diumenge, 28 d’octubre del 2012

Resultats J8

Els dos primers no s'aturen. Aquest diumenge superaven dues proves de nivell amb solvència, i una setmana més (quatre dies en aquest cas), Cornellà i Olot seguiran al capdavant demostrant el que pronosticàvem el mes d'agost, que comanden la taula a un ritme molt alt.

Triomf de prestigi del Cornellà al camp de la Pobla Mafumet. En un partit força igualat, els de Jordi Roger han superat el filial grana gràcies a un gol, als últims minuts, de Dani Martí (1-2). Setè triomf en vuit partits del Cornellà, que ha vist com Fran Carbia anotava el primer gol que encaixen els verds a domicili. Vuitena setmana consecutiva del Cornellà al liderat. La Pobla surt del play-off després d'encaixar la primera derrota a casa.
[POB 1-2 COR: seguit via UE Cornellà] 

També imparable segueix l'Olot. Rebia un Figueres que ha iniciat el curs en bona forma i el superava amb molta solidesa (3-0). Carlitos no faltava a la cita amb el gol, n'acumula 8, millorant el seu registre del curs passat, i Pagès tancava el marcador per a un Olot que s'assegura arribar a la J10 segon, i optar de nou a un liderat històric aquest dijous mateix. El Figueres se situa setè a la taula.
[OLO 3-0 FIG: seguit via UE Olot]


És tercer el Santboià que, recordem, compta amb un partit més. Victòria dels de Miguel López al camp del penúltim classificat, un Balaguer que poc podia fer davant l'eficàcia dels de Sant Boi (0-2). Les dianes de Reyes i Álex Fernández, que tancava el duel de falta, fan pujar un esglaó l'equip, que tanca l'octubre tercer. Recordem que el Santboià no jugarà dijous, i per tant esperarà que els rivals no li treguin la plaça de privilegi. EL Balaguer segueix a 2 punts sobre la salvació
[BAL 0-2 SAN: seguit via Àlvar Llobet i FC Santboià]

Torna a la zona de play-off 4 mesos després el Manlleu. Exhibició ofensiva a Palamós (0-4), furgant a la ferida d'un equip empordanès que acumula 6 derrotes seguides. Marcaven els principals referents ofensius dels de Jordi Dot: Eduard Fortet, Manel Sala (ambdós repetien de la setmana passada)... i Baruc Nsué. L'home escollit a l'onze ideal del curs passat anotava un gol que, segons els cronistes, apunta als gols de la jornada. El Manlleu se situa quart i el Palamós, per diferència de gols, és el nou cuer de la categoria.
[PAL 0-4 MAN: seguit via Futbol Ràdio Palamós, AEC Manlleu i Esports Ràdio Manlleu]

L'Europa ha recuperat el bon sabor de la victòria amb un triomf contra el Gavà (2-0) que s'ha resolt als últims minuts, i amb un únic protagonista: Cebrià Queralt, Cebri, que ha anotat dues dianes clau per retornar els de Pedro Dólera en la lluita pel play-off. De fet, empaten a punts amb el quart, el Manlleu. La notícia negativa del partit ha estat la lesió d'Alex Cano, que s'ha fracturat el tabic nasal. Molts ànims al central gracienc. Amb la derrota el Gavà se situa 14è, amb el descens 4 punts per sota. Podeu veure, a més, la roda de premsa del tècnic del Gavà, Albert Poch, en aquest enllaç via Carles Garcia, aquí. I la vídeo-notícia de BTV Esports, amb els reconeixements previs al partit (Cano, Rovira i León com a herois de Kíev i Àlex Delmàs pel premi al millor esportista, a més dels altres dos guardons per al club) en aquest enllaç.
[EUR 2-0 GAV: seguit via CE Europa, Carles Garcia, Històrics BCN i Havok]

Inici espectacular de l'equip que, per ara, està fent mèrits per ser la revelació a la primera meta volant. Nou triomf de la Rapitenca a la Devesa. Els ebrencs s'han encomanat a un doblet de Javi Ramos per superar el Muntanyesa (2-0). Els d'Antoni Teixidó sumaven així el tercer triomf a casa. La Rapitenca és el tercer equip menys golejat de Tercera (3 gols en contra), només n'ha encaixat un a casa, no ha perdut a domicili i acumula una única derrota fins ara. Ara és a 2 punts del play-off. El Muntanyesa, de la seva banda, frega la zona de descens (2 punts per sota). Podeu veure la vídeo notícia (amb golàs de Javi Ramos) de BTV en aquest enllaç.
[RAP 2-0 MUN: seguit via Hernan Subirats i CF Muntanyesa]

Segona victòria consecutiva, i tranquil·litzadora de nou, del Rubí. Els vallesans han superat, i han allargat la mala ratxa, del Júpiter (2-1). Tercer gol d'Albert Criado en 8 dies i, de nou, decisiu per sumar els tres punts. Els vallesans s'ubiquen a la zona còmoda de la taula. Els de Juanjo García, en canvi, cauen a la zona de descens, després de sis derrotes consecutives. Podeu veure la vídeo notícia amb el golàs de Drogba via BTV Esports en aquest enllaç.
[RUB 2-1 JUP: seguit via Jordi Mestres i Planeta Júpiter]

No ha marcat el Vilafranca i, per tant, no ha guanyat. Els homes de Puchi sucumbien a Vic davant l'eficàcia local a la segona part (3-0). Triomf osonenc liderat per un inspirat Pol Coll, autor d'un doblet, i completat al temps afegit per Bernat. De fet, el Vic li ha marcat al Vilafranca els mateixos gols (3) que havia encaixat als 7 partits anteriors. Els dos equips se situen ara ben a prop a la taula. El Vilafranca és desè (11 punts) i el Vic, onzè (10 punts).
[VIC 3-0 FCV: seguit via Jordi de Planell, Gerard Amigó i Lluís Montaner]

Empat sense gols que manté la igualtat a la taula entre Vilassar i Grama (0-0). Partit sense gaire ocasions que serveix als dos equips per sumar 9 punts de maneres ben diferents. Els maresmencs han sumat 4 dels 6 últims (van guanyar la setmana passada a la Verneda), mentre que la Grama es consolida com a rei de l'empat, després de sumar la sisena igualada, cinquena consecutiva.
[VLS 0-0 GRA: seguit via Albert Solano i Marc]

I a la vuitena jornada van arribar els triomfs. Victòria incontestable del Terrassa als Canyars. Els de Miki Carrillo han estrenat el caseller de victòries amb un triomf clar, amb doblet de Pugui i gol del capità Montero, davant un Castelldefels impotent (0-3). Un triomf que impulsa els vallesans 4 posicions per sobre. Surten del descens, i esperen, ara, superar la revàlida dijous a l'Olímpic contra el Júpiter. El Castelldefels allarga la mala ratxa: sis jornades sense guanyar.
[CAS 0-3 TER: seguit via UE Castelldefels, Terrassa FC i Esports 95 punt 2]

Aquests són els resultats de la J8:

DISSABTE, 27 D'OCTUBRE
Balaguer 0-2 Santboià (Reyes i Alex Fernández)

DIUMENGE, 28 D'OCTUBRE
Castelldefels 0-3 Terrassa (Pugui -2p- i Montero)
Pobla Mafumet 1-2 Cornellà (Fran Carbia / Enric Gallego i Dani Martí)
Europa 2-0 Gavà (Cebri -2-)
Rapitenca 2-0 Muntanyesa (Javi Ramos -2-)
Rubí 2-1 Júpiter (Kiki i Criado / Elhadji 'Drogba')
Vilassar 0-0 Gramenet
Vic 3-0 Vilafranca (Pol Coll -2- i Bernat)
Palamós 0-4 Manlleu (Cano -pp-, Eduard Fortet, Manel Sala i Baruc Nsué)
Olot 3-0 Figueres (Carlitos -p-, Grau -pp- i Pagès)

CLASSIFICACIÓ

Classificació després d'aquesta J8:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada