diumenge, 3 de març del 2013

Resultats J26

NOTA: Aquest diumenge el seguiment ha estat diferent. Ja que he estat tot el dia a Olot seguint l'Olot-Cornellà, m'he informat dels altres 9 partits mitjançant la ràdio. L'En joc de La Xarxa és el programa que m'ha ajudat a conèixer els resultats dels partits. Hi sumo les observacions concretes de Lluís Ribera, per al Vic-Figueres; de Havok, per al Pobla-Gavà; i de Lluís Montaner per al balaguer-Vilafranca

L'Olot ha fet un pas endavant ferm cap al campionat final. Amb "pas endavant i ferm" no dic definitiu, però sí que ha aconseguit un marge tan mínim com important davant el màxim rival, un Cornellà a qui ara treu 5 punts i amb qui té guanyat el goal average. En un partit molt intens, una de les millors cartes de presentació de la Tercera i del futbol català, els olotins han tombat els verds a l'última (penúltima, literalment) jugada del duel, en una passada de Carlos Martínez que Raúl Rodríguez ha convertit en el 3 a 2 final. El partit ha tingut de tot: bon joc dels dos conjunts, que no han decebut mostrant allò que esperàvem d'ells, i dues figures clau: Enric Gallego, golejador del Cornellà i vertebrador del joc d'atac dels de Jordi Roger; i Uri Santos, que ha governat les línies d'atac olotines, ha anotat un doblet i s'ha buidat els 90 minuts. El resultat diu que l'Olot ha guanyat, però la sensació final del partit és que qualsevol signe que s'hagués pogut produir hauria estat just en la mateixa proporció. Els dos equips han controlat el duel en diverses fases, han pogut matar-lo als minuts decisius, i només Raúl Rodríguez, al 93, ha decantat la balança. Podeu llegir la crònica àmplia que he fet del partit a GolCat.

Empat sense gols en un duel barceloní marcat per la igualtat i per un tram final de partit dur. El Muntanyesa han reclamat un possible penal, reclamacions que han suposat l'expulsió del tècnic, Manolo González. Opcions clares per als dos conjunts, i fins l'últim sospir. Tercer duel seguit entre els dos equips que finalitza amb empat. El resultat equilibrat manté la imbatibilitat de l'Europa al Nou Sardenya, tot i que, com apuntava el periodista de La Xarxa, Ignasi Trapero, es quedaven sense marcar a casa per primer cop en 10 mesos. L'Europa manté 10 punts de marge sobre el quart i retalla un punt la diferència, el Cornellà. Els verds són ara un punt per sobre, i visiten el Nou Sardenya en dues setmanes. El Muntanyesa, de la seva banda, té el descens tres punts per sota.
Vídeoresum via BTV Esports:



La bona dinàmica del Castelldefels, que ha sumat 7 punts dels últims 9 possibles, complicava el partit d'inici al quart classificat. El gol matiner de Nakor Bueno era correspost per la igualada del Manlleu abans del descans, amb la diana de Putxi. Els osonencs han buscat el triomf a la represa, però el marcador ja no s'ha mogut i els dos conjunts, situats en dues zones ben diferents de la taula, s'han acabat repartint els punts. L'empat retalla el marge del Manlleu sobre el cinquè. Ara els homes de Jordi Dot tenen 3 punts de marge sobre la Pobla Mafumet. La dinàmica positiva del Castelldefels deixa els grocs amb un coixí de 4 punts sobre el descens.

La setmana passada Miki Carrillo i els jugadors del Terrassa deien que res era definitiu, després de la derrota contra el Manlleu. A Rubí s'ha constatat. El Terrassa ha obtingut una victòria de prestigi, conquerint Can Rosés i situant-se a 7 punts de la quarta plaça, possible tenint en compte que queden 36 punts en joc. El Rubí cedia la tercera derrota a casa del curs, i té ara el play-off 5 punts per sobre, sense que tampoc, lògicament, sigui un impossible.

La Grama arribava a la Devesa sabent que batre la Rapitenca a casa era missió molt complicada. La Rapitenca segueix en un moment excel·lent, fent bandera d'uns registres defensius molt bons, tenint en compte que ja és l'equip que menys gols encaixa a casa. Avui, tercer triomf per u a zero seguit dels d'Antoni Teixidó, que amb un gol de penal de Luis Zambrano s'han imposat a un conjunt colomenc que ha acabat jugant a l'heroïca, amb dos homes menys per les expulsions d'Aitor Lario i Pedro. El triomf deixa els ebrencs vuitens, a 5 punts del play-off, i els colomencs es mantenen com l'únic equip que encara no ha guanyat el 2013. Tenen el descens 6 punts per sota.

Empat entre dos nouvinguts aquest curs a Tercera. El Vilassar ha patit l'expulsió del porter Imanol Castilla, ha vist com el porter suplent, Carulla, aturava un penal a Velillas, del Júpiter, i quan més s'intuïa la diana grisgrana els maresmencs han obert el marcador des dels onze metres, gràcies a Uri Serra. Els barcelonins han perseguit l'empat i han trobat el premi als minuts finals, amb diana del golejador Elhadji Bandeh. El Vilassar de Mar es manté a la zona mitjana de la taula, i el Júpiter segueix marcant la salvació amb 24 punts, només un per sobre de la zona de descens.
Vídeoresum via BTV Esports:



El Balaguer acumulava nou partits sense perdre a casa, el Vilafranca no guanyava fora des del setembre, era l'equip menys golejador... però els homes de Puchi s'han acabat enduent escandalosament el partit. I això que eren els lleidatans, gràcies a Adrià de Mesa, els que obrien el marcador. Marcos García aconseguia empatar abans del descans, i a la represa els penedesencs sentenciaven amb tres dianes. Golejada balsàmica per al Vilafranca, que amb els 6 últims punts sumats situen el descens ja cinc punts per sota. Els de la Noguera, en canvi, segueixen sent cuers, amb la salvació a 4 punts.

Si a principi de temporada ens deien que en un partit marcaven del Moral i Ivan Díaz, cap d'ells en pròpia porteria, tindríem clar que el resultat era de triomf per al Santboià. Díaz, però, canviava el Santboià pel Palamós el desembre, i avui, al Nou Municipal empordanès, anotava el clàssic 'gol de l'ex' per rescatar un punt per als palamosins. Com fa una setmana, Cristian del Moral avançava els vermells ben avat, però la diana de Díaz propiciava un repartiment de punts que no satisfà cap dels dos: els de Quim Ayats segueixen sense guanyar amb el nou tècnic, i els empordanesos es mantenen al descens, amb la permanència a un punt.

Tercera victòria a domicili d'un Figueres que fa un pas endavant i aprofita la derrota del Rubí per superar-lo a la taula. Els d'Arnau Sala han encarat el duel amb els gols de Teixi i Barrera, i Moñino ha certificat la victòria. La diana de Maik Molist no impedeix que el Vic caigui una posició més, i se situï penúltim, a dos punts de la salvació. El Figueres té ara la quarta plaça a 4 punts, i la setmana que ve rebrà a Vilatenim, on encara no ha perdut, el líder Olot.

Severa derrota del Gavà al camp d'una Pobla Mafumet que torna a agafar velocitat de creuer. El conjunt grana s'enfila a la cinquena plaça i la setmana que ve jugarà a Cornellà, contra el segon classificat, esperant poder apropar-se, o conquerir, una quarta plaça que ara té 3 punts per sobre. Els gols de Bertomeu, Carbia i Oribe servien per superar un Gavà que trencava la bona ratxa dels últims partits, amb victòria sobre el líder la setmana passada. El gol de Bertomeu certifica el retorn del jugador, que ja fa unes jornades va reaparèixer després d'una greu lesió. El Gavà se situa a la zona mitja, a 11 de l'ascens i 9 per sobre del descens.

Aquests són els resultats de la J26:


DIUMENGE, 3 DE MARÇ DE 2013
Castelldefels 1-1 Manlleu (Nakor Bueno / Gerard Puigoriol, 'Putxi')
Europa 0-0 Muntanyesa
Rapitenca 1-0 Grama (Luis Zambrano -p-)
Vilassar 1-1 Júpiter (Uri Serra -p- / Elhadji Bandeh)
Rubí 0-1 Terrassa (Marc Vilajosana)
Balaguer 1-4 Vilafranca (Adrià de Mesa / Marcos García, Isma -2- i Puchi -p-)
Palamós 1-1 Santboià (Iván Díaz / Cristian del Moral)
Vic 1-3 Figueres (Maik Molist / Marc Teixidor, Barrera i Moñino)
Olot 3-2 Cornellà (Uri Santos -2- i Raúl Rodríguez / Enric Gallego i José A. García)
Pobla 3-0 Gavà (Víctor Bertomeu, Fran Carbia i Víctor Oribe)

CLASSIFICACIÓ
Taula després de la J26:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada