dimarts, 2 d’octubre del 2012

Xavi Puerto (Cornellà) i Abel Rita (Pobla Mafumet), als millors gols

Doble representació de la Tercera divisió als millors gols que escollim cada dilluns a la redacció d'Esports de la XTVL. Aclarir que escollim els gols a partir dels partits que es reben de les televisions locals (o dels que la XTVL va a cobrir directament).

Tercera aparició del Cornellà en sis setmanes, i segon cop que un jugador de Tercera se situa a dalt de tot. Abel Rita obre el palmarès de la Pobla Mafumet en aquesta secció, i tanca el podi un representant de Segona B, David Corominas, autor d'un golàs amb l'Hospi.

Abel Rita, segon
La Pobla Mafumet iniciava la reacció contra la Munta amb un gol de classe. Enmig del joc travat, dos detalls de qualitat: passada de cullera de Julian Serrano i suau vaselina d'Abel Rita, amb suficient paràbola per què fos impossible de refusar per part dels defenses. I tot, sense posar-se nerviós.

Xavi Puerto, el millor
I el millor gol amplia la ratxa del Cornellà. El 6 de 6 arribava amb aquest obús de Xavi Puerto!! Minut 93 a Vic, pilota morta a la frontal, i tret imparable del migcampista del Cornellà. Un gol de traca!




Historial de millors gols


PRIMERS
David Batanero (Palamós CF) 1r-J5
Xavi Puerto (UE Cornellà) 1r-J6

SEGONS

Enric Gallego (UE Cornellà) 2n-J2
Aitor Monfort (CF Gavà) 2n-J3
Abel Rita (CF Pobla Mafumet) 2n-J6

TERCERS

Cebrià Queralt, Cebri (CE Europa) 3r-J1
Carlos Martínez, Carlitos (UE Olot) 3r-J3
Boris Garrós (UE Cornellà) 3r-J4
Ivan Cristino (UE Olot) 3r-J5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada