dijous, 1 de novembre del 2012

Resultats J9

El Cornellà ha pogut batre un Europa que ha jugat des de ben aviat amb un home menys, per l'expulsió d'Edgar... a l'últim minut! Enric Gallego, com ja van fer Puerto a Vic i Boris contra el Balaguer, ha acabat amb les esperances gracienques. Les bones accions del porter Eloi, i l'ordre d'una defensa sense el citat Edgar, i Cano, lesionat, havien contingut els atacs dels verds durant bona part del duel. El Cornellà segueix líders amb una xifra de punts brutal.
[COR 1-0 EUR: seguit via UE Cornellà i CE Europa]

L'Olot no afluixa i aquest matí se situava líder provisional després de guanyar a un camp on encara no havia marcat ningú. El Vilafranca ha igualat el gol inicial d'Uri Santos mitjançant Valerio, i ha disposat d'opcions d'avançar-se al marcador, però el gol de Carlitos a l'inici de la represa ha decantat el duel per als garrotxins (1-4), que han tancat el marcador mitjançant Roger Vidal i Raúl Rodríguez. L'Olot serà líders de Tercera 24 anys després si el Cornellà perd aquesta tarda contra l'Europa. 9è gol en 9 jornades de Carlitos, i primer partit en què el Vilafranca marca i no guanya.
[FCV 1-4 OLO: seguit via Lluís Montaner i UE Olot]

Se situa tercer, igualant els millors registres dels últims dos cursos, el Manlleu. Triomf osonenc davant el Balaguer (2-0). Un gol de Manel Sala (per tercera jornada consecutiva) ha obert el triomf. El davanter, però, ha hagut de ser substituït per un problema muscular. Baruc, des de dins l'àrea, ha tancat una nova victòria dels de Jordi Dot. La derrota col·loca el Balaguer a la cua de la taula, i sense haver sumat cap punt a domicili, on els lleidatans han acumulat 5 derrotes.
[MAN 2-0 BAL: seguit via Esports Ràdio Manlleu i AEC Manlleu]

Excel·lent rendiment d'un nouvingut, el Figueres, a Vilatenim. Triomf treballat contra un dels grans equips de la categoria, la Pobla Mafumet (2-0). Dos gols a la represa, de Marc Vilà i Murga, donen als d'Arnau Sala el quart triomf a casa, cinquè global, del curs, i situen els figuerencs a les portes del play-off, fregant la zona noble. Els tarragonins acumulen 3 partits sense guanyar i 2 derrotes consecutives.
[FIG 2-0 POB: seguit via UE Figueres]

La Rapitenca encaixava la primera derrota a domicili veient com el Gavà materialitzava la primera opció de què disposava. El gol de Quiles acabava sent decisiu per al triomf gavanenc (1-0) quatre partits després de no sumar els 3 punts. Els homes de Teixidó es mantenen a la part mitjana-alta de la taula, i els d'Albert Poch pugen posicions i s'apropen a l'equilibri, a la desena plaça.
[GAV 1-0 RAP: seguit via Havok i Hernan Subirats]

El Terrassa s'ha acabat imposant al partit que he presenciat avui en directe, a l'Olímpic egarenc. Segon triomf del curs (i consecutiu) dels de Miki Carrillo davant el Júpiter (2-1), en un partit que s'ha animat mínimament al tram final. En una primera part ensopida, Mechi ha convertit en gol una segona jugada després d'un córner, en què el porter egarenc no ha endevinat el xut creuat del grisgrana. A la represa Carrillo ha canviat algunes peces, però no ha estat fins al minut 60 quan s'ha produït la jugada clau del duel. Pugui, un dels més destacats del bàndol local, s'ha escapat i Masa li ha fet falta quan entrava a l'àrea. Expulsió del central... i gol de Xavi Molist al llançament de la falta, picadeta, per baix, sorprenent porter i barrera. 15 minuts després, una genialitat de Montoro ha certificat la remuntada egarenca, que Molist, al tram final, ha rubricat amb el doblet particular. El Terrassa suma 9 punts i comença a calmar-se gràcies als registres. El Júpiter, en canvi, allarga la dinàmica de derrotes i segueix en zona de descens.

El Vilassar manté l'excel·lent línia que el duia a imposar-se a la Verneda... guanyant de nou a Barcelona. Tercer triomf dels maresmencs, i tots tres contra equips de la capital catalana. L'arrencada dels de Manel Moya, amb dos gols als primers compassos, no ha pogut ser frenada per la diana d'Uri Escabrós, del Muntanyesa. El gol de Quim Solano a l'inici de la represa ha matat el partit (1-3). Triomf que impulsa el Vilassar de Mar a la part mitjana de la taula. El Muntanyesa, de la seva banda, segueix a la zona de perill.
[MUN 1-3 VLS: seguit via Marcos Moreno i Pep Vidal]

El duel entre equips en dinàmiques negatives es resolia... amb empat i sense gols. El punt sumat val al Castelldefels per mantenir certa distància amb el descens i al Palamós (0-0), mínimament, per deixar de ser cuer, esperant què facin Balaguer i Júpiter. Els empordanesos posen fi a la ratxa de derrotes, però acumulen 8 partits sense guanyar, i els mariners, 7 partits sense conèixer la victòria.
[CAS 0-0 PAL: seguit via UE CastelldefelsFutbol Ràdio Palamós i Sergi Vargas a Radio Marca]

Aquests són els resultats de la J9 al complet:

DIJOUS, 1 DE NOVEMBRE

Castelldefels 0-0 Palamós
Gavà 1-0 Rapitenca (Quiles)
Muntanyesa 1-3 Vilassar (Uri Escabrós / Urbano, Uri Serra i Quim Solano)
Vilafranca 1-4 Olot (Valerio / Uri Santos, Carlitos, Roger Vidal i Raúl Rodríguez)
Manlleu 2-0 Balaguer (Manel Sala i Baruc Nsué)
Figueres 2-0 Pobla (Marc Vilà i Murga)
Cornellà 1-0 Europa (Enric Gallego)
Terrassa 3-1 Júpiter (Xavi Molist -2- i Carlos Montoro / Mechi)

JA DISPUTATS:

DISSABTE, 6 D'OCTUBRE
Santboià 0-0 Vic
DIUMENGE, 7 D'OCTUBRE
Gramenet 1-1 Rubí (Pedro / José Antonio)
Per veure l'entrada dedicada als dos partits ja disputats, aneu a aquest enllaç.