dimecres, 15 de febrer del 2012

Avui serien de Tercera... (capítol 20)

La jornada 20 a Primera Catalana manté tres dels quatre protagonistes del possible ascens. Mentre que al Grup 1 tot segueix bastant igual al capdavant, amb triomfs del cinc primers classificats. El Mollet manté un liderat convincent, per davant del Figueres, que amb un partit menys té opcions de ser líder, i el Palamós, que no perd la pista dels dos primers. Al Grup 2, la Rapitenca segueix sense frenar, amplia dos punts més el marge sobre el segon, ara el Júpiter, beneficiat de la diferència de gols amb un Tàrrega bloquejat.

[Aquest cap de setmana NO hi ha jornada a Primera Catalana. La setmana que ve actualitzarem el capítol 19 amb els resultats dels dos partits corresponents a aquella cita, anul·lats pel temporal i que es recuperen aquest cap de setmana.]

Després de vint jornades, avui serien de Tercera...

  • Mollet. Els vallesans derrotaven amb contundència l'onzè classificat, el San Lorenzo (1-4), amb hattrick de Marcelo Luna. Brian Quijada va ser titular al segon partit que disputa amb els molletencs i el davanter David Bauli va sortir a la segona part. Aquest és el quart triomf consecutiu del Mollet. Ara manté dos punts sobre el Figueres i set sobre el Palamós, tercer. Els dos equips empordanesos aprofitaran que aquest cap de setmana no hi ha lliga per disputar els duels endarrerits. En cas de victòria el Figueres seria líder. El palamós mantindrà la tercera plaça, però si guanya podria situar-se a quatre punts del Mollet, i a entre dos i cinc del Figueres. Sembla que aquest triplet d'equips té la posició preferent. Tot i això, no es poden descartar ni el Vilassar ni l'Avià. Podeu veure un resum del San Lorenzo-Mollet de dissabte en aquest enllaç de Vallès Visió a partir dels 1:20 segons.

  • Rapitenca. Sense fre. Així segueix la cursa per a l'ascens a Tercera. Un gol de Gerard Estrella decidia el duel contra el Tortosa (1-0), i allarga un excel·lent moment de forma. Nou victòries seguides, i tretze partits sense perdre. Segueix sent l'equip amb menys gols encaixats (9 en 20 partits) i ja té 12 punts de marge sobre segon i tercer. El nivell és tal, que fins i tot el programa de TV3 Crackòvia emetia dilluns un gag en què José Mourinho, convertit en nou president del Reial Madrid, oferia Iker Casillas al club ebrenc. Recollia l'anècdota Pau Folqué en aquest tuit, i en aquest altre d'avui recull la reacció des de l'entitat del Montsià, a través del diari Sport. Podeu veure un extens resum del Rapitenca 1-0 Tortosa en aquest vídeo de VideosRapitenca al YouTube, que recull imatges del programa Més Esports del Canal SE:
  • Figueres o Júpiter. El Figueres manté la segona plaça... amb opcions de ser líder aquest cap de setmana, quan disputi el partit endarrerit. Els empordanesos derrotaven el setè classificat, el Cerdanyola (3-1) amb un protagonista clar: Pol Compte. El golejador (13 dianes aquest curs) anotava els tres gols del triomf de l'equip en 14 minuts, que segueix a dos punts del líder Mollet. Al Grup 2, el Júpiter agafa la segona plaça per la diferència de gols. Els barcelonins derrotaven l'Olímpic Can Fatjó (4-2) en un partit mogudíssim (al minut 87 anaven 2-1), i aprofitaven l'empat del Tàrrega, que segueix en hores baixes, contra l'Ascó (1-1). El Júpiter queda per davant... fins que es resolgui el goal average particular entre els de la Verneda i els de l'Urgell. A l'anada, 1-2 pel Tàrrega. Enllaço el vídeo del Figueres 3-1 Cerdanyola gràcies alcompte de YouTube de Tramuntana TV Esports:

     

Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2  

Actes dels partits.
Teniu les actes de la jornada 20 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada