dissabte, 9 de febrer del 2013

Resultats J23

La Grama volia mostrar el millor del seu sistema defensiu, i tanca la jornada amb el mèrit d'haver esgarrapat un punt davant el líder. L'Olot no ha pogut batre la porteria colomenca, en un partit en què ha dut la iniciativa, però en què també ha vist com els de Toni Romero disposaven d'alguna bona opció (0-0). És la tercera sortida de l'Olot sense marcar, si bé els garrotxins acumulen ja 488 minuts sense encaixar un gol. Els de Bañuelos segueixen líders amb 3 punts més que el principal perseguidor.
Seguiment via Marcos Moreno i UE Olot // Vídeoresum de Roger March per a La Xarxa:



No aprofitava l'empat del líder un Cornellà que es veia sorprès pel fins avui cuer, el Palamós. Els empordanesos s'avançaven gràcies al golejador Javi Revert, però l'altre gran killer del duel, Enric Gallego, establia la igualada final (1-1). El protagonista del partit ha estat Martí Bartrina, porter del Palamós, inspiradíssim davant les múltiples arribades dels de Jordi Roger. Els verds són a 3 punts del líder, amb 2 punts més que el tercer. Els palamosins deixen de ser cuers i tenen la salvació només un punt per sobre.
Seguiment via Palamós CF i Jorge Vázquez

Les 22 jornades anteriors ens havien mostrat un Europa sòlid, que queia donant la cara (com a Cornellà), que superava el líder fent gala d'un bon entramat defensiu... però els de Pedro Dólera donaven un pas important a Rubí (0-1). És una nova victòria, però té quelcom que reforçarà la moral gracienca. El gol de Ramon Rovira implicava un triomf d'assegurar la tercera plaça (12 punts més que el quart), però també d'apropar-se als capdavanters. L'equip queda a 2 punts del Cornellà i a 5 del líder Olot. A Can Rosés només havia guanyat, fins ara, el Manlleu.
Seguiment via CE Europa // Vídeo de BTV Esports:



El quart perdia... però segueix tancant la zona de play-off. De fet, cap dels 5 equips que precedien els tres primers sumaven els tres punts aquesta jornada. El Manlleu perdia al camp d'un Vilafranca que obtenia un  triomf revitalitzador i que el treu de la zona de descens (1-0). Cinquè triomf del degà penedesenc, i cinquè que obté per la mínima (quatre 1-0 o 0-1, i un 2-1), gràcies a un gol de Dani Delgado, que doblegava el Manlleu. El conjunt osonenc manté la quarta plaça, però amb 4 equips situats a 3 punts o menys. La quarta plaça serà un dels grans cavalls de batalla del tram final.

No perdia a casa el Figueres novament... però el Castelldefels, que arribava en places de descens, plantava cara i arrencava un punt de Vilatenim (0-0). Els homes d'Eloy Martínez sumaven el primer punt de la segona volta en un dels camps més complicats de la categoria, contenint els atacs figuerencs. Els altempordanesos tenien l'opció d'entrar al play-off si guanyaven, i l'empat final (el quart que obtenen a Vilatenim) els deixa a un punt del quart. El Castelldefels és el segon equip (després de la Grama) que surt de Figueres sense encaixar cap gol.

Al duel d'equips que pretenien ser més amunt, el Terrassa s'imposava per la mínima al Santboià (1-0). Un gol de Pugui, de penal, certificava un triomf egarenc que feia justícia, segons els cronistes, al joc desplegat per a ambdós conjunts. A la primera part els de Mark Villalonga també disposaven d'una pena màxima, però Cristian del Moral enviava el llançament fora. Una victòria treballada, sense grans lluïments, que deixa el Terrassa a 6 punts del quart. Els vallesans acumulen 291 minuts sense encaixar un gol. El Santboià segueix setè, a tres punts de l'objectiu.

La setmana després de recuperar bones sensacions amb una victòria per 3 a 1, la Pobla Mafumet tastava a la seva pell el què és la Verneda amb un Júpiter endollat (3-1). Els grisgrana completaven un partit sòlid, en què lluïen tres jugadors destacats ja el curs passat a Primera Catalana, els golejadors d'avui: Romo, Israel i Elhadji. La victòria, cinquena dels de Juanjo García a casa, deixa el Júpiter amb 4 punts de coixí sobre el descens. La Pobla, tenint en compte les desfetes de rivals directes, segueix a tres punts del quart classificat.
Seguiment via Planeta Júpiter i BTV Esports // Vídeo de BTV Esports:



La jornada s'obria amb duel de nouvinguts que estan deixant molt bones sensacions en aquest curs. El Vilassar de Mar trencava la mala ratxa de 4 partits sense guanyar superant una Rapitenca batalladora (2-1), que no obtenia cap premi després d'haver igualat el gol inicial de Molina. Els cronistes destacaven que era un partit vistós, atractiu, i els informadors ebrencs es queixaven d'algunes decisions arbitrals. Amb el triomf, els maresmencs sumen 30 punts i superen la Rapitenca a la taula.
Seguiment via Vilassar de Mar, Hernan Subirats i Pep Vidal // Resum, als 56 segons, via La Xarxa i m1tv:



El Gavà encadenava la quarta victòria consecutiva superant el Balaguer, que arribava a la Bòbila esperant mantenir els bons resultats d'aquest inici de 2013 (2-0). El partit es decidia a la segona part, amb els gols d'Aitor Unzué i David Jiménez (reincident de la setmana passada a Palamós). Els gavanencs decidien un nou triomf a la represa. Una victòria que allunya encara més els d'Albert Poch de la zona perillosa: ja són més a prop del quart (a 7 punts) que del descens (a 10). El Balaguer, en canvi, torna a ser el cuer de Tercera, tot i que amb la salvació tan sols 2 punts per sobre.
Seguiment via Havok // Resum del partit via Gavà TV:



Volia complir a casa per començar a assegurar-se la tranquil·litat i el Muntanyesa ha començat complint. Victòria dels de Manolo González davant el Vic (2-1). Els gols de dos defenses (Andrés Borges i Dani García) asseguraven un triomf que Alexis Sánchez, amb un gol de bandera, ha escurçat per part vigatana. Els osonencs cauen de nou a zona de descens, tan sols a un punt de la permanència. Segona victòria seguida a casa dels de Nou Barris, i davant un nou rival directe (Palamós i Vic han caigut en dues setmanes a la Bombonera).
Seguiment via Jordi de Planell i UE Vic // Vídeo de BTV Esports:




Aquests són els resultats de la J23:

DISSABTE, 9 DE FEBRER
Vilassar 2-1 Rapitenca (Joan Molina -p- i Uri Martín / Javi Ramos)
Gavà 2-0 Balaguer (Aitor Unzué i David Jiménez)

DIUMENGE, 10 DE FEBRER
Gramenet 0-0 Olot
Muntanyesa 2-1 Vic (Andrés Borges i Dani García / Alexis Sánchez)
Júpiter 3-1 Pobla (David Romo, Israel i Elhadji Bandeh / Abel Rita)
Rubí 0-1 Europa (Ramon Rovira)
Vilafranca 1-0 Manlleu (Dani Delgado)
Figueres 0-0 Castelldefels
Terrassa 1-0 Santboià (Pugui -p-)
Cornellà 1-1 Palamós (Enric Gallego / Javi Revert)

CLASSIFICACIÓ
Així queda la Tercera després de la J23:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada