dilluns, 17 de juny del 2013

Cap al Vèneto! (1a part)

Aquest dijous, amb quatre companys periodistes més, volaré amb la selecció catalana UEFA cap a Venècia per cobrir, per a La Xarxa (ràdio i televisió) la fase final de la Copa de les Regions UEFA, que es disputarà al Vèneto, a la rodalia de Pàdua, entre aquest dissabte i el següent (del 22 al 29 de juny).


Dels 'herois de Kíev' a buscar la glòria al Vèneto // FCF

Serà una setmana apassionant en l'aspecte informatiu. Viatjo amb càmera, trípode, portàtil i telèfon per poder enviar imatges dels partits, entrenaments i entrevistes als protagonistes; i per poder explicar als butlletins de La Xarxa i als programes informatius d'esports les evolucions dels homes de Toni Almendros al Vèneto.

A la televisió podreu seguir els resums dels partits, així com material que anirà més enllà de la competició, al programa 'Esports en xarxa', que s'emet en diverses televisions locals a les 19'30 hores, els set dies de la setmana.

'Notícies en xarxa', 'Esports en xarxa' i 'L'observatori en joc' seran, els dies feiners, els principals programes de ràdio de La Xarxa en els quals informaré de la cita; també participaré a l''En joc', els caps de setmana, així com en diversos butlletins d'informació.

A més, al portal web de La Xarxa, laxarxa.com, s'inclouran bona part dels vídeos que gravi i editi a Itàlia.

Dies intensos, repte apassionant.

Com a prèvia, la notícia que he fet per a l'Esports en xarxa de La Xarxa, sobre el format i la història del torneig, que va néixer (amb el nom actual) el 1999:




I, pel mateix preu, un mapa fet a Google amb diverses localitzacions: l'allotjament de Catalunya i les quatre seus on se celebrarà la competició.



Mostra Copa Regions UEFA en un mapa més gran



Els propers dies, més informació sobre la cita i sobre les actualitzacions al blog durant aquests dies. Ja avanço que he programat articles de la sèrie 'Fem balanç' per als dies en què no jugui Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada