dilluns, 20 d’agost del 2012

Horaris 1a jornada a Tercera

  • El Gavà-Manlleu, primer partit de la temporada, dissabte a les 19'30h
  • Els 10 partits es reparteixen en 8 horaris diferents
  • Tancarà la jornada la reedició de la final de l'Històrics 2012


Són les 17'30 hores. Queden exactament 5 dies i dues hores (122 hores en total) perquè comenci la temporada 2012/2013 al grup V de Tercera divisió. La Bòbila de Gavà serà l'escenari del partit inaugural del curs, dissabte a les 19'30 hores.

El curs passat va començar amb regust osonenc. La seu inaugural (Vic, amb el duel entre els locals i el Santboià) i el primer golejador (Roger Segalés, vigatà, llavors al CE Europa) procedien de la comarca i enguany, si bé el curs comença al Baix Llobregat, el primer golejador podria ser, de nou, d'Osona.

L'any passat el Manlleu es va imposar al Gavà (2-4) en una excel·lent tarda d'Eduard Fortet, autor de tres gols. El davanter, retornat a Manlleu aquest estiu, és un dels candidats a succeir Roger Segalés i Marc Mas, els dos últims jugadors que han obert el marcador de l'any a Tercera.

Serà Eduard Fortet? O caurà del costat gavanenc, amb Ferran Alabau, Aitor, Boira o algun dels 7 juvenils que pugen al primer equip? Serà Manel Sala? Baruc Nsué? En 5 dies ho sabrem!

Si el partit acabés amb empat a zero, els dos partits de la matinal de diumenge atorgaran (llevat de sorpresa majúscula, tres 0-0 seguits serien notícia!) el primer golejador del curs. 

Aquests són els horaris de la primera jornada. A sota, els informadors:

DISSABTE, 25 D'AGOST
19'30h Gavà-Manlleu

DIUMENGE, 26 D'AGOST
11'45h Gramenet-Palamós
12h Rapitenca-Pobla Mafumet
16'30h Figueres-Vilafranca
17h Terrassa-Europa
18h Muntanyesa-Castelldefels
18h Vilassar-Olot
19h Rubí-Vic
19h Júpiter-Balaguer
20h Cornellà-Santboià

Informacions recollides via Marcos Moreno, UE Castelldefels, Planeta Júpiter, UE Figueres, CE Europa, Ona SPS, Jordi Mestres, FC Santboià, Havok i Hernan Subirats.

Moltes gràcies a ells i a tots els que aporteu informacions referents al futbol català, com sempre! Durant la setmana, més prèvia de la jornada!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada