divendres, 28 de setembre del 2012

Triomf amb bones sensacions (2-1)



La selecció Catalana Amateur supera Irlanda en un partit amb moltes proves que serveix per comprovar les variants de què disposa Toni Almendros.

L'onze inicial català // FCF

La Nova Creu Alta presentava poca assistència, uns 400 espectadors, però els que hi eren van poder comprovar com, des de l'inici, un onze de moltes garanties va deixar clara la seva competitivitat. L'empenta de Pep Caballé va obrir el camí abans dels primers 60 segons, i Enric Gallego, amb verticalitat, força i talent, va fer la resta.

El davanter del Cornellà obria la llauna amb un golàs. La primera part va mostrar dues cares diferenciades. Domini català, poques opcions clares, però molta sensació de perill. Carlitos i Enric intimidaven pel centre i per la dreta; Pedro del Campo deixava bones sensacions, primer a la dreta i després a l'esquerra, i Baruc Nsué, entre línies, obria el camp.
Carlitos a punt d'executar una rematada // FCF

La rereguarda patia poc, i al mig del camp, Heredia i Pep Caballé feien molta feina.

La lesió de Welehan va refredar el tram final del primer temps. Si bé en un primer moment es parlava de trencament de tíbia, la FCF recull al seu web que la primera exploració al Parc Taulí va diagnosticar un esquinç de grau 3 del lligament col·lateral intern del turmell esquerre.

A la represa se succeïen els canvis, i per tant, el moment de fer proves i de captar sensacions de la vintena de futbolistes que hi van participar.

Almendros i l'irlandès Smith // FCF
Un nouvingut, Domínguez, anotava el segon gol empenyent la pilota a la xarxa després d'un córner. En una segona part més irregular (els canvis pesen), els irlandesos van poder retallar a pilota aturada poc després. Lacey rematava de cap un servei de falta.

Va arribar la fase de joc invisible, de controlar el duel. Les línies van treballar bé, els catalans van destacar per l'ordre tàctic, i malgrat uns mínims intents dels gaèlics per igualar el duel, el partit acabava amb la victòria catalana, i amb bon regust per a la cita europea amb el futbol amateur.

Notes curioses: Pep Caballé va rebre l'única targeta groga del duel, i Ramon Rovira va ser l'únic home que no va disputar cap minut (Toni Almendros podia fer 9 canvis, i disposava de 10 suplents).

La propera i última prova per a la Selecció Catalana Amateur serà dimecres que ve (dia 3) a les 20h al CAR de Sant Cugat, contra el CF Gavà. Almendros variarà la seva llista per seguir provant futbolistes (s'obrirà, s'entén, a la resta de preseleccionats) i donarà la convocatòria final de 18 homes abans de volar cap a Ucraïna, diumenge vinent, el 7 d'octubre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada