dilluns, 13 de febrer del 2012

Carles Cano (Santboià), Valerio (Vilafranca) i Achille (Muntanyesa), als millors gols

Si la setmana passada no publicava els millors gols va ser perquè hi va haver ple de Segona B. Aquesta setmana, tot el contrari: ple de jugadors (davanters, tots tres), de Tercera. Tots ells, a més, amb gols decisius. Sense les dianes dels tres escollits, els seus equips no haguessin sumat els tres punts.

Els repasso i els veiem!

Carles Cano, tercer
El doblet de l'ex del Sants derrotava el Vilanova. El davanter obria el marcador amb una gran rematada de cap, difícil per la col·locació del cos del jugador, i molt ben picada, impossible per a l'abast de Mario León. Cano va ser bàsic per al tercer triomf seguit dels de Miguel López.

Valerio, segon
A Vilafranca es van viure molts gol, i molt seguits. Ens quedem amb el segon d'Óscar Valerio perquè no se'n veuen gaire sovint. Servei llarg del porter Álex Ródenas que es converteix en una gran assistència. Valerio, amb un sol toc suau, però precís, situava el quart gol dels de Puchi. El davanter suma quatre gols aquesta temporada.

Achille, el millor
Com fa quatre jornades (J20, ho teniu aquí), és per a Achille, i per una jugada molt similar. Rep la pilota a la zona de tres quarts, es desfà d'un parell de defenses, bicicleta inclosa, i clava un xut potent a la porteria de l'Amposta. El jugador està en la seva millor forma: ha marcat cinc gols en els últims set partits.


Recull de gols escollits pels membres de la redacció del programa Esports en Xarxa de l'XTVL i emesos a l'edició de dilluns.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada