diumenge, 10 de març del 2013

Resultats J27

Jordi Cruz. A l'agost haguéssim parlat d'ell com el director esportiu del Figueres. Avui, és l'artífex principal de la quarta derrota del líder de Tercera a la lliga. L'Olot ha caigut a Vilatenim amb gol decisiu de Cruz, que tornava a posar-se les botes després de la marxa de Marc Mas (2-1). Els altempordanesos reforcen la candidatura a la quarta plaça amb una victòria de molt de prestigi, que els manté forts a casa, amb la imbatibilitat camí de rècord. Cinquè partit seguit de l'Olot sense vèncer a domicili. Els garrotxins tornen a tenir el Cornellà, segon, a 2 punts, i l'Europa a 3. El Figueres, de la seva banda, puja fins la cinquena plaça, a 2 punts del play-off.
Seguiment via Lluís Ribera i UE Olot

El Cornellà recuperava el camí dels triomfs amb un soferta victòria davant la Pobla Mafumet (3-2). Els verds duien la iniciativa, s'avançaven aviat, però veien com els tarragonins capgiraven el marcador en un tres i no res, gràcies al doble encert de Fran Carbia. Poc després, Joel Marín igualava el duel i Enric Gallego donava els tres punts amb el 17è gol del curs, igualant el registre assolit el curs passat. Els verds visiten la setmana vinent el Nou Sardenya, en un nou gir de guió reservat per al tram final del triumvirat que encapçala la taula.
Seguiment via UE Cornellà i Cornellà 2013

Obria la jornada amb triomf de mèrit l'Europa. La victòria a Gavà, per l'escenari i pel moment del curs en què arriba, reforça doblement els graciencs a les portes dels duels decisius (1-3). Els blaugrana s'avançaven i buscaven tombar els escapulats, però l'expulsió d'Aitor Unzué frenava bona part de l'empenta gavanenca. A la represa, als últims 25 minuts, l'Europa capgirava el marcador. Un penal molt discutible (he mirat les imatges a BTV Esports i és molt difícil d'assenyalar, espero revisar-ho demà a La Xarxa amb el televisor) precedia l'1-2 de Javi Lara, i Roberto Camacho assegurava els tres punts. El Gavà segueix a la part mitjana de la taula.
Seguiment via Havok, CE Europa i Carles Garcia // Vídeoresum via BTV Esports:



Una setmana més la quarta plaça és propietat del Manlleu. El conjunt osonenc sumava un nou empat, aquest cop a casa contra un necessitat Palamós (0-0). Els de Jordi Dot no han pogut sumar el triomf en un partit que ha ofert opcions clares, a comptagotes, per a tots dos conjunts. El repartiment de punts final apropa alguns candidats a la quarta plaça i no treu els empordanesos del descens, ja que es mantenen a un punt de la salvació.

Pas més en una temporada de somni de la Rapitenca. El conjunt ebrenc arrencava un punt del camp del Muntanyesa (2-2), avançant-se d'inici i aconseguint igualar després que els barcelonins capgiressin el duel abans i després del descans. Tercer partit seguit de la Monta a casa en què marcava el defensa Andrés Borges, i partit marcat pel golàs de Javi Ramos que significava l'empat a dos. Els de la Ràpita són setens a 5 punts del quart lloc, i els de Manolo González segueixen fora del descens, amb 3 punts de marge sobre les places perilloses.
Seguiment via Hernan Subirats // Vídeoresum via BTV Esports:



Empatava a Barcelona també el Rubí. Els vallesans no es retrobaven amb el camí dels triomfs, ni amb el dels gols, en la visita al Júpiter (0-0). Empat que no satisfà cap dels dos conjunts. Els d'Alberto Fernández, però, acaben mantenint la distància sobre el Manlleu, situat 5 punts per sobre; i els de Juanjo García, amb l'empat del Palamós, segueixen fora del descens, però amb els empordanesos situats només una posició i un punt per sota.
Seguiment via BTV Esports i Planeta Júpiter // Vídeoresum via BTV Esports:



Nou pas positiu en el camí de recuperació del Terrassa. Els homes de Miki Carrillo superaven el Castelldefels (3-0) en una arrencada potent, amb dos gols (falta veure el penal del segon) en només 12 minuts. Els mariners han buscat retallar distàncies, apropant-se més al final del primer temps, però els vallesans han pogut controlar l'avantatge i fins i tot tancar el marcador als últims instants de partit. El triomf serveix per retallar dos punts més al Manlleu. En tres setmanes, el Terrassa ha passat de perdre amb els osonencs i quedar-se a 9 punts del quart lloc a situar-se a 5 punts, a dues passes quan queden onze jornades.

Desfeta del Santboià... o cop a la taula del Balaguer, llegiu-ho com vulgueu. El cuer sorprenia els vermells al Joan Baptista Milà (0-1) i aconseguia el primer triomf fora en 10 mesos i mig. Un gol molt matiner d'Adrià de Mesa servia als de Juanjo Tenorio per sumar tres punts en un partit en què buscaven, fins i tot, un segon gol que consolidés l'avantatge. Al final, triomf cap a la Noguera, una victòria que treu el Balaguer de l'última plaça i el situa a 2 punts de la salvació. Quim Ayats segueix sense estrenar el compte de victòries (1 punt de 9 possibles) i els de Sant Boi se situen equidistants als dos pols de la taula, a 10 punts del quart i 10 punts per sobre del descens.
Seguiment via FC Santboià i Carles Garcia

Empat, novament, de la Gramenet. Els colomencs es trobaven a punt de superar el Vilassar de Mar a casa, gràcies al gol d'Eloi Fontanella de penal, però als últims compassos Aitor certificava la igualada (1-1). Un empat que tenia més mèrit tenint en compte que els maresmencs acabaven jugant el duel amb un home menys. L'empat manté els dos equips a la part mitjana-baixa de la taula. Els de Toni Romero, que segueixen sent l'únic equip de Tercera que no ha guanyat el 2013, tenen el descens ara mateix sis punts per sota.

Nou pas endavant, i ferm, del Vilafranca, en un altre duel directe que afrontava, avui contra el Vic (3-2). El triomf penedesenc, amb actuació destacada d'Isaac Maldonado (autor d'un doblet) i d'Óscar Valerio, davanter que acabava jugant de central per l'expulsió de Domínguez, deixa els homes de Puchi 7 punts per sobre de la zona perillosa. El Vic acumula tres derrotes seguides i és el nou cuer de la categoria. Els homes de Dani Juvany, que han buscat l'empat a l'heroica després de fer el 3-2, són a tres punts de la permanència.
Seguiment via Lluís Montaner i UE Vic

Vídeoresum en què s'inclouen els tres últims partits explicats a la crònica. Via Esports en Xarxa, de La Xarxa:



Aquests són els resultats de la J27:

DISSABTE, 9 DE MARÇ
Gavà 1-3 Europa (David Jiménez / Diego, Javi Lara -p- i Roberto Camacho)

DIUMENGE, 10 DE MARÇ
Grama 1-1 Vilassar (Eloi Fontanella -p- / Aitor González)
Santboià 0-1 Balaguer (Adrià de Mesa)
Muntanyesa 2-2 Rapitenca (Andrés Borges i Héctor Miguel / Alexis Jiménez i Javi Ramos)
Júpiter 0-0 Rubí
Vilafranca 3-2 Vic (Ferran Alabau i Isaac Maldonado -2- / Bernat Puig i Alexis Sánchez)
Manlleu 0-0 Palamós
Figueres 2-1 Olot (Marc Teixidor i Jordi Cruz / Roger Vidal)
Terrassa 3-0 Castelldefels (Carles Montoro, Jordi Vinuesa -p- i Fran Grima)
Cornellà 3-2 Pobla (Juli, Joel i Enric Gallego / Fran Carbia -2-)

CLASSIFICACIÓ
Classificació de Tercera després de la J27:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada