dimecres, 4 d’abril del 2012

Avui serien de Tercera... (capítol 26)

La jornada 26 a Primera Catalana ens manté els quatre protagonistes de fa set dies. Tant al grup 1 com al grup 2 els dos primers han guanyat amb solvència, i els perseguidors sumen sense deixar que els favorits s'allunyin gaire. El Figueres segueix líder amb un mínim marge de maniobra sobre el Palamós, segon. Al grup 2, més triomfs de la Rapitenca que manté el Tàrrega 13 punts per sota quan en queden 24 per disputar-se. Els ebrencs van camí de ser els primers a confirmar plaça, com a mínim, per a l'eliminatòria d'ascens.

Després de vint-i-sis jornades, avui serien de Tercera...

  • Figueres. Sòlid triomf, alhora que treballat, al derbi de l'Alt Empordà. El Figueres s'imposava al Peralada (2-0) amb gols de Jordi Alforcea i Jairo Jiménez. Amb el triomf contra el 14è, els de Vilatenim segueixen amb 6 punts més que el segon classificat. A la propera jornada (el 14 i 15 d'abril), visita el Germans Gonzalvo, on el tercer, el Mollet, esperarà retornar a una lluita que encara no ha abandonat. Podeu veure un resum del Figueres 2-0 Peralada en aquest vídeo del compte de YouTube de Tramuntana TV Esports:
  • Rapitenca. Nou capítol del pas ferm de l'equip ebrenc cap a l'ascens. Victòria de la Rapitenca a Castelldefels, al camp del cinquè classificat, el Vista Alegre (0-2). Ramos i Callarisa a l'últim minut tancaven un duel disputat, que, amb la victòria dels quatre primers, manté les xifres que ja comentava fa una setmana: queden 24 punts per disputar, l'equip té 13 punts més que el segon classificat, i 16 punts més que el tercer. Al ritme actual, l'ascens matemàtic pot arribar en un mes, queden 8 punts per certificar-ho.
  • Palamós o Tàrrega. Contundent victòria del Palamós contra el penúltim classificat, el Júnior (4-0). Un doblet del golejador Javi Revert obria un triomf que tancaven els gols d'Arranz i Guitart. Amb la victòria els palamosins segueixen a sis punts del líder, i a més s'allunyen dos punts del Mollet, que empatava a Premià (0-0). Ara els empordanesos tenen 3 punts més que els vallesans. Podeu veure un extens resum del Palamós 4-0 Junior en aquest enllaç, el compte de YouTube de CHECHIPALAMOS. Al grup 2 el Tàrrega s'imposava al camp del setè classificat, el Santfeliuenc (0-3) i manté la segona plaça amb 3 punts més que el principal perseguidor, el Júpiter. El doblet de Joan Pijuan obria i tancava el triomf urgellenc. Dos equips barcelonins opositen a aquesta segona plaça del grup 2. El Júpiter, tercer a tres punts després de vèncer el Reddis (2-4) i el Martinenc, quart a quatre punts, en trajectòria ascendent després de derrotar l'Ascó (3-2), són les alternatives. Penjo el resum del Santfeliuenc 0-3 Tàrrega, gràcies al compte de YouTube de la UE Tàrrega:



  • [BONUS] Entrevista molt personal. Avui mateix faré una entrevista a un dels protagonistes de la Primera Catalana per al blog del company Sergi Vargas (aquest d'aquí), del qual us parlava fa set dies. No avanço gaire més, però la meva primera col·laboració al blog d'en Sergi (també ho penjaré, un parell de dies després, aquí) serà per conversar amb un dels membres importants d'un dels equips implicats en la lluita per l'ascens. Algú amb qui he compartit hores de futbol... encara que ni sobre gespa ni sobre terra... sobre formigó. En tindreu notícies!

Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de Futbol Catalunya: Grup 1 // Grup 2  

Actes dels partits.
Teniu les actes de la jornada 25 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada