dimecres, 8 d’agost del 2012

Històrics, dia 2: El Santboià, a semifinals 'in extremis'

El FC Santboià es classificava per a les semifinals del Torneig d'Històrics 2012 després d'un gol de Reyes a l'últim instant del duel decisiu contra el Júpiter (1-0), que acabava amb el somni dels grisgrana, que s'havien desfet del Prat al segon partit de la jornada (0-2). Els de Miguel López arriben a semifinals acumulant dos triomfs, el primer contra un veí comarcal, el Prat (0-1).

Elhadji (Júpiter), una de les sensacions d'ahir / Artur Tura - Torneig d'Històrics

Els de Miguel López eren, com deia el mateix tècnic, pràctics. Contra el Prat, ordre defensiu i velocitat en atac. Del Moral conduïa, Reyes assistia i Jordi Martínez, qui sinó, anotava el gol del triomf. El Prat no va disposar d'ocasions en cap dels dos duels, i un Júpiter desenfadat es va endur el segon duel amb lluïment dels autors dels gols, el potent Elhadji Bandeh (futbolista conegut com a Drogba quan jugava a les categories inferiors de l'Europa) i el golàs de bandera de Romo. Al partit definitiu, bones sensacions d'un ordenat Júpiter, però Reyes dictava sentència a l'últim sospir.

Divendres, a les 18 hores, primera semifinal del Torneig d'Històrics: Badalona-Santboià. Avui entren en escena Sant Andreu, Vilafranca i Mollet.

Resultats
Prat 0-1 Santboià (Jordi Martínez)
Prat 0-2 Júpiter (Elhadji 'Drogba' Romo)
Santboià 1-0 Júpiter (Reyes)

La crònica, via el web dels Històrics, la teniu en aquest enllaç
Reaccions dels tres entrenadors (Miguel López, Juanjo García i Agustín Vacas) i de tres jugadors (Jordi Martínez, Elhadji Bandeh, 'Drogba' i Óscar Sierra), en aquest enllaç
La contracrònica que vaig redactar per al web dels Històrics, en aquest enllaç
I la prèvia de la jornada d'avui, en aquest enllaç

Sensacions

  • El Santboià manté la filosofia que el va convertir en equip guanyador el tram final de la temporada passada. A l'explosivitat del seu joc ofensiu i dels seus contraatacs, els del Baix Llobregat hi van aportar ahir una bona contenció defensiva. El Prat no va disposar d'opcions, i el Júpiter s'hi va apropar més, però va topar amb un novament segur Marc Ramírez. Em va agradar veure un any més Cristian del Moral, ràpid i vertical com pocs; em va agradar veure que no falla a la cita amb el gol l'incombustible Jordi Martínez; i em va agradar veure que Reyes, fitxat enguany del Vilafranca, compleix amb les expectatives generades. La llàstima va ser no poder veure gaire Dani Iglesias, que es retirava amb molèsties. Divendres, més sensacions.
  • L'atreviment del Júpiter va ser, potser, l'element més celebrat d'aquesta segona jornada. Els de Juanjo García van plantar cara obertament al Prat, el van batre amb contundència per primer cop, i amb estètica al segon gol. L'equip va estar molt sòlid al darrere, i els seus atacants (no només Elhadji i Romo, també un entregat Toni Pérez) van dotar de molta mobilitat el joc grisgrana. Al darrere, Xavi Valls posava ordre i em va agradar bastant Masa, buscant diversos cops el recurs de la passada orientada.
  • El Prat d'ahir no va ser, com va dir Agustín Vacas, el del curs passat. No va crear jugades d'atac i es va veure aclaparat, sobretot contra el Júpiter, pel gol del rival. La defensa del primer partit podria ser la titular a Segona B, i tampoc es pot dir que passés greus problemes. Però al davant no va haver opcions de gol. Fernando Núñez va seguir excel·lint per davant de la línia defensiva i un dels nous reforços, David López, es va mostrar intens, intentant centrades, desbordant per banda dreta i buscant el xut llunyà. La conclusió, la que deia Vacas: som a pretemporada i tocar polir tot allò que separa el Prat dels Històrics de l'equip que ha d'arrencar la temporada el dia 26.
Vídeoresum

Resum que n'ha fet BTV Esports


www.btvnoticies.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada