diumenge, 25 de novembre del 2012

Resultats J13

Elhadji Bandeh, 'Drogba', ha fet volar pels aires tota previsió, tot pensament que qualsevol pogués tenir davant el Cornellà-Júpiter. Fa setmanes que Juanjo García lamentava que el bon treball del Júpiter no es traduís en bons resultats. La setmana passada, empat per frenar la ratxa de derrotes. I avui... victòria al camp del líder invicte, un Cornellà que no ha sabut reaccionar als dos gols del davanter (0-2), que es reivindicava després d'un bon inici de curs al terreny personal, en l'escenari més complicat. El Cornellà segueix líder per diferència de gols, el mateix factor que treu el Júpiter de l'última plaça.

L'Olot no aprofitava (havia jugat abans, de fet) la derrota del líder, i treia un punt del camp d'un batallador Palamós (1-1). Els empordanesos s'han sobreposat ben ràpid al gol olotí de Roger al minut 40, i han pogut igualar del duel just abans del descans, gràcies a Ritxi. L'empat manté els de Vílchez fora del descens, i deixa l'Olot empatat a punts amb el Cornellà, amb un sol gol de diferència (+15 contra +16 dels verds).

També acabava en empat el duel entre tercer i quart... i això que l'Europa ha fregat el triomf. El gol de penal de Javi Lara ha deixat el marcador favorable als graciencs fins al temps afegit, quan, també a pilota aturada, un llançament de falta de Manel Sala ha fet embogir el Municipal manlleuenc, amb l'empat del Manlleu (1-1). Els escapulats segueixen tercers, a 5 punts dels colíders i amb 2 de marge sobre el cinquè, i el Manlleu surt de les places de play-off.

El culpable de la marxa dels osonencs del play-off és la Pobla Mafumet. Un gol d'Ernest al temps afegit enfonsava el Castelldefels (0-1), amargava l'estrena del tècnic mariner Eloy Martínez i col·locava de nou els grana a les places preferents, mantenint registres sense estridències, amb 14 gols a favor (poc més d'un per partit) i 10 en contra. Els grocs tenen ara només 1 punt de marge sobre el descens.

Vilatenim ha tornat a ser Vilatenim. I Marc Mas ha tornat a ser Marc Mas. Doblet del davanter gironí per esclafar el Rubí, i deixar en res un altre episodi del fusell de Javi Sánchez. El Figueres ha sumat el 6è triomf a casa (3-1) i se situa 6è a només 2 punts del play-off. Els jugadors altempordanesos han saltat al terreny de joc amb samarretes d'ànim al company lesionat Borja Garcia. Amb la derrota els vallesans cauen una posició. Són setens, a 4 del quart.

La Rapitenca ha tornat a donar guerra, aquest cop al camp del Santboià. Com el dia del Terrassa, un gol d'Álex Fernández al tram final ha estat vital per als de Sant Boi, que han pogut igualar el duel (1-1). Els dos equips es mantenen amb 18 punts, 8è i 9è, amb els ebrencs per davant.

També suma 18 punts la Grama, que manté una línia excel·lent. 9 punts dels últims 12 possibles (els 3 que es van esfumar van ser a l'últim sospir contra el Terrassa), amb victòria avui a la Bòbila contra el Gavà (0-1). Eloi Fontanella repetia com a golejador, sent clau per a un triomf de prestigi, que deixa els colomencs més a prop del 4t (6 punts) que del descens (8 punts). Els blaugrana, en canvi, tenen les places perilloses només 2 punts per sota.

Reacció del Vilafranca guiat per un majestuós Puchi. El virtuós migcampista anotava els dos gols del triomf contra una de les revelacions de Tercera, el Vilassar de Mar (2-1). L'empat parcial d'Alex Cañadilla ha estat resolt per Puchi amb un gol per repassar amb calma demà. Primera victòria penedesenca després de 5 derrotes, que deixa l'equip amb 4 punts de marge sobre el descens. Els maresmencs són 10ns, al grup de 4 equips que sumen 18 punts.

Al partit especial per a Miki Carrillo, empat sense gols entre el present del tècnic, el Terrassa, i el recordat passat, el Muntanyesa (0-0). Una igualada que deixa en stand by l'escalada dels vallesans i que impedeix als de Nou Barris sortir del descens, per diferència de gols, ja que empaten a la taula amb l'equip que marca la salvació, el Palamós. 

El Vic s'ha erigit en el rei de l'empat de la categoria. 7 igualades en 13 jornades. L'última, al camp del Balaguer (1-1), en un duel en què els de la Noguera dominaven d'inici, s'avançaven, però veien com Pep Puigdesens aconseguia arrossegar un punt cap a Osona al tram final. Els osonencs tenen el descens 3 punts per sota, i els de Tenorio són ara cuers, per diferència de gols.

Aquests són els resultats de la J13:

DISSABTE, 24 DE NOVEMBRE
Balaguer 1-1 Vic (Adrià de Mesa / Pep Puigdesens)

DIUMENGE, 25 DE NOVEMBRE
Castelldefels 0-1 Pobla (Ernest Forgas)
Santboià 1-1 Rapitenca (Alex Fernandez / David Callarisa)
Gavà 0-1 Gramenet (Eloi Fontanella)
Vilafranca 2-1 Vilassar (Puchi -2- / Alex Cañadilla)
Palamós 1-1 Olot (Richi / Roger)
Manlleu 1-1 Europa (Manel Sala / Javi Lara -p-)
Figueres 3-1 Rubí (Marc Mas -2- i Lluís Crous / Javi Sánchez) 
Cornellà 0-2 Júpiter (Elhadji Bandeh, 'Drogba' -2-)
Terrassa 0-0 Muntanyesa

CLASSIFICACIÓ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada