dilluns, 25 de juny del 2012

Xavi Molist i Bakary, als millors gols de la temporada

Després d'un any recollint, setmana rere setmana, els millors gols del futbol català, la redacció de l'Esports en Xarxa, informatiu esportiu diari de la Xarxa de Televisions locals (19'30h els feiners, 22h els caps de setmana) hem votat els millors gols de la temporada al futbol català. Són els següents (VÍDEO més avall):

Sergio León // CF Reus Deportiu
Sergio León, el millor

El millor gol del curs actual és per a Sergio León, davanter del CF Reus Deportiu, de Segona B, gràcies a una meravellosa rematada de xilena contra el Mallorca B, que deixava inmòbil el porter balear. Un gol que, a més d'estètic, era vital per a les aspiracions del Reus de seguir a la lluita per ser entre els quatre primers.




Marc Pedraza // El blog de l'Hospi

Marc Pedraza, segon

Ha estat segon un altre jugador de la categoria de bronze, Marc Pedraza, del CE L'Hospitalet, gràcies a una jugada individual que va exhibir al Camp d'Esports de Lleida. El mitja punta va ser l'home del partit a la Terra ferma. El migcampista anotava dos gols, provocava un tercer en pròpia porteria dels lleidatans, i anotava la diana de la tarda amb una jugada personal en què es desfeia fins a tres cops dels defensors blaus per acabar batent per baix el porter Víctor Ibáñez. Gol especial, per la dedicatòria al seu pare, el desaparegut Àngel Pedraza.



Xavi Molist // REMIMAGES.com
Xavi Molist, tercer

El millor gol de la Tercera 2011/2012, i el tercer del recull global, és per a Xavi Molist. El davanter es lluïa a la primera volta amb dos hattricks consecutius. A Santboi el futbolista del Terrassa feia una demostració de domini de les dues cames: control amb la dreta, bot, i execució amb l'esquerra, sorprenent del tot el porter local.




Bakary // Ferran Casals
Bakary, quart

Segueix a Molist a la llista un altre jugador de Tercera, Bakary, de l'Espanyol B, amb la rematada inversemblant contra el Muntanyesa a Sant Adrià. Bakary sorprenia el públic de Sant Adrià amb una rematada poc ortodoxa però molt vistosa, que servia per superar el porter Marc Ramírez. Carlos Clerc centrava i Bakary, amb el lateral del peu, aconseguia un gol molt plàstic.


David Prats // Sport
David Prats, cinquè

Tanca el quintet de gols un clàssic del nostre futbol, David Prats, que segueix donant guerra al futbol català. El seu pas per l'Hospi (aquest estiu ha signat pel Sant Andreu) serà recordat pels 16 gols anotats enguany. Un dels més preciosos, aquesta suau vaselina que servia per donar el triomf riberenc contra el Reus. Prats rebia la pilota fora l'àrea i no s'ho pensava. Xut tendre i col·locat per sumar tres punts.

Aquest és el VÍDEO-Resum dels 5 millors gols de la temporada:


Aquesta és la tercera campanya en què l'Esports en Xarxa escull els tres millors gols de la temporada. Els guanyadors anteriors són:
  • Temporada 2009/2010: Dani Planagumà (AEC Manlleu), espectacular gol de xilena a Benavent.
  • Temporada 2010/2011: Sergio Urbano (Terrassa FC), xut amb efecte endimoniat a Llagostera.

El procés d'elecció ha estat el següent:
  • Hem acumulat els 3 millors gols de totes les jornades escollides fins ara (117 gols en total, 39 setmanes d'eleccions, comptant les setmanes desquadrades entre Segona B i Tercera)
  • D'aquests 117 vam fer una primera selecció de 40.
  • Passats uns dies, segona selecció de 20 gols.
  • A partir d'aquests 20 gols, els membres de la redacció d'Esports de l'XTVL han escollit els seus 8 gols preferits, ponderant-los de puntuació, de 10 punts a 1, passant per 8, 6, 5, 4, 3 i 2.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada