divendres, 5 d’octubre del 2012

Recepció a la Catalana amateur

Foto: FCF











Autocar, uniforme i fotografia de grup.

La litúrgia de les concentracions ja ha arribat a la Selecció catalana amateur aquest divendres al matí. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i el president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies, han rebut bona part dels 18 jugadors convocats per a la Copa de Regions UEFA, així com una àmplia representació del cos tècnic i directiu que viatjarà a Ucraïna.

Als seus parlaments, Subies i Tibau han encoratjat els seleccionats a gaudir d'un moment històric, la primera representació del futbol català més enllà del país. El president de la FCF, a més, ha desvelat que l'ens federatiu treballa per agrair l'esforç dels futbolistes amb un partit a Irlanda, una tornada de l'amistós disputat la setmana passada a la Nova Creu Alta.

He cobert la recepció per a l'Esports en Xarxa de la XTVL. Tot seguit, la notícia que he gravat, escrit, locutat i editat per al programa:



Els convocats han marxat en l'autocar al CAR de Sant Cugat, on estaran concentrats fins diumenge al matí. A les instal·lacions esportives hi realitzaran tres sessions preparatòries, una divendres i dues dissabte. Diumenge, a les 13.40 hores, vol cap a Kíev. Dimarts, comença la competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada