dimecres, 21 de novembre del 2012

Iván Díaz, Antonio Escudero i Eloi Martínez, noms de la setmana

En format breu, les dues últimes notícies més destacades a Tercera. Les podeu ampliar a Golcat.com, en l'enllaç que us deixo.

Foto: FCSantboia.cat

  • Iván Díaz fitxa pel Palamós. El migcampista de caràcter ofensiu, de 34 anys, deixa el Santboià després de 12 partits per signar pel conjunt palamosí. Díaz, un dels fitxatges més destacats l'estiu passat, ha signat la baixa amb els del Baix Llobregat aquest dimecres al migdia, i signarà ara pels blau-i-grocs. El jugador ha passat per diversos equips del futbol català (Espanyol, Figueres, Sabadell, Terrassa...), i ha disputat 47 partits de Lliga a Primera divisió (amb l'Espanyol i l'Albacete), a més d'haver debutat a la Intertoto i la Copa de la UEFA amb els blanc-i-blaus. +Info, aquí.


  • Foto: Alex Gallardo / UECastelldefels.es
  • Marxa Escudero, arriba Eloi Martínez. El Castelldefels cessava ahir el seu tècnic, Antonio Escudero, que dirigia el primer equip des del 2008. Els mals resultats de l'equip (10 jornades sense guanyar) han acabat precipitant la marxa del tècnic mariner. El subtitut d'Escudero a la banqueta groga serà Eloi Martínez, entrenador fins ara de la Gramenet B (Primera Catalana, grup 1), que l'any passat dirigia el juvenil del Castelldefels. +Info, aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada