dijous, 13 de juny del 2013

Gràcies, Delmàs!


Aquest dijous al vespre el capità del Club Esportiu Europa, Àlex Delmàs, ha reunit la família escapulada i els mitjans que s'han volgut apropar al Nou Sardenya per comunicar la seva retirada del món del futbol.

Delmàs, de 35 anys, i símbol de l'europeisme després de lluir la samarreta escapulada set cursos i d'actuar com a capità exemplar dins i fora del camp, penja les botes amb la fita d'aquest curs encara al record, amb la disputa d'un play-off d'ascens a Segona B després d'anys sense premi.




D'acord amb el jugador i el club, des de tercera.cat us proposo un homenatge a Àlex Delmàs amb premi. El capità va fer-me entrega d'una samarreta del CE Europa amb el seu dorsal, el '10', per a que sigui regalada, amb dedicatòria inclosa un cop tinguem guanyador, entre els seguidors d'aquest web.


Delmàs, premiat per la Torcida Escapulada la temporada passada

Com que les circumstàncies, i el moment de la temporada, són diferents als que van impulsar la Lliga Texeira i la Lliga Planagumà (que tindran continuïtat el curs vinent), proposo un sorteig obert, entre tots aquells que envieu un missatge d'agraïment al capità Delmàs, a Twitter, amb l'etiqueta #GràciesDelmàs.

Entre tots els que deixeu el vostre missatge des d'ara mateix fins les 23'59h del proper dimecres, 19 de juny, sortejarem la samarreta. Un cop tinguem guanyador o guanyadora muntarem una trobada amb Àlex Delmàs per fer la dedicatòria i entrega del premi escapulat.

Des de tercera.cat, i a títol personal, el meu sincer i profund agraïment a l'Àlex Delmàs, per tot allò que ha aportat als terrenys de joc, al CE Europa, i per la col·laboració i proximitat que ha mostrat sempre amb tots els que cobrim aquest futbol que ens apassiona. Marxa un capità en el sentit clàssic, que ha fet gran el nostre futbol dins i fora del camp, però esperem que el seu nom segueixi vinculat de prop a aquest món, pel bé de tots plegats. Gràcies per tot, Àlex Delmàs!


Totes les fotografies són d'Àngel Garreta, de REMImages i de CEEuropa.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada