dilluns, 17 de setembre del 2012

Idees J4

Aquesta temporada vull mantenir la triple estructura dels dilluns: Idees, Resums televisius i millors gols. La intenció, però, és que les idees siguin més àgils, deu pinzellades a la jornada de lliga.

Aquestes són les meves idees de la J4:


  • Solvència al davant. Els dos colíders, Cornellà i Olot, superaven partits gens senzills amb nota. Dos gols a zero per als conjunts capdavanters, exhibint allò que han mostrat fins ara: serietat al darrer (un gol encaixat entre tots dos) i potencial ofensiu concentrat en dos noms: els de Carlitos i Uri Santos a l'Olot (5+2 gols, el 100% de les dianes dels de la Garrotxa); i Boris Garrós i Enric Gallego (5+3 gols, el 57% dels gols del Cornellà).

  • Mantenint el ritme. La Pobla Mafumet d'Iván Moreno manté les senyes d'identitat de la de Kiko Ramírez, tot i els múltiples canvis a la plantilla grana. Equip treballador, que fins ara havia concedit pocs gols (un en tres partits) i que manté plaça de play-off gràcies a un triomf in extremis contra un batallador Júpiter. El filial del Nàstic sembla, per ara, el principal perseguidor dels líders.

  • ¡Vamos, escapulados! A la transmissió radiofònica de l'Europa-Rubí a La Xarxa, comandada per Ignasi Trapero, va sorprendre aquest crit d'ànim de Pedro Dólera als seus homes, als instants finals del duel que els graciencs van resoldre amb victòria. La unió del vestidor ha de ser un dels factors clau per a un bon any de l'Europa. La plantilla vol demostrar haver après dels errors passats, i la victòria contra els vallesans, treballada, donarà moral a un equip que es cola en places de play-off.

  • 89. El gol d'Alex Fernández als últims instants manté el ressorgiment del Santboià després de la golejada encaixada en l'estrena a Cornellà. 7 punts dels últims 9 possibles per als homes de Miguel López, que s'apropen a una part alta que els espera. La cara amarga del minut 89 la va encaixar el Terrassa de Miki Carrillo.

  • 0 positiu. L'Olot segueix sent l'únic equip que no ha encaixat cap gol. 360 minuts amb 0 gols en contra. Aleix Prunés completa 270 minuts, 3 partits, sense gols, i Óscar Fornés completa el registre amb 90 minuts, 1 partit. La solidesa defensiva està sent clau per a un conjunt garrotxí que ha marcat 7 gols en els quatre partits disputats.

  • 0 negatiu. El Terrassa segueix sent l'únic equip que no ha marcat cap gol. 360 minuts, a 85 del registre negatiu del curs passat en l'arrencada, que va ser per al Vic. Ahir els vallesans van veure's sorpresos per un gol del Santboià a l'últim instant, i amb un punt són penúltims. A més, amb el Balaguer, cuer, són els dos únics equips que encara no han guanyat. L'any passat el registre negatiu va ser per al Vilanova, que va celebrar el primer triomf a la J12.

  • La guerra dels nouvinguts. Dos equips ascendits vencien als seus partits. Un d'ells, el Figueres, sorprenia un dels equips més en forma en aquest inici, el Castelldefels; un altre, la Rapitenca, obria el compte de victòries aquest curs superant a la Devesa un altre nouvingut, el Vilassar de Manel Moya. Si als dos triomfs sumem les dificultats amb les quals el Júpiter va caure a la Pobla de Mafumet, els equips ascendits de Catalana esperen seguir donant guerra.

  • Quatribarrats. En un dels partits més esperats de la jornada, el Manlleu superava el Vilafranca gràcies a les dianes de Fortet i Gely. El company Lluís Montaner explica a El blog de la prèvia que l'expulsió, rigorosa segons Montaner, de Marcos, va facilitar les coses, però que els de Puchi tenen, per ara, un problema de cara a gol. Podeu llegir l'article d'en Lluís en aquest enllaç.

  • Segueixen ressorgint. El Gavà es va reivindicar a la Bòbila contra el Palamós fa nou dies i dissabte van repetir a Balaguer. Golejada contra el conjunt de la Noguera amb pes de Cervantes (segon gol del curs) i força dels joves, la il·lusió dels quals ha de ser la clau de l'èxit per als d'Albert Poch aquest curs.

  • Estrena a Vic. Primer triomf del curs dels osonencs. Apel·lant a un dels seus homes més talentosos, Pol Coll, els vigatans van superar el Muntanyesa en un duel equilibrat, en què els barcelonins van acabar amb un home menys. Un triomf que contribueix a igualar encara més el tram central de la classificació: onze equips, de Gavà a Vilassar, separats per només tres punts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada