dissabte, 6 d’octubre del 2012

Prèvia J9, part 1. De Sant Boi a Can Peixauet

(parèntesi a la Copa de Regions UEFA. Podeu llegir l'últim article en aquest enllaç)

Com als còmics de l'Astèrix.

El grup cinquè de Tercera descansa aquest cap de setmana i el que ve. Tot? No. Un petit reducte gal desafia l'aturada per la disputa de la Copa de les Regions UEFA. El desafiament, en forma de dos partits corresponents a la J9 (prevista per a l'1 de novembre) que permetran als 4 equips descansar durant la festivitat de Tots Sants.

En principi s'hi han apuntat els equips que no tenen jugadors convocats per a la selecció catalana amateur, però hi ha una excepció. El Santboià, que té Heredia convocat, jugarà igualment aquest dissabte contra el Vic.

Quatre equips, doncs, afegiran un "+1" al caseller durant gairebé un mes.

Aquests són els horaris d'aquest avançament de J9:

DISSABTE, 6 D'OCTUBRE
19h Santboià-Vic

DIUMENGE, 7 D'OCTUBRE
11'45h Gramenet-Rubí

Clica Llegeix més per veure la prèvia dels duels


No parlarem de partit de la jornada, encara, per què la cita es disputarà més endavant.

El Santboià és l'únic equip dels quatre que avancen el seu duel que pot tancar el cap de setmana en zona de play-off. Els homes de Miguel López reben un rival incòmode, el Vic, que arriba al duel després d'una derrota dolorosa contra el Cornellà. El tècnic vigatà, Pere Vila, deia després del duel contra el líder que si el seu equip juga sempre com ho va fer diumenge guanyarà partits amb fluïdesa. El primer repte, obrir el caseller de victòries a domicili, on el Vic ha sumat 2 punts de 9 possibles. Per al Santboià la ocasió és immillorable per mantenir la solidesa a casa (2 victòries i 1 empat fins ara) i per posar pressió als favorits per quan es reprengui la competició.

La Gramenet va arrencar un meritori empat del Nou Sardenya el cap de setmana passat i ara rep un equip que suma, com els colomencs, 6 punts a la taula. El Rubí presenta el mateix balanç que els de Can Peixauet (1-3-2), però ha marcat un gol més i n'ha encaixat dos menys. Els vallesans esperen guanyar a domicili per passar de la part mitjana-baixa... a la part mitjana-alta de la taula, i reforçar la moral col·lectiva durant l'aturada. Un objectiu que també persegueix la Grama. Aquest, i el de treballar millor els atacs. L'equip només ha marcat 2 gols en 6 partits, i tots ells han arribat en jugades a pilota aturada. Toca fer pissarra, toca rebre un rival directe i toca disputar tres punts que tenen un component psicològic.

Sort als quatre equips que disputen aquesta J9, part 1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada