diumenge, 3 de juny del 2012

Resultats anada 2a ronda play-off

Deu partits imbatuts. Aquesta és la marca dels catalans de Tercera al play-off. A l'onzè, l'Espanyol B ha perdut a Extremadura, en la primera derrota en onze partits de promoció dels catalans. Aquest cap de setmana, balanç d'una victòria, un empat i una derrota.

Ha tancat la tripleta de partits, aquest diumenge al vespre, l'Espanyol B, que ha perdut a Almendralejo si bé el resultat obtingut contra l'Extremadura (2-1) dóna moltes opcions als de Raúl Longhi per a la tornada. Dos gols a la primera part del conjunt local (d'Uru i Pablo Carmona) han tocat els ànims dels blanc-i-blaus, però a la represa Jorge ha anotat un gol que possibilita que un 1 a 0 a la tornada classifiqui els de Longhi. El gol de Jorge, el tercer que suma enguany, trenca una ratxa d'imbatibilitat descomunal de l'Extremadura a casa, que no encaixava un gol des del mes de novembre! [Partit seguit gràcies a la retransmissió que ha fet Ignasi Trapero des d'Almendralejo per a COMRàdio, amb el suport des de l'estudi de Marta Casas, Toni Castro i David Fleta.]

La cara més alegre es vivia a la Pobla Mafumet. Victòria sòlida i convincent dels grana contra tot un campió de grup, l'Ejea aragonès (2-0). Els gols de Rubén Casanova (en suma 2 al play-off, 5 en total) i Jordi Roca, que no marcava des del golàs que va anotar al Nou Sardenya fa gairebé vuit mesos. Resultat positivíssim per als tarragonins, que ara visitaran un camp on no ha guanyat cap equip a la Tercera aragonesa enguany. [Partit seguit via Joan Andreu Pérez, Xavi Sierra, Ona SPS i dos dels seus impulsors Gerard Amigó i Javi San Felipe.]

Més complicat ho té, a priori, vagi per endavant, el Manlleu, que empatava a casa contra el Binissalem (1-1). Els de Francesc Cargol viatjaran a les illes Balears, com ja van fer a les Canàries fa una setmana, amb la necessitat de guanyar o arrencar un empat a dos o més gols per accedir a l'última ronda. Un golàs (no us el perdeu!) de Baruc Nsué va posar les coses de cara per als osonencs a la primera part, però al tram final (minut 83) López, del conjunt mallorquí, va marcar un gol d'or per als visitants, però que no ha d'arronsar els manlleuencs. [Partit seguit via Esports Ràdio Manlleu.] Podeu veure aquí mateix un resum, amb imatges d'El 9 TV i editada pel company Albert Solà, de l'XTVL.

Paral·lelament, aquest cap de setmana han ascendit a Tercera dos equips més, la UE Vilassar de Mar i el CE Júpiter, que se sumen a Figueres i Rapitenca. Per ara, quatre ascendits, que poden ser cinc o sis si algun dels equips en play-off pugen a Segona B. Vista Alegre i Palamós n'estaran pendents.