dimecres, 1 d’agost del 2012

S'acosta l'Històrics!

Dilluns, dia 6 d'agost, a les 18'30 hores al Municipal del Guinardó de Barcelona. Aquestes són les coordenades que s'han de conèixer per al tret de sortida del Torneig d'Històrics del futbol català 2012. 



El Badalona-Rubí, partit de 45 minuts, obrirà la competició, en un triangular que comptarà també amb l'equip amfitrió, el Martinenc.

Serà una edició que seguiré de prop ja que, com vaig comentar quan es va presentar el torneig, enguany formo part del Comitè de premsa de l'esdeveniment, al costat dels companys Víctor Mur / @VictorMurMila, Àngel Garreta / @angelgarreta i Sergi Vargas / @sergi_vargas.

Amb ells anem fent prèvia de la cita al web oficial, torneighistorics.cat, que avui mateix ha publicat un article que he escrit explicant com arriba a l'Històrics l'AE Prat, vigent campió del grup V de Tercera que enguany protagonitzarà un debut històric al grup 3 de Segona B.


El company Sergi Vargas ja ha publicat tres articles més de prèvia d'equips que participen al Torneig. Són textos sobre el Mollet, sobre el Vilassar de Mar o el Júpiter.

Els propers dies espero penjar més prèvies i els al·licients d'un Torneig d'Històrics que comptarà amb 7 equips de Tercera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada