divendres, 30 de març del 2012

Actualitat a Tercera (30/03/2012)

Notícies que he anat acumulant aquesta setmana, a les portes de la jornada 32 (la següent publicació ja serà la prèvia de la jornada). La selecció catalana té llista oficial, alguns jugadors tenen reptes importants per endavant, Puchi renova, coneixem els inicis d'Agustín Vacas a les banquetes, els clubs busquen incentivar l'assitència i la jornada 33 es disputarà en un espai de 15 dies. Us ho explico tot seguit:

  • Selecció catalana amateur. Ahir es publicava la llista de 18 convocats per a la fase final de la 8a Copa de les Regions UEFA, que la selecció catalana disputarà a Astúries entre el 6 i el 8 d'abril. El seleccionador Toni Almendros ha confeccionat una llista amb jugadors de 9 equips del total de 18 possibles (no se seleccionen jugadors d'equips filials). L'equip més representat és l'AE Prat, amb 4 futbolistes. La llista la podeu consultar al web de la FCF. Catalunya jugarà contra Castella i Lleó el 6 d'abril a les 12 hores. En cas de triomf, els de Toni Almendros jugarien la final contra el vencedor de l'Astúries-Múrcia el diumenge, 8 d'abril també a les 12 hores. Aquesta és la llista: els porters Toni Texeira (Prat) i Adrià Fradera (Gavà), els defenses Amantini (Castelldefels), Valentín (Cornellà), Alex Cano (Europa), Óscar Sierra (Prat), Javier Heredia i David Cárdenas (Santboià), els migcampistes David López (Terrassa), Ramon Rovira i Iván Álvarez (Europa), Gerard Puigoriol 'Putxi' (Manlleu), Àlex Granell (Olot) i Charly Ruiz (Prat) i els davanters Enric Gallego (Cornellà), Carlos Martínez (Terrassa), Jordi Aumatell (Manlleu) i Ferran Vila (Prat).

  • Hostench, a The Chance. El lateral esquerre de la UE Olot, Jordi Hostench, ha estat seleccionat per participar a The Chance, concurs organitzat per la marca Nike per trobar els millors futbolistes del futur. En concret, la marca esportiva busca els jugadors més prometedors dels nascuts entre 1992 i 1995. El premi, una gira amb els millors jugadors per entrenar-se entre els clubs més destacats de tot el món i, sobretot, notorietat. Ho podeu llegir en aquesta notícia al web del club.

  • L'iniciador de Vacas. Dilluns passava per El Prat Esports l'exentrenador pratenc Josep Piguillem (actual entrenador del Cunit, de la Tercera Catalana). En una entrevista conduïda per José David Muñoz i amb les aportacions de Javi Balastegui i Manolo Gol, Piguillem explicava que ell va ser el primer que va donar una oportunitat a les banquetes a l'actual tècnic potablava, Agustín Vacas, que en la seva estrena al Sagnier està conduint l'equip a una temporada de somni. Ho podeu escoltar aquí:


  • Vine al camp! Seguim a les dates finals del curs i les iniciatives per apropar gent als nostres camps apareixen arreu. A Vilafranca es manté la promoció per assistir als quatre últims partits del Municipal aquest curs. Ho explicava en el seu dia Lluís Montaner al blog (aquí), i ens ho recordava aquesta setmana en aquest tuit. A Rubí, per si l'excel·lent moment que viu l'equip no és suficient reclam, diumenge es retrà homenatge als jugadors de la temporada 1959/1960. Es tracta del primer equip de l'entitat que va jugar un ascens a Tercera Divisió. No hi va haver sort, però el conjunt va completar una brillant temporada. S'explica en aquesta entrada al web del club. Al Prat, segons informa el cap d'esports d'El Prat Ràdio, José David Muñoz, l'equip serà rebut amb un mosaic abans de l'inici del duel contra el Masnou (veure tuit).

  • Un any més de Puchi. Després de l'històric triomf de diumenge a l'Alumnes Obrers, i de la magnífica roda de premsa (enllaç via Garraf Esports) del tècnic del degà penedesenc, l'entitat anunciava dilluns la renovació d'Agustín Pujibert, Puchi, per una temporada més. El club, però, també feia públic que el pressupost es reduirà un 25% pel difícil moment econòmic actual. Així doncs, Puchi complirà, amb la 2012/2013, la quarta temporada al Vilafranca, equip al qual va ascendir a Tercera la primera campanya (juny de 2010). Podeu llegir la notícia en aquest enllaç d'EsportsPenedes.cat. 

  • L'oscil·lant jornada 33. La disputa de la Copa de Regions UEFA ha anul·lat la jornada 33 de lliga (la que es disputaria el cap de setmana que ve, el 7 i 8 d'abril). Els equips poden disputar els partits corresponents a aquella cita, com a màxim, fins el 18 d'abril, i alguns d'ells ja estan fixant dates i horaris que varien en un espai de 13 dies de diferència. En principi es repartiran entre els tres primers dimecres d'abril (4, 11 i 18). A més, divendres 6 d'abril es disputarà l'únic partit endarrerit fins ara, el Balaguer-Gramenet. L'agenda de partits a inicis d'abril queda, per ara, així:
Diumenge, 1 d'abril
Es tanca la jornada 32

Dimecres, 4 d'abril
Pobla Mafumet-Amposta (20h, J33) 

Divendres, 6 d'abril
Balaguer-Gramenet (J31)

Dissabte 7 d'abril i diumenge, 8 d'abril
NO hi ha jornada (Copa de les Regions UEFA) 

Dimecres, 11 d'abril
Santboià-Balaguer (19h, J33)
Sense confirmació oficial, es podria disputar el Masnou-Europa 

Dissabte, 14 d'abril i diumenge, 15 d'abril
Es tanca la jornada 34 

Dimecres, 18 d'abril
Espanyol B-Muntanyesa (19h, J33)
Gavà-Terrassa (19'30h, J33)
Castelldefels-Prat (20h, J33)
Vilanova-Rubí (20'15h, J33)
Cornellà-Vic (21h, J33)
Falta confirmació per al Gramenet-Vilafranca.

Dijous, 19 d'abril
Manlleu-Olot (20'30h, J33)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada