dimarts, 11 de juny del 2013

Alex Terma torna a agafar les regnes

L'Olot comunicava aquest dilluns la rescissió del contracte del fins ara tècnic, Julio Bañuelos. Aquest dimarts el president de l'entitat, Joan Agustí, ha explicat en roda de premsa les circumstàncies de la sobtada marxa. Alex Terma, home de la casa, agafa l'equip fins que acabi de competir, i Edu Vílchez, tècnic del Palamós aquest últim curs, serà el nou entrenador de l'Olot la temporada vinent. Aquest dimecres 811h) Julio Bañuelos parlarà per als mitjans al Municipal d'Olot.

Vídeo d'Olot TV que s'ha emès avui a l'Esports en xarxa de La Xarxa:


Després de cinc mesos al càrrec, la junta ha cregut oportú acabar la relació amb Bañuelos, avançant el que hauria passat en un màxim de tres setmanes. L'Olot ja té acord verbal amb Edu Vílchez des de fa un parell de setmanes. Els mals resultats i una "falta de sintonia tècnica" han precipitat el comiat del tècnic de Miranda de Ebro.

Foto: Martí Albesa - UEOlot.com

Julio Bañuelos, que va arribar a l'Olot a l'inici de la segona volta després de la marxa (també sobtada) de Rodri i de quatre partits amb Alex Terma a la banqueta, ha dirigit l'Olot en 22 partits. El Balanç és de 10 victòries, 6 empats i 6 derrotes. En aquests duels l'Olot ha marcat 37 gols i n'ha encaixat 24.

Les xifres, comparades amb les 15 jornades en què hi va haver Rodri a la banqueta, constaten que l'olot s'ha tornat més irregular amb Bañuelos. L'equip ha perdut més partits en proporció. Un 7% amb Rodri, només la derrota a Manlleu; i un 27% amb el tècnic ara cessat. I també ha guanyat menys (45% de victòries al total de partits de l'era Bañuelos, 73% de partits guanyats del total de jugats amb Rodri).

El balanç golejador ofereix una altra dada reveladora. L'Olot ha mantingut l'encert de cara a porteria. Amb Rodri es marcaven una mitjana d'1'67 gols per partit, i amb Bañuelos s'ha mantingut... una mica per sobre i tot, amb 1'68 dianes per duel. En canvi, els gols encaixats han pujat substancialment. D'encaixar 0'47 gols per partit amb Rodri a la banqueta a rebre'n 1'09 amb Bañuelos.

Uns canvis desagradables (amb l'equip en ple play-off per ascendir a Segona B) que arriben a l'etapa final del curs, quan queden un màxim de tres partits per comprovar si el campió de la Tercera 12/13 aconsegueix el somni, ascendir de categoria.

[Podeu llegir a fons sobre la roda de premsa de Joan Agustí en l'article d'Oriol Boix per a GolCat, en aquest enllaç]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada