diumenge, 5 de febrer del 2012

Resultats jornada 23

Jornada gran al Prat. L'equip d'Agustín Vacas ha estat l'únic dels quatre primers que s'ha endut el triomf aquest cap de setmana... i de quina manera! L'Europa ha capitulat després d'avançar-se al marcador i veient com Óscar Sierra feia el gol del triomf a l'últim sospir (2-1). El triomf infla de moral els pratencs. Cinquena jornada al liderat i posició de privilegi per encarar el PARTIDÀS de la setmana vinent: Terrassa-Prat a l'Olímpic. Els graciencs refreden, de nou a domicili -com fa 15 dies a Rubí- les opcions de recuperar terreny. Són a 8 punts del quart. Lluny del Sardenya l'equip pateix: ha sumat 8 punts de 33 possibles.  [Partit seguit via El Prat EsportsCE Europa i Carles Garcia.] Aquest és el resum que n'han fet els companys de BTV Esports:





Avisava a la prèvia, Vic era una plaça complicada per al Terrassa. Els vigatans van mantenir la norma de veure pocs gols al seu estadi... pel que fa a les dianes visitants. Dos dels homes més destacats dels de Pere Vila, Óscar Muñoz i Pol Coll, van marcar en un duel que també va servir perquè s'estrenés Alexis Sánchez, fitxat aquesta setmana (3-0). La derrota allunya del liderat els de Miquel Olmo, que sumen, però, 23 jornades consecutives en play-off. La setmana que ve arriba el primer dels grans duels que poden anar definint la part alta d'aquí a final de curs. [Partit seguit via Marc Verdaguer i 95punt2esports].

Al duel entre filials, victòries "morals" per a Pobla Mafumet i Espanyol B. Després de l'empat (1-1) els primers mantenen plaça de play-off, són quarts, però veuen com els blanc-i-blaus, malgrat seguir fora dels quatre primers, s'enduen el goal average particular. Eric Via ha avançat els tarragonins, però Christian Alfonso ha igualat pels de Longhi que segueixen sense guanyar el 2012, i que han començat tots els partits de l'any perdent. [Partit seguit via CF Pobla Mafumet].


Cau del play-off el Manlleu després d'una severíssima derrota a Vilanova (3-1). Els del Garraf han anotat tres gols en 45 minuts i han deixat noquejats els homes de Francesc Cargol, que només han pogut signar el gol de l'honor a la represa gràcies a Aumatell. Els manlleuencs són ara sisens, a un punt de la plaça de privilegi. [Partit seguit via Esports Ràdio Manlleu].


Agafa la tercera plaça i torna al play-off després de 13 jornades (no hi era des de la J10) el Vilafranca. Triomf convincent del degà penedesenc contra un Muntanyesa que arribava al Municipal de la capital del vi en un bon estat de forma (3-1). Els cronistes, i fins i tot els mateixos jugadors, parlen meravelles dle gol de Reyes (caldrà veure'l demà). El que és segur és que els homes de Puchi segueixen completant una temporada per emmarcar. No han perdut aquest 2012 i retornen a les places de mèrit. [Partit seguit via Lluís Montaner].


Refreda la reacció el Cornellà, amb la primera derrota de l'any. Manté, en canvi, bona dinàmica de recuperació, per perdre de vista les places perilloses, el Santboià (1-2). Triomf dels de Miguel López a la Via Férria, que deixa els homes de Jordi Roger a cinc punts del quart, i els de Sant Boi 3 punts per sobre del descens. Partit amb certa polèmica, informava a twitter Jorge Vázquez, per dubtes a un possible penal a Edgar. [Partit seguit via UE Cornellà, FC Santboià i Jorge Vázquez].


Manté una excel·lent dinàmica el 2012, i contra les adversitats, el Gavà. Els gavanencs segueixen sense perdre aquest any. Empat als Canyars (1-1), contra un Castelldefels que s'ha avançat a 13 minuts del final, però que ha vist com Vivó, només cinc minuts després, ha pogut igualar pels blaugrana. Els mariners tenen ara cinc punts sobre el descens, xifra que ha de servir per no relaxar-se, mentre que els d'Albert Poch tenen un marge de 8, i són més a prop del play-off (a 7) que del descens. [Partit seguit via UE Castelldefels i Havok].


Titula Àlvar Llobet a la seva crònica del partit a La Mañana: 'Camino a perdición'. Bona manera (excel·lent ganxo des del titular, a més) per descriure el que viu el Balaguer. L'equip rendia bé, gestionava a la perfecció els gols, però fa unes setmanes que s'està complicant la vida. Derrota a Rubí (1-0) davant dues dinàmiques que ja no sorprenen: la força dels vallesans a Can Rosés i l'estat de gràcia de Toni (9 gols). Els de Jordi Cortés són ja a tres punts del descens. [Partit seguit via Jordi Mestres i Àlvar Llobet].

L'Amposta acumula ja quatre partits sense perdre a casa. Ahir, empat contra l'Olot (2-2), que serveix als ebrencs per no perdre la pista de la salvació (ara tres punts per sobre) i per mantenir el col·lectiu a la línia positiva d'anar sumant i agafant moral. Pels garrotxins, nou revès que eleva ja la mala ratxa a dos mesos sense guanyar. El play-off segueix nou punts per sobre. [Partit seguit via Jaume Guzman i Ona FM Tarragona].

Al duel dramàtic de la cua, la Gramenet ha donat el cop. Triomf colomenc després d'11 mesos sense guanyar a domicli (des del 6 de març de 2011 a Gandia), i els de Toni Romero derrotaven el Masnou (0-1) i, de retruc, li guanyaven el goal average particular. La Grama no perd la pista a la salvació (segueix empatada a punts amb el Vilanova) i dóna una estocada fatal als maresmencs, que allarguen a 5 mesos i mig el temps sense guanyar a casa i tenen la permanència 8 punts per sobre. [Partit seguit via Gent de la Grama].


Aquests són els resultats de la vint-i-tresena jornada:


DISSABTE, 4 DE FEBRER
Vic 3-0 Terrassa (Óscar Muñoz, Pol Coll i Alexis Sánchez)
Amposta 2-2 Olot (Becerra i Ramon Folch / Sergi Arimany i Granell)

DIUMENGE, 5 DE FEBRER
Masnou 0-1 Gramenet (José Javier)
Pobla Mafumet 1-1 Espanyol B (Eric Via / Christian Alfonso)
Cornellà 1-2 Santboià (Edgar / Cristian del Moral i Erencia)
Castelldefels 1-1 Gavà (Amantini / Vivó)
Prat 2-1 Europa (Pedro García i Óscar Sierra / Álex Cano)
Rubí 1-0 Balaguer (Toni)
Vilafranca 3-1 Muntanyesa (Calvo, Reyes i David Márquez / Achille)
Vilanova 3-1 Manlleu (Marcos Forzinetti, Carlitos i Patri / Jordi Aumatell)


CLASSIFICACIÓ
Així queda la classificació després de la disputa de la 23a jornada:

Font: tercera.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada