diumenge, 18 de novembre del 2012

Resultats J12


Partit boig el que es vivia a Can Rosés. El Cornellà manté liderat en solitari després d'empatar al camp del Rubí (3-3). Tercera igualada dels de Jordi Roger, que segueixen invictes. Després d'un inici sense gaires opcions, Boris Garrós ha trencat el duel amb un golàs! Javi Sánchez ha pogut igualar, però poc després Enric Gallego ha tornat a avançar el verds. Llavors ha aparegut el caràcter rubinenc: pressió i molt bon treball dels vallesans, que han capgirat el marcador a la represa gràcies, de nou, a Javi Sánchez, i a Ortega. L'empat a tres d'Enric ha precedit un tram final amb moltes opcions per al Cornellà, i amb una última jugada en què el Rubí ha estat a punt de sorprendre el líder. Els vallesans sesituen ara sisens. He anat a Can Rosés a cobrir el partit per a la XTVL, aquesta és la notícia que he gravat, escrit, locutat i editat:



L'Olot retalla 2 punts després d'haver superat amb moltes dificultats el Castelldefels (1-0). Un gol del debutant Tissone, a la segona part, ha donat el tromf als garrotxins, que mantenen el ple a casa: 6 victòries en 6 partits. Tot i acumular 10 jornades sense guanyar, els mariners han disposat d'opcions per igualar el duel, posant contra les cordes els de Rodri. El Catelldefels té ara 2 punts de marge sobre el descens.
[OLO 1-0 CAS: seguit via UE Olot i UE Castelldefels]

Suma i segueix l'Europa. Els graciencs encadenaven un nou triomf capgirant el gol inicial del Santboià (2-1). La nota preocupant, la lesió al genoll de Cebri... Guzmán i Roberto Camacho han donat tres punts que situen els escapulats a la tercera plaça, deixant en estèril el gol del cueta, Jordi Martínez. El Santboià no acaba de trobar la forma: és desè a 5 punts del play-off. Podeu veure el vídeo de BTV Esports en aquest enllaç.
[EUR 2-1 SAN: seguit via CE Europa FC Santboià]

La derrota al camp de la Pobla Mafumet no aparta el Manlleu del play-off (1-0). El gol de Fran Carbia manté els tarragonins en la lluita per tornar a entrar al play-off (són a 1 punt), i abaixen una posició els de Jordi Dot, que sumaven la segona derrota del curs. Aquí teniu el vídeo amb el gol del triomf:
[POB 1-0 MAN: seguit via CF Pobla Mafumet i Esports Ràdio Manlleu]



No aconsegueix sumar amb facilitat a domicili el Figueres. Aquestdiumenge es veia superat per un altre nouvingut, el Vilassar de Mar (2-0). Un gol de penal de Joan Molina obria un duel que certificava un altre golejador del nostre futbol, Miguel Reverté. Els maresmencs se situen ara vuitens, amb només un punt menys que els altempordanesos.
[VLS 2-0 FIG: seguit via UE Figueres]

Segueix finíssima a casa la Rapitenca. Triomf ebrenc davant un Vilafranca que segueix sense trobar la recuperació (3-1). L'estrena golejadora de Marcos García amb els penedesencs noha evitat els dos gols finals dels homes de Teixidó, que mantenen uns números excel·lents a la Devesa, on han sumat 13 punts de 18 possibles. El Vilafrancaés ara a 4punts del descens.
[RAP 3-1 FCV: seguit via UE Rapitenca, Hernan Subirats i Lluís Montaner]

No podia sumar el cinquè triomf consecutiu el Terrassa... per ben poc. En el partit que obria la jornada, els vallesans s'avançaven a Balaguer gràcies a Vinuesa... però Iban Parra, al minut 87, aconseguia empatar el duel (1-1). Segona igualada seguida (i segon partit seguit amb gol de Parra) dels de la Noguera. Els vallesans es mantenen a l'onzena plaça, a 6 punts del play-off.
[BAL 1-1 TER: seguit via Àlvar Llobet]

La Grama capgirava un partit molt complicat a Can Peixauet contra la Monta (2-1). El gol inicial d'Uri Escabrós de penal posava el partit de cara per als de Nou Barris, però a la represa, Eloi Fontanella i Manu, amb un golàs, diuen els cronistes, han donat als colomencs un nou triomf (segon del curs a casa), que ja tenen 8 punts de marge sobre el descens. El Muntanyesa entra a la zona de descens. Podeu veure el vídeo de BTV Esports en aquest enllaç.
[GRA 2-1 MUN: seguit via Marcos Moreno]

El Palamós surt del descens després d'un revitalitzant (i in extremis) triomf a Vic (1-2). Un doblet del killer palamosí, Javi Revert, donava el primer triomf d'Eduardo Vílchez a la banqueta palamosina. L'últim gol, al temps afegit, en la segona derrota del Vic a casa aquest curs.
[VIC 1-2 PAL: seguit via Jordi de PlanellFutbol Ràdio Palamós i OnaSPS]

Trencava la ratxa de derrotes amb un empat sense gols el Júpiter, a casa, contra el Gavà (0-0). Els de Juanjo García segueixen cuers a la taula, però han acabat amb la dinàmica de 9 derrotes consecutives que arrossegaven fins ara, i tenen la salvació 4 punts per sobre. S'ha vist un partit amb moltes ocasions, però sense concreció a cap de les dues porteries. Els gavanencs sumaven després de dues derrotes. Podeu veure el vídeo de BTV Esports en aquest enllaç. 
[JÚP 0-0 GAV: seguit via Havok]

Aquests són els resultats de la J12:

DISSABTE, 17 DE NOVEMBRE
Balaguer 1-1 Terrassa (Iban Parra / Vinuesa)

DIUMENGE, 18 DE NOVEMBRE
Gramenet 2-1 Muntanyesa (Eloi Fontanella i Manu / Uri Escabrós -p-)
Pobla 1-0 Manlleu (Fran Carbia)
Europa 2-1 Santboià (Guzmán i Roberto Camacho / Jordi Martínez)
Rapitenca 3-1 Vilafranca (Callarisa -2- i José Mari / Marcos García) 
Vilassar 2-0 Figueres (Joan Molina -p- i Miguel Reverté)
Rubí 3-3 Cornellà (Javi Sánchez -2- i Ortega / Boris Garrós i Enric Gallego -2-)
Júpiter 0-0 Gavà
Vic 1-2 Palamós (Marc Garcia / Javi Revert -2-)
Olot 1-0 Castelldefels (Tissone)

CLASSIFICACIÓ

Així està la taula després d'aquesta J12:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada