dimecres, 31 d’octubre del 2012

Prèvia J9, part 2. Dels Canyars a l'Olímpic de Terrassa

És festiu, però no és cap de setmana. I hi ha jornada de Tercera. Tres factors que, si no treballeu demà, us haurien d'empènyer a algun dels 8 camps en què es disputa la resta de la J9 que van iniciar 4 equips a principi de més. 

Teniu propostes a Barcelona (a Nou Barris, concretament), a l'àrea metropolitana (Cornellà, Gavà, Castelldefels); al Vallès (a Terrassa, opció per a la qual em decantaré); al Penedès, a Osona o, fins i tot, al Nord, a l'Alt Empordà. 

Si podeu (i pressuposo que voleu), acosteu-vos a algun d'aquests camps, som a la novena cita del curs però la temporada ja bull. 

Aquest any tinc la intenció d'intentar anar als 20 camps com a mínim un cop. Vaig començar als camps de Júpiter i Europa, aquest dijous segueixo amb Terrassa. Ganes de gaudir una jornada intersetmanal que no tornarem a tenir (llevat de suspensions) fins al mes de maig.

Aquests són els horaris, primer, i els partits ja completats, després, de la J9:

DIJOUS, 1 DE NOVEMBRE
12h Castelldefels-Palamós
12h Gavà-Rapitenca
12h Muntanyesa-Vilassar
12'15h Vilafranca-Olot
16'30h Manlleu-Balaguer
16'30h Figueres-Pobla
17h Cornellà-Europa
17h Terrassa-Júpiter

JA DISPUTATS: DISSABTE, 6 D'OCTUBRE
Santboià 0-0 Vic

DIUMENGE, 7 D'OCTUBRE
Gramenet 1-1 Rubí (Pedro / José Antonio)
Per veure l'entrada dedicada als dos partits ja disputats, aneu a aquest enllaç.


El partit de la jornada passa pel camp del líder. L'intractable Cornellà (només ha cedit un empat en vuit partits) segueix amb la processó de partits contra els favorits. Després d'enfrontar-se al 2n (l'Olot) i al llavors 3r (la Pobla), rep ara el 5è classificat, un Europa que després de superar el Gavà s'assegurarà zona de play-off si guanya al Nou Municipal. Empresa difícil per als escapulats, que perden Alex Cano durant un mes, per la fractura de tabic nasal que patia diumenge. Recordem que l'arrencada del Cornellà, en 8 jornades, és la millor dels últims 13 anys. A la prèvia del web del club gracienc s'hi inclou una entrevista de Genís de Moner al tècnic del Cornellà, Jordi Roger. Podeu llegir-la aquí.

El segon classificat visita un camp on cap visitant ha marcat encara. L'Olot espera situar-se líder provisional (ho serà si guanya). Però per fer-ho haurà de superar el Vilafranca. El degà penedesenc, a més de rendibilitzar molt bé els gols, encara no ha encaixat cap gol al Municipal. El balanç, en 4 partits, és de 2 a 0. Els de Puchi arriben al duel després del cop de la derrota encaixada a Vic. Podeu llegir dues prèvies, la del mestre Lluís Montaner, en aquest enllaç, i la del web de l'Olot, en aquest enllaç.

El fet que el Santboià ja hagi jugat dóna opcions directes de play-off a l'Europa, com ja he comentat (un triomf el situa a play-off) i de tercera plaça al Manlleu. Els de Jordi Dot assoliran la plaça si superen el penúltim classificat, el Balaguer. Els lleidatans busquen el primer punt a domicili. Són l'únic equip que ho ha perdut tot (4 partits) com a visitant. Al davant, un Manlleu en una ratxa excel·lent, reafirmat pel contundent triomf de diumenge a Palamós.

Per la quarta plaça, a més de l'Europa i l'actual propietari (el citat Manlleu), opten tres equips més. I dos d'ells s'enfronten entre ells.

La Pobla Mafumet visita Vilatenim esperant recuperar el terreny perdut amb la derrota a casa contra el Cornellà. Els grana visiten un Figueres que no ha perdut a casa, i que amb un triomf pujaria, com a mínim, dues posicions. Superaria el Rubí, que ja va disputar la J9, i el seu rival d'aquesta J9. Els figuerencs busquen recuperar-se de la derrota a Olot buscant la seva millor cara, la de casa. A Vilatenim els d'Arnau Sala han sumat 10 punts dels 12 disputats fins ara. Per a la Pobla entrar a play-off una setmana després només passa per guanyar i esperar que de Manlleu i Europa només guanyi un.

La revelació dels primers dos mesos visita la Bòbila. La Rapitenca pot mantenir el curiós bagatge a domicili (4 partits, 4 empats) al camp d'un Gavà que espera un triomf per guanyar posicions de nou (ara és 14è). Amb un triomf, els blaugrana superarien dos equips que ja han jugat (Grama i Vic), mentre que la victòria ebrenca col·locaria, com a mínim, els de Teixidó a la 6a plaça, superarien el Santboià, ara 3r. Veurem si les excel·lents xifres dels de la Ràpita es mantindran en aquesta novena cita del curs.

Enfrontaments bastant directes a la part mitjana-baixa.

El Vilassar espera mantenir la bona dinàmica i, sobretot, repetir el signe de l'últim partit a domicili (el 3-4 contra el Júpiter) al Municipal de Nou Barris. El Muntanyesa busca que el duel contra un nouvingut a la categoria signifiqui la segona victòria del curs, vital per mantenir allunyat el descens, ara mateix 2 punts per sota. El club barceloní anunciava aquest dimarts la baixa del davanter Carlos Cano, per motius esportius.

Busquen reafirmar dues voluntats, la confirmació i el canvi de dinàmica, Terrassa i Júpiter. Serà un partit que seguiré en directe, i que podreu seguir aquí mateix i al Twitter del nou projecte Golcat.com, que arrenca divendres. Després del primer triomf, la revàlida és ara a l'Olímpic, per a un Terrassa que busca seguir escalant. Al davant, però, un Júpiter que vol reflectir l'esforç i el treball col·lectiu en resultats positius, després de sis derrotes consecutives. Els companys de BTV Esports han fet una prèvia conjunta dels 3 barcelonins, la podeu veure en aquest enllaç.

El cuer estrenarà tècnic a Castelldefels, contra un altre equip en mala dinàmica. Després de la destitució d'Edu Urdiales torna al Baix Empordà Eduaro Vílchez. El tècnic s'estrena amb certa urgència. El Palamós és cuer, l'equip més golejat, no guanya des de la J1 i ha perdut els últims 6 partits. Al davant, un Castelldefels que té 4 punts de coixí encara sobre el descens, però que acumula 6 partits sense vèncer (2 punts de 18). Podeu llegir la prèvia al web del club mariner en aquest enllaç.


Jornada que igualarà tots els equips a 9 partits i que precedeix la Lliga Texeira! Recordeu que aquest divendres, a les 18 hores, acaba el termini per enviar les vostres apostes creuades (equip, jugador, resultats i classificació). Recordeu que teniu les bases en aquest enllaç, a la secció Concurs. Ja s'apropa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada