dilluns, 29 d’octubre del 2012

Idees J8

Registres històrics, recuperacions, canvis estratègics i les inevitables males dinàmiques. La J8 es presentava amb molts al·licients, i a la seva conclusió ens deixa diversos apunts a tenir en compte.

Aquestes són les meves Idees de la J8:

  • Victòria de prestigi. El Cornellà feia bo l'empat de la J7 contra l'Olot amb un triomf de molt de pes, al camp de la Pobla Mafumet, quart el curs passat i que enguany comptava els partits de casa per victòries. Els de Jordi Roger acumulen una arrencada històrica. Un equip no començava tan fort a Tercera des de 1999. El Palamós també va obrir la temporada 99/00 sumant 22 punts de 24 possibles.

  • Preparats. També es va reivindicar l'Olot. I també va fer vàlid l'empat assolit a Cornellà, amb més pes ja que va treure un punt del camp del líder. Contra el Figueres els de Rodri van demostrar que estaran a l'aguait d'una ensopegada del líder per assolir un liderat que fa 24 anys que espera.

  • Retorn. Després d'un inici en fase d'adaptació, el Manlleu ha agafat força i ja torna a ser a zona de play-off. L'última jornada en què hi havia estat ho va aconseguir, també, amb un 0 a 4, el que va assolir a Vic i que el va situar tercer al final del curs passat. Els de Jordi Dot van exhibir a Palamós el millor catàleg de joc ofensiu que tenien. Per a un equip que va perdre a l'estiu les dues principals referències, Planagumà i Aumatell, les dianes de Fortet, Manel Sala i Baruc són la millor mostra del retorn a l'elit de Tercera.

  • Jugant la carta. Pedro Dólera va donar entrada a dos pesos pesants de l'Europa, Delmàs i Cebri, al tram final del duel contra el Gavà. I el recurs va donar els seus fruits. Cebrià Queralt es va lluir amb dos gols, el primer en una nova execució brillant de falta (com ja va fer a Terrassa, J1). Exercici d'amplitud de vestidor dels graciencs, que no tornen al play-off però freguen la zona preferent. La pitjor notícia, la lesió de Cano, que segons explica BTV haurà d'estar uns 15 dies de baixa.

  • Solvents. La Rapitenca segueix forta, sense estridències. Dos gols de Javi Ramos servien per sumar el tercer triomf a la Devesa. Els de Teixidó acumulen un gran inici, en què han fet de la prudència la principal clau per entendre una arrencada de molt mèrit. Una sola derrota, un sol gol encaixat a casa, cap derrota (tampoc cap victòria, tot sigui dit) a domicili. Grans xifres dels ebrencs.

  • Premi. Després de diverses decepcions (empats sense gols, derrotes a l'últim moment) el Vic mostrava la seva millor cara a la segona part del duel contra el Vilafranca. Pol Coll i Bernat Puig certificaven un triomf que premia el bon joc dels osonencs en aquest inici de curs, amb una rereguarda molt sòlida, amb 5 gols encaixats als 9 primers partits.

  • Estrena. La primera victòria del Terrassa arribava als Canyars. Triomf que dóna un impuls enorme, salten quatre posicions, als vallesans, que ara tindran una revàlida a casa, dijous, contra el Júpiter. La confiança del col·lectiu i de Miki Carrillo, que estrena el compte de victòries lluny de Nou Barris, ha quedat molt reforçada.

  • Males dinàmiques. El Balaguer tornava a caure (6 derrotes ja) contra el Santboià a casa, i no és cuer per la diferència de gols... els registres negatius es viuen als Canyars. El Castelldefels acumula sis partits sense guanyar. Ha sumat 2 punts de 18 possibles, i és a 2 punts del descens.

  • Derrotats. Júpiter i Palamós acumulen males ratxes en paral·lel. 6 derrotes seguides i 7 partits sense guanyar. Els de Juanjo García s'avançaven a Can Rosés, però el Rubí s'imposava amb gol guanyador a la represa... El Palamós, en canvi, encaixava una nova golejada (5-2 la setmana passada, 0-4 ahir) i ja és l'equip més golejat de Tercera, amb 19 gols encaixats en 8 partits.

  • Lliga Texeira. Una mica d'autobombo però motivat per la J8. En aquesta jornada han marcat 6 dels jugadors estrella que heu escollit a la Lliga Texeira, que començarà el cap de setmana vinent, a la J9. Als 37 primers pronòstics que he rebut heu inclòs 14 equips diferents i 16 jugadors diferents. Recordeu, teniu les bases en aquest enllaç, i el termini conclou el proper divendres (2 de novembre) a les 18 hores.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada