dimecres, 20 de febrer del 2013

Captures de la J24

Amplio la secció que vaig obrir la setmana passada amb algunes instantànies captades dels resums dels partits de Tercera. Una manera diferent, un cop ja heu vist vídeos i llegit cròniques, de repassar la jornada.

Una imatge que el Terrassa ha vist repetida dos cops en una setmana: el rival falla un penal amb 0-0 al marcador. A la J23 va ser del Moral (Santboià), i diumenge era Joan Molina, del Vilassar de Mar. Dues errades, dos xuts que van marxar fora i que acabaven precedint un triomf egarenc, i un allargament de la ratxa de minuts sense encaixar gol. Vídeocaptura d'm1tv

Poc després el Terrassa es va avançar amb gol de Jordi Roca. Amb el marcador a favor arribava la jugada que decantava el duel. Una jugada interessant des d'un punt de vista tàctic, i que us resumeixo en 5 captures seguides. Mario Victorio (4) recupera una pilota dividida al mig del camp. Avança cap al centre, ordena als companys que reculin, i quan és en zona de tres quarts, assisteix Pugui (quarta imatge), que apura la línia de fons, aixeca el cap, i serveix per a que Roca anoti el 0-2. Pissarra improvisada, gol molt ben dibuixat després d'una acció en zona de ningú. Vídeocaptura d'm1tv

El Vic va guanyar contra el Gavà... i Adri Buetas es va lluir a la primera part amb una aturada espectacular a xut de Juanito. Vídeo captura d'El 9 TV

Al mateix partit, imatge curiosa. Pol Coll (dorsal 10) és expulsat. Les imatges no permeten apreciar la falta que motiva la targeta vermella, però a les protestes posteriors es veu el capità vigatà, Ramon Carrascal, protestant l'acció... al jugador expulsat! Vídeocaptura d'El 9 TV

El gol del triomf dels vigatans era de Martí Soler (dorsal 17), després d'una diagonal espectacular en conducció, i d'una rematada creuada. Bona part del mèrit del gol és per a una acció invisible, la diagonal inversa que traçava, sense pilota, Pep Puigdesens (dorsal 21), arrossegant els defenses i deixant via lliure (sense restar-li mèrit en absolut!) a Soler. Aquí teniu la seqüència. Vídeocaptura d'El 9 TV

El Manlleu superava el Santboià amb esforç col·lectiu personificat en dos noms. Si bé és veritat que Gely, Putxi i Guzmán cuinaven el gol, Manel Sala es reivindicava després de molts partits. La imatge que us deixo no és la del gol, si no d'una diana anul·lada a Eduard Fortet per fora de joc. Més enllà de si és o no il·legal (a la captura, com podeu veure, es veu molt just), destaca que Fortet no tenia cap defensor a sobre. Vídeocaptura d'El 9 TV

Un altre gran protagonista del Manlleu va ser el porter Dani Barragán, amb una aturada espectacular a xut de falta de Jordi Martínez al temps afegit. Salt cap a la dreta, braç estirat, pilota fora. Vídeocaptura d'El 9 TV

Un espectador de luxe al partit, el dues vegades màxim golejador de Tercera, Dani Planagumà, ara mateix recuperant-se d'una llarga lesió.

A la Rapitenca, al voltant del minut 2, Raúl Teixidó cuinava la jugada... i la resolia. Falta a la frontal sobre el 7 ebrenc... i resolució de luxe, pilota a l'escaire al llançament de falta. Vídeocaptura de l'Ebre TV

L'infortuni de la Grama en dues instantànies... La primera, difícil de veure, el potent xut al pal de Marc Esteban. Vídeocaptura del CF Pobla Mafumet

I la segona, el primer penal de la temporada per als colomencs. Eloi Fontanella enviava el llançament molt ajustat al pal dret de la porteria grana, i la pilota es passejava per la línia de gol. Infortuni, capítol dos. Vídeocaptura del CF Pobla Mafumet

Al duel empordanès, aquesta rematada de cap de Javi Revert (el jugador palamosí situat en primer terme des de banda dret, d'on arribava la centrada) va obrir el triomf del Palamós. Vídeocaptura d'Empordà TV

Els partits de Tercera van guardar un respectuós minut de silenci a la memòria de Vicenç Bellido, president del Sants desaparegut la setmana passada. Descansi en pau, i molts ànims a la família i gent més propera. Vídeocaptura d'Olot TV