MARCA Barcelona (89.1 FM), Ricard Vicente reunia ahir (dijous) els tècnics de tots dos equips, Miquel Olmo i Agustín Vacas. En una edició de Catalunya Futbol (cada dia de 15'30 a 16 hores) els dos tècnics conversaven amb el mateix Vicente i el col·laborador Toni García Bernardo, periodista que s'encarrega del micròfon sense fils al Marcador Catalunya de la mateixa emissora els diumenges al matí. La proximitat del duel entre primer i segon de Tercera i l'evolució dels dos equips fins ara centraven la conversa amb els dos tècnics. La tertúlia la recollia Àngel Garreta el diari ARA en aquest article. La podeu escoltar, sencera, aquí:


Com el podeu seguir?


Per ràdio
Tres emissores narraran el partit en directe:
  • 95.2 Ràdio (95.2 FM). La ràdio municipal de Terrassa narrarà, com sempre, el partit dels egarencs, amb narració d'Angel Cárdenas i Miki Romagosa.
  • El Prat Ràdio (91.6 FM). L'equip d'esports comandat per José David Muñoz farà una edició especial (solen narrar els partits quan són els diumenges al matí) per seguir l'esperat duel. Javi Balastegui s'encarregarà del micròfon sense fils.
  • COM Ràdio (91.0 FM). La cadena dedicarà el principal dul de la tarda de futbol català a narrar el partit. Ignasi Trapero serà el narrador, amb el micròfon sense fil de Guillem Barquín. A més, se'n farà ressò, al vespre (de 21 a 22 hores), L'hora de futbol català, amb Toni Castro. El programa comptarà amb la presència de Pedro Dólera, tècnic del CE Europa.
Per twitter
S'esperen tuits sobre el partit de:

Per televisió
Canal Terrassa Vallès enregistrarà el partit. Dilluns, podreu veure'n un ampli resum a la mateixa televisió, i ho recollirà, també, l'edició de l'Esports en Xarxa (19'30h, XTVL), que dedica els dilluns un extens bloc al futbol català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada