dijous, 29 de novembre del 2012

Segueixen endavant (2-0)

El Manlleu supera el Sabadell amb dos gols a la segona part (2-0) i es classifica per a la següent ronda de Copa Catalunya.

Després d'un primer temps sense ocasions clares i amb un lleuger domini vallesà, pel Manlleu van entrar a la represa homes com Baruc, Guzmán o Manel Sala. Precisament, un penal convertit per Baruc Nsué al minut 54, servia a la perla per anotar l'1 a 0.

El Sabadell, amb un onze en què hi havia diversos jugadors del filial, va intentar reaccionar, però sense encert... i veient com al minut 85, Iván Guzmán anotava un gran gol, en un xut des de la zona de tres quarts.

En roda de premsa, el tècnic del Sabadell, Lluís Carreras, elogiava l'actitud dels jugadors del filial i assenyalava que el Manlleu va ser més efectiu. Declaracions recollides al web del club, en aquest enllaç.

Aquesta és la crònica en VÍDEO que han fet els companys d'El 9 TV:

El pas del Manlleu a la següent ronda manté els osonencs com l'únic equip de Tercera a la competició, envoltat per tres equips del grup 3 de Segona B: Nàstic, L'Hospitalet i Llagostera.

La FCF treballa amb la idea que Barça i Espanyol s'incorporin a la Copa a la ronda de semifinals. Per tant, els dos conjunts catalans de Primera s'enfrontaran als dos vencedors de la propera eliminatòria, pendent de sorteig... o d'assignació. Si el criteri segueix sent la proximitat, toparíem amb un Manlleu-Llagostera i un Hospi-Nàstic. Esperarem, però, la confirmació de la FCF.

Aquesta eliminatòria seran, doncs, els quarts de final de la competició.