diumenge, 13 de gener del 2013

L'Olot, campió d'hivern (Resultats jornada 19)

L'Olot no afluixa i ha tancat el campionat d'hivern amb 45 punts, un registre espectacular, 5 més que l'últim campió d'hivern (el Terrassa 2011/2012) i mantenint uns registres com a local impecables: 10 victòries en 10 partits, amb només 3 gols encaixats. Igual que al partit contra el Terrassa, un gol d'Enric Vallès ha decidit el partit a favor dels olotins (1-0), que han topat amb una Rapitenca ben plantada que ha sucumbit als atacs dels garrotxins. Carlos hauria pogut fer el 16è gol del curs, però ha topat amb el travesser. Al final del partit, la directiva olotina ha anunciat el nom del nou tècnic. Serà Julio Bañuelos l'encarregat de mantenir l'altíssim llistó d'un ambiciós projecte que arriba a la meitat del camí a un nivell de joc i resultats difícil de seguir per als rivals.
Seguiment via UE Olot i Hernan Subirats

Canvi a la segona plaça. El Cornellà ha reiterat la voluntat de recuperar terreny perdut imposant-se a Vilafranca (1-2), on només han guanyat els tres primers classificats. Dos gols de Xavi Puerto (el primer de falta) han estat suficients per batre un degà penedesenc que a la represa ha retallat distàncies mitjançant Puchi. Els de Jordi Roger recuperen la segona plaça tres jornades després i es mantenen a 5 punts del líder.
Seguiment via Lluís Montaner

L'Europa ja no és segon, si bé no ha obtingut un mal resultat aquesta jornada. Punt escapulat al camp de la Pobla Mafumet (0-0), un dels escenaris complicats de la categoria. Ha estat un partit amb poques opcions, però en la qual el punt sumat referma la bona trajectòria gracienca (la millor primera volta a Tercera) i manté la Pobla lluny del play-off, tot i que retalla un punt i se situa a 5 del quart classificat.
Seguiment via CE Europa i Carles Garcia // Vídeoresum ampli de BTV Esports:



Manté la quarta plaça, també amb un empat sense gols, el Manlleu. Els de Jordi Dot protagonitzaven un partit igualat contra el Muntanyesa (0-0). Un punt suficient per als osonencs per seguir a la quarta plaça, si bé els perseguidors s'agrupen ben a prop; i insuficient per als de Manolo González per sortir del descens. Tot i això, la Montaempata a punts amb l'equip que marca ara la permanència, el Vic. Aquest dimarts (15 de gener) es complirà un any de l'últim triomf dels de Nou Barris a domicili.
Seguiment via Esports Ràdio Manlleu // Vídeoresum ampli de BTV Esports:



Un vendaval anomenat Figueres ha bufat amb força durant 60 minuts sobre el Terrassa, que quan ha arribat la calma ha estat a punt de protagonitzar una remuntada insòlita (3-2). Tres gols dels empordanesos semblaven encarar un triomf tranquil, però un doblet de Xavi Molist en només 5 minuts, i les posteriors ocasions per als vallesans, han estat a punt de fer volar punts de Vilatenim. Desè triomf del curs per als d'Arnau Sala, vuitè a casa. El Figueres se situa cinquè, a només 1 punt del play-off. El Terrassa té les places preferents 10 punts per sobre.
Seguiment via UE Figueres i Lluís Ribera

Fregava una remuntada també el Rubí, al partit que obria la jornada. I aixo que el Balaguer completava una bona primera part, però acabava sumant el sisè empat seguit a casa (2-2). La primera part va ser la del doblet de Sergi Galceran per al conjunt local. La segona, la del doblet de Baby per als visitants, que a punt van estar de sumar el triomf i col·locar-se en zona preferent. El Balaguer, amb el punt sumat, té la salvació a 5 punts, i tornarà a jugar a casa el cap de setmana vinent. La salvació passa per partits com aquests.
Seguiment via Àlvar Llobet i UE Rubí

Jornada rodona per al Santboià, que ha retallat dos punts al quart i ja té el play-off a 4 punts. Un gol del cueta, Jordi Martínez, ha estat suficient per batre un Gavà (1-0) que ha merescut més, i que ha vist, novament, com el conjunt rival ha espremut al màxim una diana matinera. El conjunt gavanenc se situa a tan sols un punt del descens.
Seguiment via FC Santboià i Havok

Tanca una primera volta d'altíssima nota el Vilassar de Mar. El conjunt maresmenc ha obtingut el primer triomf a domicili fora de Barcelona superant el Vic (0-2) amb dos gols als moments clau de la segona part. Ha estat el triomf dels Sergios, Urbano i Navarro, els autors dels gols del triomf. Les males noícies, al cantó loca, amb les lesions greus de Poves i Roger Casas. Els maresmencs són a 7 punts del quart; en canvi, el Vic ja empat a punts amb el Muntanyesa, primer equip en zona de descens.

Triomf balsàmic per al Castelldefels als Canyars. Libo ha obert el marcador per a la Grama, però els d'Eloy Martinez han capgirat el marcador als últims 20 minuts (1-2). Les dianes de Sani i Gilberto, al temps afegit, reforcen al màxim l'ànim dels mariners, que deixen el descens 3 punts per sota i agafen, de retruc, oxígen en un any complicat. La Grama encaixa dos gols per primer cop en 12 jornades.

Empat en un duel directe entre Palamós i Júpiter (1-1). Una igualada que beneficia els interessos dels barcelonins, que mantenen els empordanesos 2 punts per sota i les places de descens a un punt. El gol d'Elhadji de penal al primer temps ha estat a punt de donar un triomf vital als de Juanjo García, però als minuts finals David Malo ha fet l'empat per al Palamós. Els d'Eduardo Vílchez segueixen en places de descens, al penúltim lloc.
Seguiment via Futbol Ràdio Palamós i Planeta Júpiter // Vídeoresum ampli de BTV
 Esports:



Aquests són els resultats de la J19:


DISSABTE, 12 DE GENER
Balaguer 2-2 Rubí (Sergi Galceran -2- / Baby -2-)

DIUMENGE, 13 DE GENER
Pobla 0-0 Europa
Castelldefels 2-1 Gramenet (Sani i Gilberto / Libo)
Santboià 1-0 Gavà (Jordi Martínez)
Vilafranca 1-2 Cornellà (Jonathan Pujibert 'Puchi' -p- / Xavi Puerto -2-)
Olot 1-0 Rapitenca (Enric Vallès)
Vic 0-2 Vilassar (Sergio Urbano i Sergio Navarro)
Palamós 1-1 Júpiter (David Malo / Elhadji Bandeh -p-)
Manlleu 0-0 Muntanyesa
Figueres 3-2 Terrassa (Marc Mas, Moñino i Lluís Crous / Xavi Molist -2-)

CLASSIFICACIÓ
Així queda la Tercera Divisió després de la primera volta:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada