divendres, 9 de novembre del 2012

Prèvia J11: el derbi de Bracons pot decidir el liderat

Segon contra tercer. El líder contra una de les revelacions. Duels entre dos equips recuperats. Partits equilibradíssims a Gavà, Sant Boi o Figueres. Duels entre els quatre últims classificats.

Afegiu els al·licients que vulgueu. La J11 de Tercera es presenta molt atractiva. Comencem a fer camí cap al final de la primera volta, i les opcions dels equips, en tots els trams de la taula, bullen.

Onzena jornada i segona cita amb la Lliga Texeira. Entre diumenge nit i dilluns tindreu les classificacions a l'equador de la competició. La samarreta de Toni Texeira, més a prop.

A gaudir de la J11, aquests són els horaris:

DISSABTE, 10 DE NOVEMBRE
18h Santboià-Pobla

DIUMENGE, 11 DE NOVEMBRE
12h Castelldefels-Vic
12h Gavà-Rubí
12h Muntanyesa-Júpiter
12'15h Vilafranca-Europa
16h Manlleu-Olot
16'30h Palamós-Balaguer
16'30h Figueres-Rapitenca
17h Cornellà-Vilassar
18h Terrassa-Gramenet


L'Olot buscarà iniciar el pols pel liderat... en el duel amb l'equip que el segueix a la taula. El derbi de Bracons enfrontarà dos conjunts que han començat molt forts. El Manlleu ha sumat 10 punts de 15 a casa, i l'Olot encara no ha perdut a domicili. Serà un partit especial per a homes com Manel Sala, que aquest estiu canviava la Garrotxa per Osona. O per a l'extècnic manlleuenc, Francesc Cargol, que anunciava a Twitter que assistirà al partit. Podeu llegir la prèvia del duel des del punt de vista olotí, al web del club, en aquest enllaç.

L'Olot pot ser líder provisional... mínim, durant una hora. El Cornellà rep un dels millors equips les últimes jornades, el Vilassar de Mar. Els maresmencs, que han guanyat 3 dels últims 4 partits disputats, busquen ara un objectiu majúscul: sorprendre el líder del campionat, invicte a casa i que només ha encaixat 3 gols fins ara. El Vilassar anunciava aquest divendres el fitxatge d'Enric Tarrés, de l'Atlético Isleño eivissenc, exjugador de clubs com el Sant Andreu, el Palamós o les categories inferiors de l'Espanyol.

Quatre equips aspiren a treure a l'Europa la quarta plaça. Tenen la paraula, però, els homes de Pedro Dólera, que visiten el Municipal de Vilafranca. El degà penedesenc encadena tres partits perduts, amb un balanç golejador molt negatiu (1-8), però espera recuperar la força a casa, on només ha guanyat, i marcat, l'Olot. Els homes de Puchi busquen solucionar el problema de cara a porteria. Només han marcat 4 gols en 10 partits. Tres enllaços interessants per seguir la prèvia del partit: les dades del mestre Lluís Montaner al Blog de la Prèvia; l'article de Genís de Moner al web de l'Europa, centrat en la figura carismàtica de Puchi; i l'apunt a la prèvia de BTV Esports (inclou prèvia del Muntanyesa-Júpiter) de la retrobada entre Dólera i Puchi.

Dormirà aquest dissabte en play-off Santboià o Pobla Mafumet, sempre que un dels dos guanyi el partit que els enfronta al Joan Baptista Milà. Si guanyen els tarragonins se situaran tercers; si s'imposa el Santboià, serà quart (llevat de golejada). Els de Miguel López, que van estar a punt de puntuar al camp del colíder Olot, esperen mantenir la bona línia a casa, on encara no han perdut, i recuperar unes places de privilegi que va perdre fa dues jornades.

El recuperat Rubí visita la Bòbila amb la voluntat de sumar al camp d'un Gavà que espera recuperar la bona línia mostrada a casa. Els blaugrana van superar la Rapitenca a l'últim duel disputat a casa, i només han perdut un partit davant el seu públic, en l'estrena davant el Manlleu. Des de llavors, 8 punts de 12 possibles per als d'Albert Poch a la Bòbila. 6 partits sense perdre i 3 victòries seguides han tornat a mostrar la brillantor d'un Rubí que recorda el del curs passat, i que espera, per què no, situar-se en places de play-off. D'opcions en té: el quart és només 2 punts per sobre. Partit del Gavà? La prèvia de Havok, en aquest enllaç.

Aquest diumenge viurem el duel que implica el desplaçament més llarg de la Tercera actual, el que enfrontarà Figueres i la Rapitenca. Els ebrencs viatjaran 316 quilòmetres al nord per jugar a Vilatenim. 3 hores de trajecte (uns 28 euros en peatges, per trajecte) per disputar un duel de nouvinguts davant un amfitrió dur. El Figueres es mostra molt fort a Vilatenim (13 punts de 15 possibles), i espera reenganxar-se a les opcions de play-off davant un conjunt ebrenc que arriba carregat de moral (va empatar davant el líder), i amb la voluntat de sumar el primer triomf lluny de la Devesa. Javi Ramos, expulsat diumenge passat, serà baixa.

Venen de guanyar marcant 3 gols i esperen confirmar moments dolços. Terrassa i Grama, il·lustres del nostre futbol recordats en categories superiors els últims cursos, se citen a l'Olímpic egarenc amb la voluntat de millorar les actuals places (11ns els vallesans, 12ns els colomencs). Després de 3 triomfs consecutius, els de Miki Carrillo busquen mantenir el ritme d'escalada actual. Amb 3 victòries i (lògicament) 9 punts, el Terrassa ha escalat 9 places a la taula. Un triomf el podria situar a la 9a plaça. No cal fer volar coloms, partit equilibrat que posarà a prova les dinàmiques positives amb què els dos conjunts arriben al duel.

Duel especial per a Óscar Muñoz als Canyars. El davanter, protagonista de l'empat a Balaguer amb un doblet als últims minuts, s'enfrontarà al seu últim equip, el Vic, amb qui va marcar 11 gols fa un any. El Castelldefels espera, una setmana més, ressorgir a la taula, i trencar la ratxa de 8 partits sense vèncer. L'empat a la Noguera pot ser un punt d'inflexió, si més no des del punt de vista anímic, però aquest diumenge els d'Escudero es trobaran al davant el quart equip menys golejat de la categoria. 

Duel barceloní d'urgències a la 'Bombonera' de Nou Barris. El Muntanyesa, 7 partits sense guanyar, rep el Júpiter, 8 derrotes seguides, en un duel fratricida en diversos sentits. Per al Júpiter és l'oportunitat de sortir de l'última plaça, objectiu que aconseguirà si venç, i per intentar sortir del descens, per la qual cosa necessitarà guanyar i esperar un empat al Palamós-Balaguer. Per a la Monta un triomf serviria per calmar el mal moment esportiu de l'equip (3 derrotes seguides) i, sobretot, per fugir del descens. Una derrota situaria els de Manolo González a les tres últimes places. El tècnic podrà comptar amb el nou reforç de l'equip, l'atacant Sascha Andreu, que arriba procedent de la Grama, on no disposava de minuts. La seva presentació davant les càmeres de BTV Esports, en aquest enllaç.

Duel entre dos equips en zona de descens al Nou Municipal de Palamós. Els empordanesos, que no guanyen des de la primera jornada, reben el Balaguer. Dos equips que sumen 5 punts, i que buscaran un triomf redemptor. El mal moment dels palamosins queda reflectit en les seves xifres a casa: només han sumat 1 punt de 15 possibles, i són l'equip més golejat, a casa i a domicili. Per al Balaguer el repte de sumar a Palamós va més enllà de la possibilitat de sortir del descens. Els de la Noguera són l'únic equip que no ha sumat cap punt a domicili.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada